ОвенНай-вероятно партньорът ви днес ще има нужда от съвет и

...
ОвенНай-вероятно партньорът ви днес ще има нужда от съвет и
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 9 март: Скорпиони, действайте деликатно с половинката си!

Овен
Най-вероятно сътрудникът ви през днешния ден ще има потребност от съвет и поддръжка, в случай че повтаря едни и същи неточности и не знае по кой път тъкмо да поеме в професионално отношение. Отказът е най-лесното решение, само че вие ще се явите разсъдъкът на двойката ви. Нестандартните ви хрумвания, които имате предпочитание да реализирате в работата ви ще би трябвало да бъдат поставени на пауза, защото надали ще срещнете схващане от шефовете ви. Парите и тяхната загуба могат безусловно да съсипят живота ви. Ако живеете за парите и пренебрегнете правилата си, може да си докарате съществени проблеми. Бъдете рационални!
Телец

Днес, може да се увеличи тревогата ви по отношение на колегата ви и неговите проблеми. Това ще ви помогне да усъвършенствате самите себе си и да си дадете някои нужни равносметки за персоналния ви живот. Подкрепата ви ще е основна. Проблемите в работата ви може да ви докарат съществени неприятности с колегата ви. Ако се раздавате прекалено много в работата ви и пренебрегвате половинката си, то безспорно, ще се появи спор посред ви. Никак няма да ви е елементарно да преглътнете позволените финансови неточности, само че по-важно е да научите уроците от тях. Заредете се с самообладание и сили за още по-усърдна работа.

Близнаци

Всеки един от двама ви с готовност ще способства с нещо ново за взаимността във връзката ви. Взаимно ще се изненадвате и това ще ви притегли един към различен още по-силно. Вашите работни начинания ще бъдат сполучливи през днешния ден. Звездите ще ви оказват помощ да се справите и извършите всичките си поети задължения на работното ви място. За предприемачите, облагите ще се усилят заради разнообразни аргументи, в това число вашите способи за връзки с обществеността. Като цяло денят е удобен от финансова позиция.

Рак

Може би, през днешния ден сътрудникът ви ще остави на вас да свършите досадната домакинска работа. Разпределете си отговорностите по този начин, че да няма ядосани и всеки да е приключил някаква активност обвързвана с дома, колкото и да е неприятна и досадна. Ще би трябвало да измислите метод, по който да извършите работата ви по-весела и приятна. Работата в колектив не е лесна, тъй че подходете самостоятелно към всеки един от сътрудниците ви, когато се опитате да внесете щипка смях и забавление. Банковите извлечения по сметката ви и осъзнаването на изхарчените пари, може да ви аргументи съществено главоболие през днешния ден. Оптимизирайте разноските и орежете всичко, което можете, с цел да не стигате до заеми.

Лъв

Благодарете на колегата си за всички дребни сантиментални жестове, които прави за вас. Така ще узнае, че оценявате всичко, което прави за вас, с цел да се чувствате специфични и неповторими. Ако упованията ви за развиване в кариерата ви са ниски, то няма да имате огромна мотивация да извършите нещо огромно. Поставете си летвата по-високо и се задачите в това да сте измежду най-хубавите. Очаквайте финансови приходи по сметката си през днешния ден. Това ще е много ненадейно за вас, само че несъмнено изненадата ще е приятна. Похарчете единствено дребна част от спомагателните средства, а другите заделете към спестяванията ви.

Дева

Опитайте се да дадете воля на въображението си, пробвайки се да изградите нещо с обичаните хора. Те разчитат на вас и вашето въодушевление да извършите сантименталната стъпка. Погледът върху работата ви в по-дългосрочен проект, ще ви даде нужната насочна точка, тъй че не се фокусирайте върху съответния ден, а в върху цялата картина. Препоръчително е да пазарувате на място с доста евтини продукти и да вземете огромен брой неща за малко пари, без да се постанова да чупите касичката си. Това ще задоволи потребността ви от шопинг и в това време няма да сте похарчили доста.

Везни

Вероятно през днешния ден, няма да имате триумф в любовта, тъй че и първите срещи в търсене на сродна душа, няма да са сполучливи. Бъдете търпеливи и изчакайте по-благоприятна позиция на планетите. Мисълта за работа няма да ви напусне даже откакто завърши работното ви време. Проблемите в службата евентуално мощно ще ви притеснят и може да нанесат съществено последствия върху здравето ви. Днес може да получите позвъняване от родственик или другар, който се нуждае от вашата финансова помощ. Няма нищо неприятно в това да им дадете назаем малко пари, само че в случай че го извършите, не очаквайте да ви бъдат върнати скоро.

Скорпион

Днес, ще се наложи да лавирате сред това да ви се разсърдят и това да отбраните мнението си. Действайте доста внимателно с половинката си, без да наранявате възприятията й. Много е евентуално през днешния ден да забравите нещо значимо обвързвано с работата ви и да би трябвало да се върнете или да се справите с наличните ви средства. Разсеяността ви през днешния ден може да ви изиграе неприятна смешка. Днес евентуално ще бъдете малко раздразнени от сегашния си финансов сюжет. Трябва да не се притеснявате, защото това е краткотрайна фаза. Нещата ще се подобрят, когато планетарните преноси се трансформират.

Стрелец

Любовният живот може да остане на назад във времето, защото през днешния ден ще придадете първостепенно значение на кариерното си израстване. Въпреки това не би трябвало да останете безразлични към обичаният си човек. Вероятно ще се наложи да правите бързи промени в настроението си. Работете рационално, без да влагате излишни  страсти, в случай че желаете да сте обградени от добра работна атмосфера. Днес надали ще останете удовлетворени от финансовото си положение, но не изпадайте в меланхолия, защото Меркурий ви твърди, че това е просто краткотрайно. Бъдете положителни, бъдещето ви вещае прогрес.

Козирог

Семейните ще се опитат да вземат най-хубавите решения през това объркващо време. Те ще съумеят единствено в случай че имат взаимно единодушие. Това ще бъде предизвикването на деня. Концентрирайте се над работата си, като игнорирате всички проблеми в главата ви. Със сигурност ще съумеете да се справите и с това затруднение. Има огромна възможност да загубите пари, не тъй като бизнесът ви пропада или сте на път да загубите работата си, а тъй като може да загубите парите си. Внимавайте къде и по какъв начин съхранявате парите си, тъй като в случай че не го извършите, изненадващо разочарованието ще ви навести.

Водолей

Някои от двойките ще се опитат да си наложат правила, но не би трябвало да лимитират свободата си, в противоположен случай ще бъдат изпепелени от ревността. Този ден вещае точно раздори в връзките. Вероятно, трудно ще търсите способи да се справите бързо с идните ви задания. В резултат на това, дълго чакащите задания може да не бъдат изпълнени. Ако сте били доста отдадени на работата си, през днешния ден търпението и упоритата ви работа евентуално ще се отплатят. Не единствено ще имате опция да напреднете в кариерата си, а има и огромен късмет вашата заплата да се усили.

Риби

Ще се пробвате да оживите прочувствените си връзки, търсейки нови подходи. Това е добра насочна точка, изключително за тези от вас, които са в любовна рецесия и изключително страдащи от година насам. Опитайте се да сте по-гъвкави през днешния ден и да се преценявате с груповото мнение, без да натрапвате позицията си, изключително в случай че е радикално ексцентрична и друга от общото мнение. Този ден ще ви донесе нова смяна във вашето финансово положение. Така че, в случай че имате някакви проекти за това по какъв начин да подобрите финансите си, започнете и действайте - Благоприятен ден за парите.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР