ОВЕН На сутринта ще бъде трудно да устоите на изкушенията. Това

...
ОВЕН
На сутринта ще бъде трудно да устоите на изкушенията. Това
Коментари Харесай

Изкушаваща оферта за една зодия, друга да внимава с нервите

ОВЕН

На сутринта ще бъде мъчно да устоите на изкушенията. Това е моментът, в който даже и най-предпазливите представители на знака ще поемат опасности или ще изпълнят мимолетно предпочитание. Претеглените решения ще ви оказват помощ да постигнете задачите си и тъкмо това, което в действителност е значимо за вас. 

ТЕЛЕЦ

Началото на деня ще бъде уместно за предприемане на независими дейности. Не се нуждаете от дълги пояснения или причини за това по какъв начин да продължите по-добре. Опитът постоянно ще ви оказва помощ бързо да разберате двусмислените обстановки и да се избегнете неточности, които биха могли да донесат доста неприятности. 

БЛИЗНАЦИ

Благодарение на вашето въображение и способността да бъдете изобретателни във всеки миг, през днешния ден ще се справите с изключително сложни задания. Ще съумеете да решите значими работни въпроси и да получите поддръжката на управлението или други авторитетни хора. Личните ви връзки се развиват без съществени проблеми. 

РАК

Днес би трябвало да се деликатни и да не вярвате на всичко, което чуете. По-добре да не обсъждате проекти с никого, до момента в който не ги обмислите. Някой ще ви потърси за по-сериозна поддръжка. Не се доверявайте сляпо – може да си създадете огромни неприятности. Неочаквана среща ще ви донесе приятни страсти.

ЛЪВ

Денят ще бъде кондензиран и забавен. Днес ще ви се отдаде възмоност да постигнете значими цели и да осъществите някои стремежи. Интуицията ще ви помогне да изберете верните хора, с които да работите и на които можете да се доверите. Очаквайте парични приходи. 

ДЕВА

Интересен ден, радващ с непредвидени събития. Ще имате опция да се захванете с нещо ново. Бизнес договарянията ще вървят добре за вас. Ще успявате да убедите съперниците си със солидни причини. Поемете самодейността и резултатите ще бъдат повече от впечатляващи. 

ВЕЗНИ

Денят ще бъде сполучлив и потребен, в случай че действате постепенно и деликатно. Не бива да вземате значими решения. Информацията, получена от нов източник, ще бъде изненадващо потребна, в случай че не я споделите незабавно. Следобедът ще донесе положителни вести за някого, който ви е доста безценен.  

СКОРПИОН

Не търсете лесни решения през днешния ден. Дори въпроси, които наподобяват доста елементарни, заслужават повече внимание. Това е единственият метод да намерите правилните отговори. Интуицията ще ви бъде по-полезна, в сравнение с препоръките на хората към вас. Денят е по-подходящ за рутинни действия. 

СТРЕЛЕЦ

Събитията ще се развиват бързо. Ще се появяват нови задания, изискващи неотложно решение. Абсолютно всичко ще би трябвало да бъде изпълнено в точния момент. Определено ще се справите и това доста ще изненада близките. Правни въпроси ще бъдат позволени сполучливо.

КОЗИРОГ

Денят е съвършен за подписване на покупко-продажби и решение на финансови въпроси, само че въпреки всичко избягвайте риска. Ще разберете по какъв начин да увеличите приходите си, като в същото време избягвате ексклузивен труд и спомагателни отговорности. Нещо забавно могат да предложат хора, пристигнали от надалеч. 

ВОДОЛЕЙ

Началото на деня ще бъде забързано и даже стресиращо. Ще би трябвало да се справяте с няколко неща по едно и също време. Хората към вас може да се нуждаят от помощ по-често от нормално. Възможно е да се наложи да измененията личните си проекти, с цел да подкрепите тези, които се намират в сложна обстановка. 

РИБИ

Денят ще бъде изключително сполучлив за тези, които няма да вземат решение проблемите сами. Лесно ще се разбирате с доста хора и ще намирате компромисни решения при конфликтни обстановки. Денят не е подобаващ за рисковани дейности. Парични доходи ще ви разрешат да реализирате някои хрумвания.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР