ОвенМоже би днес ще срещнете някой, който ви е по

...
ОвенМоже би днес ще срещнете някой, който ви е по
Коментари Харесай

Хороскоп за 7 септември: Овни, планетарното подреждане ще ви облагодетелства финансово

Овен

Може би през днешния ден ще срещнете някой, който ви е по сърце. Може да не осъзнавате значимостта му в живота ви, само че неговото или нейното наличие може да направи деня ви по-светъл. Ако работата ви е обвързвана с креативна активност, то през днешния ден ще създадете нещо в действителност красиво и друго, отличаващо се със жанр и класа. Планетарното нареждане през днешния ден може да не ви облагодетелства финансово. Разместването на парите ви може да ви разреши да помислите за разкриване на спестовна сметка, с цел да имате спомагателни бели пари за черни дни.

Телец

Има доста нови неща, които би трябвало да обмислите през този ден. Последните биха могли доста да подобрят връзките ви с половинката ви. Потърсете своя баланс! Тези от вас, които са работно ангажирани с документи да бъдат доста деликатни, тъй като денят е подготвя към неприятни изненади, като груби неточности да вземем за пример. Днес, ще се наложи да се доверите на шестото си възприятие. Вероятно, постоянно ви е загатвало какво да извършите в една или друга обстановка, и не ви е повеждало. Така че следвайте своята вътрешен глас и евентуално ще се срещнете с шансът си.

Близнаци

Ако сте имали дълъг спор с обичания човек, най-вероятно ще се позволи през днешния ден. Това е добра причина да се почувствате по-възвишени и щастливи, изключително в случай че сте в фамилна връзка. Ще кипите от сила и бързо ще завършите започнатите планове, които евентуално са забавени. Използвайте този позитивен подтик, с цел да направете положително усещане на останалите и най-много на себе си. Днес, ще би трябвало да покажете самочувствие, непоклатимост и мощ. Вероятно, ще имате всичко належащо, с цел да запазите позицията си и в последна сметка да просперирате. Търпението е от голяма важност за вас.

Рак

Най-после щастието може да кацне на раменете ви и напълно инцидентно може да срещнете съдбоносният за вас човек. Семейните е добре да извърнат повече внимание на половинката си, вместо на работата. Може би, през днешния ден ще сте на кръстопът, чудейки се дали сте взели най-правилното решение. Претеглете плюсовете и минусите на всяка една допустима алтернатива, и мислете сериозно и практично. Не разчитайте на шанса си през днешния ден, защото няма да е на ваша страна. По-добре не предприемайте рискови дейности и неща, които не са авансово премислени.

Лъв

Вашите енергийни равнища са много високи и това е с помощта на оня човек, който не пропуща да ви накара да се усмихнете. Не единствено ще бъде превъзходен ден за вас и вашия обичан, само че и фантастично време за вашето семейство. Професионалният ви живот ще господства над персоналния живот през този ден. Вероятно ще бъдете „ уцелите “ вярната тенденция в работата си, с цел да уменията си да усъвършенствате уменията и да се потопите в работната активност. Навярно ще изпитате липса на финанси, в случай че държите да си купите някои неща. Не разчитайте на ваши другари и родственици, тъй като вероятността да ви откажат е доста по-голяма.

Дева

Бъдете внимателни и добре обмисляйте нещата през днешния ден. Споделяйте това, което чувствате. И не се тормозете да уведомите околните си за вашите органични мисли или  терзания. Днес, ще работите неуморно и настойчиво, само че не се хабете на вятъра, в случай че нямате ясно сложена цел, към която се стремите. Не оставяйте случайността да взема решение някои неща в работата ви. Днес, ще сте доста удовлетворени от себе си и новите си привички за харчене. Игнорирането на прочувствени покупки ще ви донесе задоволство, че към този момент подхождате по-разумно с финансите си.

Везни

Вероятно връзката ви минава през комплицирана фаза. Всичко ще наподобява като поредност от крайности. Бъдете съсредоточени и поддържайте сантименталното равновесие. Ще бъдете заредени с позитивни страсти, само че за сметка на това, някои от сътрудниците ви ще бъдат настроени отрицателно. Опитайте се да овладеете своите страсти и не влизайте в непотребни конфликтни обстановки. Този ден може да докара до леки финансови катаклизми, само че в случай че избягвате скъпите покупки за известно време, евентуално ще имате по-малко бюджетни несгоди.

Скорпион

Може да изпитате някои провокации в любовния си живот през този ден заради липса на прочувствена поддръжка от обичания човек. Направете всичко допустимо, с цел да се справите с този проблем. Ще се наложи да се справяте с някои механически проблеми през днешния ден, които несъмнено ще забавят работата ви. Много е евентуално сходни неприятни изненади да ви изнервят до мозъка на костите ви. Днес, мъчно ще лавирате сред спестяването и харченето, само че не трябва да разочаровате фамилията си и да отказвате пазаруването на неща, които са нужни за семейството ви.

Стрелец

Ключът към плодотворната връзка е търпението. Придържайте се към вашата формулировка за романтика и не позволявайте на другите да ви притискат, бидейки досадни в техните препоръки. Звездите ви поучават да погледнете обратно към нещата, които към този момент сте правили, да анализирате позволените неточности, с цел да ви е по-лесно да се движите напред. Избягвайте рисковите покупки през днешния ден, изключително онлайн предложения от съмнителни уеб сайтове. Купувайте единствено най-необходимите неща на ниска стойност и изберете заплащането в брой.

Козирог

Вашата извънредно самостоятелна натура може да е повода, заради която понастоящем не можете да намерите обич. Липсата на сериозна връзка може да значи неспазване на някои правила спуснати от Венера. Днес, ще би трябвало да разчитате най-много на показаните резултати и на обстоятелствата, а не на казаната дума. Обещанията са нещо ефимерно, а и постоянно се не помнят. Дайте късмет на сътрудниците си да потвърдят своята стойност. Възможно е да ви сполети непредвидена смяна, която може да унищожи вашата финансова непоклатимост. Ще се наложи да обърнете внимание на кого давате заем на доверие или пари. Някои от вас ги чакат съществени кавги, други тежки разочарования, трети тежка разлъка със съществени последици по някои парични въпроси. Също по този начин внимавайте доста с парите, може да претърпите много загуби.

Водолей

Както постоянно, ще съумеете да погледнете от към светлата страна на нещата в персоналният ви живот. Връзките може да се насочват към бурното море, само че вашият оптимизъм ще накара приливите и отливите да се извърнат във ваша изгода. Може да се наложи да забавите темпото през днешния ден. Действайте малко по малко и бъдете търпеливи. Вероятно работите в допълнение и по тази причина заслужавате малко отмора. Днес, има възможност да похарчите огромна сума обвързвана с неща за фамилията и децата ви. Не пестете пари, когато става въпрос за фамилията ви, само че въпреки всичко се фокусирайте върху значимите неща.

Риби

Не бъдете прекомерно прочувствени през днешния ден. Въпреки положителният ви фамилен статус, не се сърдете на околните си, належащо е да разберете, че те се тревожат за нещата от персоналният ви живот. Ще съумеете да преодолеете компликациите с особена лекост. Така или другояче, не се обрисуват съществени спорове на работното ви място. Днес, може да ви се наложи да похарчите малко повече пари за фамилията и домашен неща за дома ви. Бъдете умерени в извършването на покупки.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализаторКрасимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР