ОвенНа Овните предстои да се заемат с решаването на сложни

...
ОвенНа Овните предстои да се заемат с решаването на сложни
Коментари Харесай

Хороскоп за 29 април

Овен
На Овните следва да се заемат с решаването на комплицирани задания. Само че да се реализира триумф не е по този начин комплицирано, както Ви се коства на пръв взор: упорството и разтропаността ще Ви създадат добра услуга. Късмет чака тези, които възнамеряват далечни пътувания и срещи с задгранични сътрудници. Няма съображение да се безпокоите за развиването на сантименталните си връзки: елементарно може да се реализира съглашение, а и опция да се решат старите проблеми, евентуално ще се откри. Преразгледайте своите връзки с роднините. Възможно е, напоследък да не сте били задоволително деликатни, за което в този момент може да се наложи да си платите.

Телец
Денят е подобаващ за изявления пред близките на тематика обич и пари. Днес тези, които Ви заобикалят, ще са подготвени да вървят след Вас и да Ви слушат деликатно. В работата може да повдигнете тематиката за пари - не са изключени доста великодушни награди от страна на управлението, а също може да си вършиме проекти за по- дълъг период. В връзките с другия пол може да очаквате голама пристрастеност и безрезервност, а възприятията ще се демонстрират блестящо и наситено.

Близнаци
Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за съществени проблеми в персоналния Ви живот. Да се схващат с Вас ще могат смо извънредно търпеливите и отстъпчиви хора, само че и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дълготрайно обмисляне на персоналния и фамилен бюджет. Денят е подобаващ за разходки, за занимания със спорт на чист въздух, и изобщо за деен отдих. Може да не се страхувате от досада – сами знаете, че на драго сърце приемате развлечения за себе си и за другари.

Рак
Времето, което наскоро сте посветили на фамилните отговорности е било прекарано плодотворно и до някъде забавно, само че Ви е коствало доста сили. Даже и когато нещата вървят почти добре, отново има някакви прочувствени неприятности: недоразбиране с другари или огромно натоварване на работа. Поради всичко това през днешния ден сте доста по-чувствителни от нормалното. Отделете малко време с цел да съберете сили и се заемете с това, което може да Ви помогне.

Лъв
Днес на Вашия обичан човек ще му се прииска да Ви признае за нещо значимо, съществено и надълбоко, което е схванал напълно наскоро, и което не му дава мирка да заспи. Постарайте се да го изслушате доста деликатно и да оцените казаното по достолепие, тъй като в противоположен случай доста елементарно на Вашите връзки може да се сложи кръст.

Дева
Дълбоко у Вас живее изкустен мотивационен оратор, който просто желае да се покаже. Имате хрумвания и въодушевени препоръки, които сте подготвени да споделите с всеки, който е подготвен да Ви изслуша, даже и сами да не осъзнавате това. Засегнете тематиката, която сте избягвали до този миг заради боязън да не бъде неправилно разбрано това, което мислите. Сега ще кажете допустимо най-точните думи и неловкостта, от която сте се страхували, ще се трансформира за почтена за почитание почтеност.

Везни
Появява се опция да укрепите своите позиции, да намерите нови съдружници, и да станете по-важна и авторитетна личност. Наистина, поради това ще се наложи да покажете зъби, само че това си заслужава. За задачата просто би трябвало краткотрайно да скриете своето миролюбие от близките, само че напълно не е наложително да се разделяте вечно с това свое похвално качество. Много е значимо навреме да деянията самодейност в персоналния си живот. Ще имате опция да завоювате сърцето на индивида, които от от дълго време Ви е приветлив. Не е изключено ненадейно любовно самопризнание, покана за среща и (или) прелестен подарък.

Скорпион
Не си заслужава през днешния ден прекомерно да разчитате на помощта на своя обичан човек: тя повече ще припомня мечешка услуга, в сравнение с действително подкрепяне. Така че в случай че внезапно Ви зададе сакралния въпрос: „ Да ти оказа помощ, или да не ти преча? ” най- добре ще бъде да му отговорите: ”Не ми пречи! ”.

Стрелец
Вашият обичан човек през днешния ден няма да има предпочитание да Ви пуска даже и за минъта да се отделяте от него. Затова раздялата Ви може да се забави толкоз, че гладко да премине в среднощна седянка, а по-късно и в обща закуска. Какво пък - постарайте се да извлечете от обстановката оптималното потребно и прелестно.

Козирог
Днешният ден ще бъде удобен за срещи с близки хора и с родственици. Може да се позанимавате с домашна работа и да организирате фамилен празник. Общуването през днешния ден ще бъде прелестно и увлекателно и ще научите доста забавни неща. Бъдете открити за нова информация. Разговорите ще бъдат интелектуални. Вероятни са материални придобивки и парични приходи.

Водолей
Бавно, методично, крачка по крачка, Вие вървите към своята цел. Може да се поздравите: през днешния ден тя е с още една крачка по-близо. Една крачка не е толкоз малко, изключително в случай че е направена в вярната посока. Това си е същинско достижение. Може да се поздравите за това. Продължавайте в същия дух!

Риби
Откажете се от опитите. Този ден като че ли особено е предопределен, с цел да вървите по правия път, да пазите верността си към традициите и да следвате положителния образец. Ако деликатно наблюдавате заобикалящите и анализирате позволените от тях неточности, ще си дадете сметка, какво не би трябвало да вършиме, само че какво би трябвало да предприемете, с цел да достигнете задачата, ще стане ясно малко по-късно. Много приятни усещания ще Ви подари общуването с другари. Може да посрещате посетители и да организирате развлекателни мероприятия, а в случай че дадете воля на фантазията си, на никого няма да се наложи, да скучае. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР