ОвенМакар и да имате доста разнородни интереси и всеки един

...
ОвенМакар и да имате доста разнородни интереси и всеки един
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 20 декември: Близнаци, ще се радвате на финансов подем!

Овен
Макар и да имате много разнородни ползи и всеки един от двойката ви да се вълнува от разнообразни неща сега, мислите ви един за различен ще ви обединят. Оставете се на вълната от положителни усеща.
Обърнете внимание на детайлите и дребните неточности, които могат да бъдат позволени от бързане. Не поемайте прекалено много задължения. Не се изсилвайте доста, с цел да не се неуспехите.

Днес, ще се почувствате въодушевени за пазар и нови придобивки. Отпуснете се и не мислете за това какъв брой пари сте изхарчили. Заслужавате понякога да се поглезите.

Телец

Уверете, че сътрудникът ви е в положително въодушевление, преди да вземете самодейността за сериозна полемика. Ако усетите, че моментът не е подобаващ, по-добре отложете значимите въпроси.

С колкото и работа да ви затрупват през днешния ден, не започвайте нещо ново, преди да сте свършили с това, което сте почнали. Работете по последователен ред, като започнете от най-старите неща и последователно отивате към най-новите.

Днес доста по-лесно ще откриете мотивация да спестявате и да сте по-прецизни при извършване на покупки. Очертава се финансова смяна. Как нещата ще се трансформират ще зависи от вас, само че имате потребност от автентичен метод.

Близнаци

Ще бъде добър ден за фамилните двойки, които неотдавна са имали раздори. Има възможност през днешния ден да се примирите и да намерите нови способи да ощастливите  връзките си.

Днес, ще работите извънредно добре с ваш сътрудник, който доста наподобява на вас по темперамент. Ще се стиковате съвършено и работата ви ще бъде извънредно ползотворна.

Ще се радвате на финансов напредък, тъй че продължете да прилагате актуалната си бизнес тактика, без да изпадате в извънредно закостенял режим.

Рак

Вие ще сте водещата мощ в двойката ви през днешния ден и от вас ще зависи всичко. И въпреки всичко дайте късмет на колегата ви да си изкаже мнението, преди да го убедите, че вие сте прави.

Няма да ви е скучно на работното ви място през този ден. Възможно е да бъдете изпратени на място отвън офиса ви, с цел да свършите даден ангажимент или да вземете /или занесете/ някои документи.

Ако смятате да купувате някакъв тип техника, направете малко изследване в интернет като сравните цени и характерности и не се хвърляйте безусловно на най-новите модели. Заложете на нещо изпитано и потвърдило се във времето.

 

Лъв

Малките проблеми и дребните разногласия може да нанесат огромни провали през днешния ден. Не се палете от най-малкото и запазете хладнокръвие, с цел да не се карате за незначителни неща.

Днес, може да получите самопризнание за вашата преданост и работохолизъм. Определено, ще бъдете отличени като човек, на който може да се разчита във всеки един миг.

Ще имате предпочитание да подмените целия си дрешник, само че го направете последователно, а не внезапно. Съобразете се с месечния си бюджет, въпреки всичко с изключение на облекла и обувки, ще са ви нужни и други неща.

Дева

Днес планетите са в добра позиция за вас и ще се чувствате подготвени да опитате нови неща с колегата ви. Не се опасявайте да предложите щурите си хрумвания на обичания ви човек. Ще бъдат признати задушевно.

Говоренето е в кръвта ви и мислите, че по този метод може да убедите всеки да застане на ваша страна. Само, че през днешния ден може да се натъкнете на клиенти, които не обичат да им се приказва доста и не одобряват омайването с думи за нещо положително.

Ако сте в положително финансово положение, не си мислете, че може да си купите всичко с пари. Влезте в ситуацията на ваши близки, които са изпаднали в мъчно състояние и не бъдете прекомерно високомерни и сериозни към другите.

Везни

Ще срещнете някой, чието отношение в живота елементарно би допълнило вашето. Може да се чувствате по този начин, като че ли се познавате доста добре, макар че преди малко сте се срещнали.

Дори, работохолици като вас се нуждаят от малко отмора. Дайте си малко време за отдих, с цел да си презаредите батериите. Не чакайте да рухнете здравословно и да ви бъде наложена насилствена отмора.

Вероятно, през днешния ден ще сте фокусирани прекалено много към предишното и парите, които е можело да спестите, а не сте. Гледайте напред в бъдещето и помислете по какъв начин да си заработите спомагателни пари, вместо да мислите за предишното.

Скорпион

Препоръчително е да бъдете по-смели и да споделете това нещо на колегата си, което от дълго време отлагате. Не се опасявайте да предложите нещо ново за двама ви като двойка.

Днес, може да изпитате същинска скука от работата ви и в случай че не се раздвижите малко. Постарайте се да не влизате в спорове с сътрудниците ви и да не създавате усещане на мързелив човек.

Ще сте спокойни по отношение на банковата ви сметка и спестените пари в нея. Въздържанието от импулсивни покупки ще даде своите плодове, тъй че може да дишате по-спокойно и да извършите нормалните си покупки.

Стрелец

Днес, ще се чувствате прелестно в компанията на обичания ви човек. Откритото и почтено говорене посред ви ще направи връзката ви още по-хармонична и здрава.

Работата ви ще върви добре, само че през целия ден мисълта ви може да бъде заета от това, с каква вечеря да впечатлите колегата си. Свършете уговорките си на работното си място и чак по-късно може да си позволите да мислите за персоналните въпроси.

Ще имате късмет да изкарате малко спомагателни пари и да си стъпите на краката за момента. Не харчете всичко на момента, защото сходни печеливши дни може да няма скоро.

Козирог

Някой специфичен за вас човек може да желае да се свърже с вас по телефона или посредством обществените мрежи, тъй че бъде бдителни. Комуникацията ви ще бъде пълноценна.

Имайте едно на разум, когато водите персонални диалози с сътрудниците ви. Не смесвайте персоналните и професионалните въпроси, с цел да не останете неприятно сюрпризирани. Не разчитайте, че тайните ви няма да бъдат разкрити.

Радвайте се на благополучието си в този момент, вместо непрекъснато да мислите за бъдещето. Поглезете се с нещо, което обичате и не се тормозете да похарчите малко пари през днешния ден.

Водолей

За фамилните двойки, внимавайте да не участвате в някакъв развълнуван спор с колегата си, защото през този ден  страстите могат елементарно да ескалират. Приложете повече деликатност.

Вероятно ще има някои затруднения в работното място. Потърсете безконфликтни способи за разрешаване на разногласия. Не предприемайте нищо при положение, че не сте подготвени да извършите поставената ви задача или ангажимент.

Може да ви споходи финансов крах, който ще ви отнеме известно време, с цел да се възвърне. Бъдете бдителни, има възможност през идващите дни да получите злополучни вести по отношение на парите.

Риби

Може да имате противоречие с колегата си през този ден. Ако неотдавна сте се разделили с някого след дълга връзка, целесъобразно е да не бързате в нова.

Днес ви чака някакво предизвикателство, което ще удвои възможностите ви за триумф. Ако търсите работа, през днешния ден евентуално ще възникне добра опция.

Сключването на бизнес партньорство този месец няма да ви даде обещаващи резултати. Би било рационално да го отложите за по-късно и да го избягвате към този момент.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР