ОВЕННа работното място не се захващайте с неясни задачи, за

...
ОВЕННа работното място не се захващайте с неясни задачи, за
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Водолеите да харчат с мярка, Рибите да се вгледат в грешките си

ОВЕН

На работното място не се захващайте с неразбираеми задания, с цел да избегнете заплахата от финансови загуби, поради ваши неточности. В този ден не планирайте среща с сътрудниците си и не се спорете с никого, даже и да ви се желае да докажете нечий пропуск на работното място. В персоналният живот са вероятни затруднения поради лекомислието на околните ви, които вредят и на работата ви. Имате потребност от поддръжката и на околните си, които са ви подготвили сантиментална вечеря. Не реагирайте прочувствено. Сексуалните удоволствия са мечтани и от двама ви. Не ги пропускайте! Ще се разтоварите от напрегнатия ден.

ТЕЛЕЦ

Бизнесмените ще се сблъскат с проблеми, които не изключват и финансови загуби. Ще ви се събере доста, тъй като сте повлияни и от финансови проблеми. Следобед ви чака среща с ваши другари и сътрудници. Не се съгласявайте на спомагателна работа, даже и да е доходна. Рискувате да се неуспехите. Вечерта се усамотете и се отдайте на приятни мигове с интимната половинка. Семейните да се приготвят за проблеми.  Ако имате до себе си обичани хора, които са ви потвърдили възприятията си, не пропускайте половите удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

В този ден страстта няма да ви разреши да изслушвате сътрудниците си, в случай че сте на работното си място. Готови сте да спорите, само че рискувате да навредите на работата си. Предпазвайте се от безпричинна рецензия, с цел да не си спечелите неприятели. Ако премълчавате работата ви спори, а вечерта ще сте удовлетворени от постигнатото. В персоналните връзки се радвате на естетика. Внимавайте да не я съсипете. Интимните ви сътрудници за захласнати от чарът ви и са подготвени на всичко, с цел да ви доставят приятни полови мигове.

РАК

Изкушени сте да поставите ново начало, само че всяко преждевременно деяние е във ваша щета. Въпреки това триумфът е с вас, в случай че си наложите самообладание и разчитате най-много на себе си, на вашите познания и благоприятни условия, с цел да сте сигурни, че няма да си навредите, поради чакана само че неполучена помощ. Подгответе се за под напрежение ден. Обмисляйте добре дейностите си и няма да допускате неточности, водещи до загуби. Разправия, провокирана несъзнателно от вас, може да навреди на връзките с интимната ви половинка.  Нямате предпочитание да се отдадете на полови удоволствия, тъй като сте се усъмнили във верността на сътрудниците си.

ЛЪВ

Точно през днешния ден на доста от вас е отредено да трансформират живота си. Нови запознанства градят стабилната основа за вашите бъдещи професионални триумфи. Денят е удобен за настоятелен срещи. Проведете сполучливи диалози с сътрудниците си и с управлението, а в случай че вие самите сте на управителна позиция  говорете с вашите чиновници и директни подчинени, с цел да изясните проблемите или недоразуменията сред тях. Очаквайте нови сантиментални запознанства, които могат да прераснат в интимни връзки. Сексуалното ви предпочитание не ви разрешава да сте импулсивни в леглото, с цел да не нараните интимната си половинка.

ДЕВА

Всичко, което предприемате е обвързвано с желанието ви да постигнете мечтаните високи доходи, само че няма да ви е елементарно. Начинанията са сполучливи. За разлика от професионалните ви триумфи, в персоналния живот сте напрегнати. Натоварването с работа няма да се отрази добре нито на вас, нито на връзките ви с сътрудниците, тъй като ще изнервите ситуацията. Вечерта ви радва фактът, че възприятията ви са споделени. Разчитайте на приятни интимни преживявания и полови удоволствия, в случай че сте благи с обичаните си хора.

ВЕЗНИ

Ако се занимавате с изкуство жънете триумф. Признанието ще ви помогне да си възвърнете самочувствието и увереността в силите и опциите си. Активната работа няма да се отрази добре нито на вас, нито на връзките с сътрудниците ви, в която и професионална сфера да сте заети, тъй като се постанова да предприемете промени и да коригирате проектите си. Постарайте се да прекарвате повече време с обичаните хора.  Ще се заредите с сила.  Ако сте решили да изневерите и са ви разкрили половите удоволствия няма да са ви приятни.

СКОРПИОН

Деловите диалози през днешния ден са затруднени. Не уговаряйте срещи с другари и не спорете с околните си, в случай че ви товарят със задания. Успехите от започнатото в деня не са сигурни, макар че може да ви зарадват. Ще се сблъскате с недоброжелатели. Не ви предлагам да действате импулсивно, в случай че замисленото за този ден не носи предстоящите резултати. Вечерта ще усложните връзките си поради дейностите на някой от фамилията си. Сексуалните ви връзки не дават отговор на упованията ви. Чувствате се подценени и изоставени.

СТРЕЛЕЦ

Очаквайте непредвидени компликации и спорове с близки хора през днешния ден сутринта, само че не трябва да се отказвате от отговорностите си. Не планирайте настоятелен срещи и не влизайте в спор с никого. Напрегнати сте, по тази причина не е изключено триумфът да се отклони от пътя ви, само че за малко. В прибързаността си можете да пропуснете добра професионална опция, посредством която ще си гарантирате спомагателни приходи. До обед не са изключени разправи с интимната половинка, които ще основат напрежение в връзките ви.  Дарете сантиментални мигове на обичаните си хора, с цел да изживеете незабравими полови наслаждения.

КОЗИРОГ

Неочаквана вест ще промени целите ви за деня. Сключените контракти са печеливши. Възникнали спорове с сътрудниците ви, за които не съществува основателна причина са мотив за раздразнителност. Не пътувайте и не уговаряйте настоятелен срещи, с цел да избегнете разправиите и проблемите. Вечерта продължете диалозите вкъщи, само че с цел да се справите с проблемите е добре да си наложите успокоение. Не бързайте да се впускате в изневери и секс със инцидентни сътрудници, тъй като вярвате, че ще задоволите нараненото си его.

ВОДОЛЕЙ

Стабилизирайте постигнатото досега и не подценявайте дейностите си. Харчете получените пари с мярка. Звездите ви закрилят, само че не би трябвало да сте прибързани и да действате импулсивно. Обмисляйте добре думите си. Лошото ви въодушевление може да стане причина за проблеми на работното място. Чувствате, че сте отдалечили от себе си обичаните си хора с държание, което ги е наранило. Бъдете търпеливи с обичаните си хора и не настоявайте за полови удоволствия, в случай че им липсва желанието за тях.

РИБИ

Вгледайте се в себе си и преценете къде допуснахте неточности в миналите няколко дни, тъй като повода за проблемите значително се крие във вас. Не хвърляйте виновността за ставащото върху близките. Няма да заслужите по-голямо самопризнание за личните си благоприятни условия, в случай че се пробвате да докажете, че повода не е във вас. В персоналният живот всичко ще е наред. Денят е добър за бракосъчетание. Сексуалните удоволствия ще да завършат с отчаяние, в случай че сте решили да изневерите.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР