ОвенНамирането на баланс във вашия свят няма да е трудно.

...
ОвенНамирането на баланс във вашия свят няма да е трудно.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за петък, 31 март 2023 г.

Овен

Намирането на баланс във вашия свят няма да е мъчно. Събуждането евентуално ще бъде най-трудната част от деня, само че откакто успехите това необикновено достижение, би трябвало да сте добре. Опитайте тази заран да вземете леден душ вместо топъл. Това ще послужи за отваряне на съзнанието ви, когато имате най-голяма потребност.

Телец

Може да почувствате, че най-малкият проблем ненадейно се трансформира в обстановка на живот или гибел. В взаимозависимост от настроението ви може да си мислите, че сте на ръба на цялостна злополука, само че в идната минута да се реете високо в облаците. Драмата, която ви заобикаля, е по-скоро артикул на реакцията ви към околната среда, в сравнение с самата среда.

Близнаци

Днес нещата може да ви се случат по-лесно от нормално. Това е знак, че сте на прав път и вършиме нещата вярно. Животът не би трябвало да е цялостен със стрес и сърдечна болежка. Ако нещо не протича безпрепятствено, би трябвало да помислите за нов метод към него. Уважавайте хората към вас.

Рак

Проверявайте известията си постоянно. Някой се пробва да се свърже с вас. Важно е да се свържете с този човек, с цел да се погрижите за някои въпроси. Ако задачите ви са ясни, нещата би трябвало да вървят добре. Двама души, работещи за една и съща цел, вършат силата на взаимните старания извънредно мощна. Не подценявайте това необикновено въздействие.

Лъв

Днес ще потигнете доста повече, в сравнение с си мислите, даже с минимални старания. Скоро ще пристигнете на местоназначението си. Номерът е да продължите да се движите. Не стойте на едно място с работещ мотор.

Дева

Не се увличайте прекалено много от прочувствената страна на живота през днешния ден. Поддържайте нещата леки и ги карайте да се движат. Търкалящият се камък не събира мъх. Станете и се раздвижете. Едно малко изпитание ще ви изпрати далеко. Не се колебайте. Готови сте да се гмуркате.

Везни

Опитайте се да не бъдете претрупани от бясната активност към вас. Неочаквани променливи се появяват на всички места и първата ви реакция може да бъде да се откачите. Това е противоположната реакция, която би трябвало да имате в този момент. Успокойте се и действайте с дребни стъпки. Не се опитвайте да изядете цялото осемстепенно меню на едно петминутно сядане.

Скорпион

Време е да внесете повече огън в живота си. Обмислете опцията да се обадите на остаряла обич или другар от предишното, който разпалва пристрастеността във вас. Вдъхновете вътрешния си блян за неспокойствие и завършения. Яжте пикантни храни и се украсете в ярки цветове. Дори и най-малките дейности ще ви оказват помощ да внесете повече от тази динамична, активираща сила в живота си.

Стрелец

Това е един от тези дни, в които може да поискате пет минути, с цел да извършите избрана задача и час по-късно най-сетне да завършите каквото сте си наумили. Имайте поради, че това не е безусловно нещо неприятно. Нещата ви лишават повече време от предстоящото не тъй като сте неефективни, а тъй като сте по-страстни от нормално към това, което вършиме.

Не се опасявайте от огъня през днешния ден. Вместо това го прегърнете и включете повече от него в живота си. Някои хора може да ви сплашат първоначално, само че това не значи, че би трябвало да избягате от сцената. Повече от евентуално това възприятие на боязън е сигнал, че има нещо, което би трябвало да научите от този човек или обстановка.

Водолей

Заемете се с неща, които изискват доста сила през днешния ден. Това е вашият ден за къса работа по домакинска работа, поръчки или всевъзможен тип физическа интензивност. Търпението е нещото, което ще ви липсва, в случай че не друго, само че не се тормозете, тъй като мощните ви страни в този момент са другаде. Сърцето ви е склонно да пее, щом се заемете с персонален план, към който изпитвате пристрастеност.

Риби

Въпреки че се чувствате най-комфортно, когато нещата са проведени и щателни, ще би трябвало да бъдете гъвкави. Оставете място за изненада и завършения. Насладете се на приключенския дух, който би трябвало да приемете, когато излезете от вратата, без да имате визия къде ще стигнете. Хората и обстановките, които се появяват през днешния ден, евентуално ще бъдат непознати, само че другарски настроени.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР