ОВЕННа работното място ви очакват разправии с колегите ви, въпреки

...
ОВЕННа работното място ви очакват разправии с колегите ви, въпреки
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Забравени проблеми напомнят за себе си на Везните, Скорпионите да бъдат предпазливи при запознанства

ОВЕН

На работното място ви чакат разправии с сътрудниците ви, макар че през почивния ден не сте ги провокирали с нищо, само че очевидно изнервени че се постанова да работите. Не споделяйте проектите си, тъй като ще ви провалят поради бликналата злоба. Работата няма да ви достави наслаждение, само че нови познати, ще ви отворят очите за нови професионални благоприятни условия за изява. Ревността ви е надхвърлила разрешените граници и ви пречи да прецените вярно възприятията си. Не сте единствените, които се отдават на полови преживявания със инцидентни сътрудници, само че през днешния ден те ви подсигуряват инфекции и заболявания.

ТЕЛЕЦ 

Завистта на неприятели не ви оставя в почивния ден,  подтиска ви умишлено и пречи на ползотворната ви работа. Не е изключено утежняване на материалното ви положение заради ваши неточности. Не отхвърляйте помощ от другари и родственици. Възможни са спорове с сътрудниците ви. Разумните дейности ще ви оказват помощ да ги предотвратите. Влюбени сте, само че и сте неуверени в възприятията си. Отново рискувате да изневерите, с цел да изпитате силата им, само че ще си навредите, благи дами. Ако изневярата се състои единствено в обяд или вечеря, не е съдбовно, само че не си позволявайте полов контакт.

БЛИЗНАЦИ

В този почивен ден ден сте напрегнати и склонни към заяждане, в случай че сте на вашето работното място. Избягвайте новите запознанства. Неочаквани събития могат да трансформират професионалните ви проекти. Деловите диалози и срещи ще бъдат сполучливи. Въпреки нежеланието ви отхвърлете най-важните си задания, с цел да ви зарадват доходи. Очаквайте нови запознанства и непредвидени и незабравими сантиментални завършения. Семейните дами да не изневеряват. Желанието за полови наслаждения с различен сътрудник е мотив за неразрешими проблеми с брачния сътрудник.

РАК

Ще изпитате предпочитание да творите, което е всекидневно за почивния ден. Успехът е със занимаващите се произвеждане, които ще осъществят положителни облаги, осолено в областта на козметичната промишленост. Деловите оферти водят до бъдещо сключване на преференциални контракти. Не надценявайте силите си и не се захващайте с работа, която ще ви натовари и тормози. Приходите може и да не ви купят здраве. В интимните връзки се радвате на приятни преживявания. Не допускайте ревнивост или интриги да съсипят хармонията посред ви. Въпреки, че сте изтощени от напрегнатия работен ден, сексът ще ви помогне да се възстановите бързо.

ЛЪВ

Очаквайте проблеми поради нежеланието ви да признаете личните си недостатъци и неточности и да ги отстраните. Очаквайте вест за обещани финансови приходи. Пазете се от неприятели. Доверявайте се повече на своята вътрешен глас на работното си място. Не споделяйте с близките любовта си, с цел да не изживеете отчаяние поради опитите на неприятели да блокират персоналния ви живот. Не пропускайте да докажете на обичания си, че половият ви живот е наслаждение за вас.

ДЕВА

Откажете се от диалозите, които не водят до крайни резултати, в случай че в почивния ден сте на работното място. Работете единствено до обед и отхвърлете най-важните си задания, с цел да избегнете рецензията. На работното място се справяте добре. Отхвърлете повече от плануваната работа и ще приключите работния си ден удовлетворени от себе си. Денят е удобен за вас, скъпи дами. Съдбата им дава обещание нови сантиментални запознанства. Опитайте се да изгладите връзките си с обичаните си хора, изключително в случай че нощес сте получили отвод за полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Ако работите през почивния ден, разправии на работното място са мотив за неспокойствие, което ще обхване сътрудниците ви. Незначителни и забравени проблеми непрестанно ще ви припомнят за себе си. Ако не се заемете незабавно с отстраняването на компликациите, след време ще ви бъде невероятно да се справите. Ако сте решили да сключвате брак по сметка, през днешния ден можете да срещнете подобаващия сътрудник. Помислете си дали това е мечтаното от вас благополучие. За да сте сигурни, че ще впечатлите половите си сътрудници, се съобразявайте с желанията им в леглото.

СКОРПИОН

През почивния ден не провеждайте предварителни диалози за разширение на бизнеса или за промяна на работното си място, тъй като няма да получите поддръжка. Бъдете внимателни при запознанства. Смелостта ви и търпението са единствените, които ще подкрепят реализацията на проектите ви. Прибързаността в диалозите с обичаните ви хора е причина за недоразумение. Не са уверени в възприятията ви и желаят да се разделите. Няма да сте подготвени за полови удоволствия вечерта, а това е още един мотив за препирня. По-добре не ги пропускайте.

СТРЕЛЕЦ

Имате опция да се справите със дилемите си, макар почивния ден и компликациите, зараждащи на работното място, които са преодолими, само че досадни и изнервящи. Щастието е кацнало на рамото ви.  Обмислете концепцията си за нова работа и да привлечете нови настоятелен сътрудници. От вас зависи да не пропускате подобаващия миг. Пазете се от въздействието на ваши близки, които желаят непременно да ви подбуден към нови запознанства. Не утвърждават интимната ви връзка. Опитите им да ви обвържат с нежелателен от вас сътрудник ви депресират.

КОЗИРОГ

Въпреки че деня е почивен ще откриете метода за възстановяване на финансовото си състояние. Избегнете предстоящ спор с управлението поради прояви на  капризи. Ще се ускори желанието ви да се противопоставяте на хората от деловото си обграждане. Не изяснявайте връзките си. В диалозите с обичаните ви хора не би трябвало да се прокрадват и най-малките подозрения за невярност. Не ревнувайте без причина. Не се колебайте да докажете какъв брой сте всеотдайни в възприятията си и си доставете незабравими полови наслаждения.

ВОДОЛЕЙ

Промените на работното място в този почивен ден ви разрешават най-сетне да завършите от дълго време стартирани задания. Не отхвърляйте помощ, в случай че сътрудниците ви я предложат. Бъдете аналитични и почтени към себе си. Признавайте грешките си. Заемете се с рутинните си, въпреки и не изключително приятни професионални отговорности. Възможни са затруднения в персоналния живот или любовни разочарования. Не се впускайте импулсивно в нова сантиментална връзка. Не си позволявайте полови забежки отвън фамилията, тъй като вечерта няма да сте във форма в леглото и ще ви разкрият.

РИБИ

През почивния ден се сблъсквате с компликации които сте провокирали сами. Засиленият блян да съхраните материалните си придобивки ще провокира неприязънта на близките.  Въпреки желанието ви да се заемете с новите си задания, по-добре завършете изостаналите. Ще си спестите проблеми с управлението. В персоналният живот може да настъпи изстудяване на възприятията,  заради недоразумения с интимната ви половинка и да попречи да бъдете щастливи в любовта. Имате опция да си създадете условия за спокойни интимни мигове и здравословен секс.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР