ОвенМоже да се почувствате уязвими от вероятността, че някой може

...
ОвенМоже да се почувствате уязвими от вероятността, че някой може
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 19 март: Раци – мечтите ви ще се сбъднат, Козирог – не харчете много пари

Овен

Може да се почувствате уязвими от вероятността, че някой може да ви подведе. Затова внимавайте да не вземате прибързани решения. Със сигурност е по - добре да вложите силата си в неща, които ви доставят наслаждение, само че не ви изморяват. В противоположен случай непреднамерените дейности ще доведат до отмалялост и безсилие. Вземете всички превантивни ограничения!

Телец

Възможно е да виждате нещата такива, каквито са през вашите очи, само че вашата позиция не е единствената. Отървете се от заблудите и приемете, че другите хора имат свои лични хрумвания и по този метод вашата позиция е единствено част от даден пъзел. Не се опитвайте да бъдете прави от самото начало, приемайте мнението на другите хора, като намалите егото си, можете да избегнете непотребните разногласия.

Близнаци

Важните решения, които сте взели, ще се окажат верни. Когато обмисляте нови планове, постоянно отделяйте толкоз време, колкото ви е належащо. Вероятно ще кипите от сила. Забавлявайте се, излизайте или изследвайте нови места. Помолете другари да се причислят към вас, което също ви оказва помощ да повдигнете настроението си, оставяйки ви да се чувствате още по - уверени.

Рак

Дълго сънуваната фантазия се разсънва и ви чака да превърнете проектите си в съответна действителност. Важно е да вземете нужните шансове, с цел да сбъднете тази фантазия и да измененията живота си по дългогодишен и позитивен метод. Роднините и приятелите на които държите най - доста, ще реагират позитивно на тези промени и ще ви поддържат в дейностите ви от самото начало.

Лъв

Вашите противоположни стремежи и усеща въздействат върху решенията по отношение на посоката на живота ви. Трябва да избягвате властното държание или прояви на надменност, които биха могли да разстроят тези, които ви интересуват най -много. Също по този начин, не се опитвайте да надскочите сянката си или да разширявате желанията си с прекомерно амбициозни цели, като надценявате своите благоприятни условия.

Дева

Отношението ви към хората ще бъде изключително неотклонно, и всички ще са привлечени към вас, а незнайните до момента контакти ще изплуват и това ще има позитивен резултат върху бъдещето ви. Уверете се, че проявявате същинска признателност към признанието, което ви дават, и не оценявате единствено поради тяхната полза като даващи човеци - оценете цената им на първо място като човещина.

Везни

Може би някой ще се опита да ви разубеди от вашия проект или даже да го осуети. Не се отхвърляйте - гледайте на това като на предизвикателство и на тестване на волята си. Защитете проектите си и ги придвижете напред или адаптирайте концепциите си към актуалните условия. И двата разновидността разкриват дали задачата ви ще бъде реалистична.

Скорпион

Предстои осъзнаване на вашите потребности. Приятелите и околните ви ще оценят грижите, които полагате, и метода ви на развлечение. Тези характерности ви вършат „ положителният самарянин “ - постоянно помагащия, само че не се увличайте прекалено много в себераздаването към другите. Трябва учтиво да откажете, когато е належащо. Тогава ще имате повече време да оцените живота си и да погледнете съществено личните на си потребности.



Стрелец

Взаимоотношенията с близкия ви другарски кръг ще се задълбочават водейки до някои незабравими прекарвания. Особено в най - значимите ви взаимоотношения, където сте по -тясно свързани има доста позитивни процеси, построени с течение на времето, и ще се реализират с невероятна експедитивност, укрепвайки връзките още повече.

Козирог

Вероятно ще ви споходи някаква незаинтересованост през днешния ден. Вероятно ще харчете пари, без да се притеснявате, запълвайки празнотата във вас. Ала това да докара до огромни импулсивни покупки, за които по - късно може горчиво да съжалявате, виждайки загубата на пари. Вземете се в ръце, тъй като това безсърдечие може да ви изиграе неприятни смешки.



Водолей

Време е за удовлетворяващи решения. Трябва да разберете по какъв начин да подобрите позицията си и вероятностите си за бъдещето. Насочете се към това предизвикателство като главен приоритет и задействайте целият си умствен запас за усъвършенстване в всекидневието си. Признаването на едно такова решение е удовлетворяващо и ще ви донесе неописуеми изгоди.



Риби

Подобрените ви креативен качества ще ви оказват помощ да извършите пробив, даже в случай че някои от вашите хрумвания са много странни. Ако преди сте били срамежливи и не сте желали да разкриете креативните си гении, страхувайки се от насмешки от другите, не бъдете такива най-малко през днешния ден. Вече сте в положение да преодолеете своята колебливост и може да очаквате изненадващи резултати.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР