ОвенМислите си, колко прекрасно би било, ако неочаквано е настъпило

...
ОвенМислите си, колко прекрасно би било, ако неочаквано е настъпило
Коментари Харесай

Хороскоп за сряда, 20 март 2024 г.

Овен
Мислите си, какъв брой прелестно би било, в случай че ненадейно е настъпило време за отдих? Какво пък, имате няколко разновидността. Може да организирате неголямо спиране в работата, и в случай че някой от обкръжаващите Ви е надъхан да се повесели с Вас, то това е отлична концепция! Нима не сте заслужили малко спомагателна отмора? Но пък душевното здраве е не по-малко значимо от физическото, и към него би трябвало да се отнасяте грижливо. Така че освен би трябвало да си организирате отмора, а и да намерите подобаващите хора, с които ще Ви бъде прелестно.
Телец
Днес Вашият обичан човек ще Ви върне някакъв дълг, за приемането на който Вие дори и да се надявате сте не запомнили. Нека това деяние стане за Вас една приятна изненада и по тази причина не следва да се готвите интензивно за него – както морално, по този начин и физически.

Близнаци
Денят е обвързван със обилни промени в професионалната сфера, и единствено от Вас зависи, дали те ще бъдат положителни. Сега от Близнаците се изисква преди всичко да бъдат по-умни, да се приспособяват към събитията и бързо да вземат решение. Докато Вие се бавите, съперниците набират точки, реализират победи, и завоюват благосклонностите на Вашите неотдавнашни съдружници. Очакват Ви доста проблеми и грижи. Усещането на отмалялост и желанието да захвърлите всичко стартирано, ще се появи още в средата на деня. Но не би трябвало да се отчайвате. Ако не се предадете, до вечерта ще постигнете забележителни резултати.

Рак
Някой от сътрудниците или приятелите, който виждате непрекъснато, с разтревожено лице ще Ви повика встрани на диалог. Не би трябвало уплашено да бягате - необходим му е Вашия съвет, опитът и знанията Ви, а да не приказваме и за Вашето положително сърце. Можете прекомерно доста да помогнете, изключително в случай че споделите своя опит и се отърсите от страховете си. И сами знаете, какво може да се случи по-късно....

Лъв
Върнете се във водовъртежа на събитията и запретвайте ръкави. Ще би трябвало пламенно да се заемете с работа, с цел да помогнете на останалите. Трябва да станете пълководец на играта, заслужен за удивление. Дори и да не сте във екстаз от вероятностите да отложите своята ;лична работа, ще се наложи да поставите общата цел пред Вашата лична. В края на крайщата всички Ваши жертви ще надделелят над възприятието за нужда, а от това ще придобиете по-голяма убеденост в себе си.

Дева
Направили сте всичко, което сте могли. Отлично знаете, че нищо повече не можете да извършите за решение на дадения спор. По този въпрос Вашата половинка също е наясно. Нужна Ви е трета мощ, която, намесвайки се в ставащите събития, нещо да промени. Възможно е, това да не е в най-хубавата за Вас посока... Това ще стане през днешния ден. Бъдте подготвени за всичко.

Везни
Ако към момента се позамисляте за пътешестване, днешната астрологическа разстановка на силите повече няма да Ви разреши да се колебаете, или да се противите на това свое предпочитание. Вземете решение! Даже и няма да се наложи, да решавате къде да отидете. Всичко, което би трябвало да извършите на настоящия стадий е, да информирате началниците си, че Ви е необходим отпуск. Щом извършите това, и сами ще разберете, че това се случва в действителност, и мигновено се отправяйте към избраното място. Какво пък, напред!

Скорпион
Денят дава обещание да бъде сполучлив на практика във всяко отношение. Необходимостта да станете по-дисциплинирани, сдържани и икономични, няма да Ви се коства нещо извънредно, а и изцяло ще се съгласува с някои от главните черти на Вашия темперамент. Допълнителна значимост ще придобият въпроси, свързани с висшето обучение или поправяне на мирогледа и поддържане на престиж измежду близкото и далечно обграждане. Лесно ще примирите идеалите си с настоящата реалност. Най-добре ще е, да не си вършиме през днешния ден нови проекти.

Стрелец
В последно време се чувствате доста изтощени. Трябва да се избавите от неувереността в себе си, която не е нищо друго, с изключение на боязън, че може да се окажете по-зле от другите. Вашите сътрудници и другари Ви възприемат като звезда, за което са напълно прави. Много скоро пред Вас ще се открие опция, да покажете своите благоприятни условия и гений, та по тази причина не е зле да се опитате да удържите своя голословен боязън. Престанете единствено да мислите, какво е хубаво за Вас, и какво - вярно...

Козирог
През този ден ще Ви се прииска по някакъв метод да се поглезите, а още повече - да Ви поглези обичания човек. Намекнете му за това, а след това му дайте опция и да извърши Вашето предпочитание. И в случай че Ви рабере, знайте, че в действителност Ви е провървяло с него!

Водолей
През днешния ден Вашият обичан човек ще повдигне много ненадейно за Вас въпрос, на който ще е невероятно да отговорите незабавно и без да се замислите. Помолете го въпреки и за минутка за размисъл и се пробвайте да употребявате тази минутка колкото може по-плодотворно. От Вашето решение ще зависи доста.

Риби
Струва Ви се, че Вашата половинка е станала прекомерно подвластна от Вас, което доста лимитира Вашата независимост. Ако това Ви устройва, продължававайте в същия дух. В противоположен случай намекнете, че съшо имате право на собствен живот. В подобен случай психиатрите споделят: „ Отрежете пъпната шнур ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР