ОвенМного е вероятно партньорът ви да се държи по-хладно и

...
ОвенМного е вероятно партньорът ви да се държи по-хладно и
Коментари Харесай

Хороскоп за 23 май: Скорпиони, не се увличайте в шопинга!

Овен
Много е евентуално сътрудникът ви да се държи по-хладно и дистанцирано през този ден. Ако работи по значим план, то се пробвайте да помогнете с каквото можете или го оставете на мира да извърши служебните си задължения. Вероятно през днешния ден да би трябвало да се върнете на случай, по който сте работили преди няколко седмици. Може да се наложи да преразгледате някои документи и нанесете някои корекции. Днес, може да ви се наложи да извадите надълбоко закътани пари, които са нужни за фамилията ви. Определено няма да сте радостни от обстоятелството, че би трябвало да похарчите последните си пари, само че най-малко това ще ви избави от взимането на заем с рента.
Телец

В случай, че се чувствате самотни и се нуждаете от нежна и любяща прегръдка, не се тормозете да кажете за това на вашият сътрудник. Няма смисъл да се преструвате и да се криете зад някаква маска. Бъдете откровени. Неблагоприятното разположение на планетите в последните няколко дни може да е оказало отрицателно отражение в кариерния ви бранш, само че положителната вест е, че всичко това ще се промени в позитивна тенденция. Всичко, което е изоставало и се е движило обратно, ще стартира да се усъвършенства и да върви напред. Ако сте много неуверени и не сте доста уверени в избора си, когато става въпрос за някоя по-голяма нова облага, по-добре обсъдете въпроса с половинката ви и околните ви. Не взимайте прибързани решения.

Близнаци

Бъдете откровени в възприятията си и това, което изпитвате. Звездите ще ви дават чудесна опция да демонстрирате деликатност, милувки и благи думи. Любовните погледи и нежните докосвания ще ви сближат доста. Спонтанна концепция може да оживи ситуацията измежду целия ви колектив. Направете денят ви оптимално работлив, като обедините старания с сътрудниците си и визиите най-хубавото предложение за план. Очаква ви добър ден във финансово отношение. Ще усетите сигурност и успокоение от осъществените облаги. На път сте да си върнете улегналият финансов статус от предишното ви.

Рак

Стремежът ви към съвършена връзка ще е мощно изразен през този ден. Ако всички похвати, за които четете по книгите и списанията не работят, то значи е време повече да поддържате връзка с хората и да се научите от насъбрания опит. Най-после ще съумеете да се справите с всички задължения, без да ви изненадват с непредвидени задания в последния миг. Ще имате опцията да си подредите работните действия по часове, без да се отклонявате от работното си време. Опитайте се да не мислите за финансите си като за една безконечна рецесия. Колкото и да пестите, в случай че не осигурите спомагателни източници на доходи, мъчно ще се избавите от паричните проблеми.

Лъв

Разчупете нормалният си темп на живот и рутината, която следвате всекидневно. Направете това, което сърцето ви диктува и се оставете на течението да ви води по пътя на любовта. Работата ви ще се движи в нормалния ред, без доста напрежение и стрес. Разчистете бъркотията от документи, листчета и други непотребни неща по бюрото си, с цел да сте по-концентрирани в работата. Най-вероятно през днешния ден ще имате голямото предпочитание да планувате малко пътешестване, само че в случай че бюджетът ви не го разрешава, ще би трябвало да се примирите единствено със забележителностите във вашия град.

Дева

Емоционалният ви багаж от предишното и мислите за някоя остаряла обич може да объркат актуалните ви връзки с индивида до вас. Опитайте се да преодолеете страданията от предишното и да гледате напред към бъдещето. Ако сте отлагали присъединяване си в някой групов план, то в този момент ще сте в синхрон с сътрудниците ви и може да се включите с концепциите и познанията си. Съвместната ви работа ще даде положителни резултати. Финансовото ви положение не е в разцвета си, само че все пак ще се опитате да запазите позитивното си мислене и да бъдете доста изобретателни и изобретателни с малко средства.

Везни

Романтиката може да ви връхлети през днешния ден като цунами. Ако сте възнамерявали нормална вечеря с колегата ви, то отменете всичките си проекти и се пробвайте да останете сами с половинката ви, без да ви тормозят за каквото и да било. Предизвикателствата, с които може да се сблъскате през днешния ден надали ще имат бързо и елементарно решение. Ако сътрудниците ви са прекомерно заети да ви спомагат, помолете ваш другар от вашата сфера на работа да ви помогне със съвет. Днес, държанието ви може да бъде много необичайно за някои ваши познати, които не са огромни спестовници. Изчисляването на проценти отстъпки и понижения с няколко лв. или стотинки, ще изуми хората към вас.

Скорпион

Днес ще е добре да не се държите хладно, а да деянията известна доза ревнивост, която да покаже на колегата ви, че е мечтан и прелъстителен. Това несъмнено ще разсъни пристрастеността посред ви и ще направи чудеса с любовния ви живот. Колкото и да ви е неприятно да работите взаимно с ваш сътрудник, който не харесвате, през днешния ден може да е неотложно да работите дружно. Опитайте се да се придържате към положителния звук на диалог и да не влизате в спорове. Най-накрая ще започнете да виждате покълването на семената, които сте посели по-рано. Не се ентусиазирайте прекалено много и не се увличайте в шопинга, защото към момента сте при започване на процеса на създаване на устойчиво финансово положение.

Стрелец

Планетите през днешния ден ще са в съвършена настройка да прекарате един превъзходен ден с вашата половинка. Романтиката ще участва във всяко едно нещо към вас, тъй че се насладете на любовта и огънят посред ви.  Днес, диалозите с сътрудниците и бизнес сътрудниците ви ще вървят безпрепятствено и безпроблемно. Лесно ще постигнете съглашение, по този начин подгответе авансово настояванията ви, които да бъдат почетени. Определено през днешния ден няма да ви липсва положителното въодушевление и като цяло ще се чувствате щастливи и удовлетворени от живота си, без значение какъв брой пари имате в банковата си сметка. 

Козирог

Позитивната ви сила ще бъде много привличаща за колегата ви. Романтиката може да се окаже връхна точка за връзката ви, по тази причина може да си позволите да извършите нещо, което не правили до в този момент дружно с половинката ви. Подгответе спалнята ви за незабравими прекарвания. Ако работата ви разрешава, то ще е добре да си извършите дребна разходка в обедната отмора, с цел да се разсеете от цялото напрежение и проблеми, които ви висят над главата. Постигането даже на минимална облага би трябвало да ви кара да се гордеете, въпреки и това да са средства, едвам стигат за ежедневните ви разноски. Все отново, няма да сте на загуба.

Водолей

Опитайте се да четете сред редовете и да разгадаете знаците, които сътрудникът ви дава. Ако желае да остане малко уединено, без да го ви споделя непосредствено, то му дайте това време, без да задавате десетки въпроси. Вероятно, през днешния ден ще сте по-лениви и мудни на работното ви място. Докато всички бързат и са обезпокоени дали ще съумеят да се оправят с работата в поставените им периоди, вие ще сте на противоположното въодушевление с цялото успокоение на света. Възможно е през днешния ден да имате куп дребни разноски, които в края на деня да изпразнят портмонето ви. Добре обмисляйте, дали в действителност имате потребност от дадената движимост и какъв брой дълго бихте я употребили.

Риби

Опитайте се да сте по-сдържани през днешния ден и да не вършиме подиуми на ревнивост на обществено място. Не злепоставяйте индивида до вас, защото това може да се окаже капката, която може да прелее чашата на търпението на колегата ви. Днес, може да се отвори чудесна опция за вас да се включите в нов план. Приемете това начинание без боязън, а с любознание и мотивация за триумф. Мислете по-позитивно. Много е евентуално да проведете диалог с значим клиент или бизнес сътрудник, който ще ви помогне да увеличите облагите си. Не отлагайте диалози и срещи, а ги направете точно през днешния ден.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР