ОвенМоже би, ще копнеете да получите повече разбиране през този

...
ОвенМоже би, ще копнеете да получите повече разбиране през този
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 9 януари: Стрелци- ще си извлечете поука, Раци- не си губете времето с драми

Овен

Може би, ще копнеете да получите повече схващане през този ден, но не поддържайте упованията си прекомерно високи, тъй като ще получите по-малко, в сравнение с се надявате. Вероятно, ще бъдете мощно съсредоточени върху някои съществени персонални проблеми. Разделете се със сериозността на дилемите и си позволете да се разсеете измежду природата.

Телец

Очаква ви един благополучен ден на прочувствено съзряване, който ще ви дефинира като основен воин в връзките ви. Ще преживеете интервал на задоволство, който ще ви разреши да подобрите съпричастността си, с цел да намерите благополучие даже в дребните остри ъгли на любовната си връзка.



Близнаци

Ще бъдете обзети от удивително на практика мисли, които ще ви оказват помощ да вземете значими решения, които ще се окажат значими и добре обосновани, предопределени да ви дадат онази прочувствена непоклатимост, за която мечтаете надълбоко в сърцето си.

Рак

Вашите мисли и задачите ви за деня може да са ви кристално ясни през днешния ден. Не се разсейвайте от това по какъв начин протича живота на другите, колкото и да ви се желае. Не се замесвайте в непотребни любознания. Имате по-важни неща за реализиране, в сравнение с да си губите времето с безсмислените драми на хората към вас.

Лъв

Очаквайте положителни вести през този ден. В персонален проект проявете повече еластичност, по този начин сигурно ще имате по този начин мечтаните единение и съгласие. Целите ви и прочувствената непоклатимост ще ви съпътстват през целият ден. И в случай че сте неангажирани, това ще бъде един прелестен ден да си възвърнете увереността.

Дева

Опитайте се да изразите желанията си, с цел да се дистанцирате от това, което сте претърпели напоследък. Изглежда, че ще зародят предпоставки за спор през този ден. Препоръчително е да отстоявайте самоуверено персоналните си позиции.

Везни

Навярно ви предстоят решения, които биха могли да се отнасят за дълготрайно взаимно общуване или разлъка, в случай че споровете са сложени на дневен ред. Денят ви евентуално ще бъде белязан от неустановеност, противоположни наклони и повърхностни настройки. Въпреки това, ще бъде добре, в случай че се вземете в ръце, по отношение на идни значими събития.

Скорпион

Планетарните преноси няма да бъдат изключително удобни за вас през днешния ден. Но като цяло ще преживеете един позитивен ден, с цел да се ангажирате в посока на фантазиите и желанията си. Възможно е вашето положително мислене да докара положителната вест, но не забравяйте, че ориста може да ви изненада неприятно, проваляйки проектите ви.

Стрелец

Изглежда, ще си припомните през днешния ден златното предписание, че не съществува негативен опит, а единствено опит, който оказва помощ в развиването ви и закалява характера ви, тъй че да се устремите към нови достижения. Не съществуват неуспехи, а единствено уроци, от които можете да си извлечете поучения.

Козирог

Докато се лутате във вашите стремежи, може да се окажете в задънена улица. Въпреки че постоянно има излаз, няма да ви бъде елементарно да излезете от този умствен лабиринт. Не се поддавайте на отрицателните страсти, с цел да не влошат още повече настроението ви през днешния ден.

Водолей

Ще получите известно отчаяние през днешния ден, само че нищо няма да спечелите, в случай че отвърнете с гневност. Навярно, ще бъдете огорчени от нанесените обиди, само че ще разберете, че в края на краищата даже и обичаните ви хора имат право да позволяват неточности, а ваш дълг е да простите.

Риби

Възможно е да ви се стори, че всичките проблеми като че ли са се струпали върху главата ви. Не оставяйте случайността да дефинира какво ще се случва през днешния ден, защото това може да се окаже неправилната стъпка. Бъдете извънредно внимателни, изключително с парите си.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР