ОвенЛюбовта няма да бъде на първо място за Вас през

...
ОвенЛюбовта няма да бъде на първо място за Вас през
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък, 21 март 2024 г.

Овен
Любовта няма да бъде преди всичко за Вас през този ден. Хубаво ще е, в случай че в листата на Вашите полезности тя попадне в първата десятка. За страдание, на Вашия обичан човек ще се наложи да се сдобри с това: надали би било по силите му, нещо да промени. Само че се постарайте, да бъдте по-внимателни към него – въпреки всичко, жив човек е...
Телец
Днес ще Ви бъде неприятно да разговарята на някаква тематика, само че Вашия обичан човек непрестанно ще я повдига. Единственият излаз от обстановката е, да го помолите да не приказва за това, въпреки най-малко едно денонощие. Той би трябвало да Ви разбере и да се замисли за Вашето положение. Ако не го направи, ще бъде тъжно.

Близнаци
Замисляте да отидете някъде? С компания? Какво пък, в този момент е най-подходящото време да започнете да си вършиме проекти! Настроени сте да се концентрирайте върху връзките със своя сътрудник и да действате безспирно, с цел да можете и двамата да се чувствате отлично. Ако и двамата може да си вземете отпуск,вероятно би трябвало да се възползвате от това. Ако нямате тази опция, възприемайте всичко като отложен отпуск и като нещо прелестно, което ви чака...

Рак
Днес е огромна вероятността, че във Вашия тандем ще се забележи някакво разстройство. На Вас и на Вашия обичан човек ще Ви се желае да ръмжите, да се карате и да се хапете един - различен. Не би трябвало да държите негативна сила у себе си. Ако намерите къде на друго място да я излеете - чудесно. Ако ли не... Какво пък, да се поскарате от време на време също няма да пречи!

Лъв
Днес ще забележите осезателни промени в някои свои връзки, което ще Ви разкрие напълно нови хоризонти. Ако нещата се отнасят до романтика, подгответе се за по-детайлно разискване на бъдещето. Например за това, което планувате. Ако тези Ваши хрумвания засягат другарство, ще забележите по какъв начин другите ще стартират много по-уважително да се отнасят към Вашите ползи и потребности. С други думи казано, доста неща ще стартират да се трансформират, и то - очевидно към по-добро.

Дева
Вашият обичан човек трудничко ще схваща, какво желаете да му кажете. В един миг дори може да престане да прецизира детайлите и да се пробва да навлезе в същността, а единствено ще се усмихва и ще кима вежливо. Постарайте се никога да не допускате това.

Везни
Днес ще опознаете своята половинка от нова, непозната страна. Макар че и не сте си помисляли, че тя може да бъде такава, се е оказало, че може. Доста мъчно е да се каже, дали новооткритото качество на обичания човек ще Ви зарадва. Но че ще бъдете удивени, е напълно правилно!

Скорпион
Не форсирайте през днешния ден събитията в персоналния си живот, даже това прекомерно доста да Ви се желае. Постарайте се за на никое място да не бързате, умерено да плувате по течението и да се наслаждавата на всички удоволствия на живота, които може да Ви даде той този ден, а също и Вашият обичан човек.

Стрелец
Никога не сте изпитвали дефицит на креативен хрумвания, не е ли по този начин? И не сте се стеснявали да изкажете новите си хрумвания? Днес ще деянията в това отношение още повече храброст. Добрата вест е, че това, което ще измислите през идващите няколко дни, ще граничи с талантливост. Никъде не мърдайте без лист и нещо за писане. Не е допустимо да усетите авансово, по кое време ще Ви посети музата...

Козирог
Днес ще демонстрирате рядка разсъдителност и успокоение. Дайте си сметка, че нежните усеща и хладния разсъдък не може да съчетаете по никакъв метод, и никой не може да издаде Указ, по какъв начин да се направи това. Бъдете внимателни и знайте, че в даден миг дори може да стане нужно да бъдете и малко актьот или актриса...

Водолей
Можете да бъдете спокойни: денят няма да Ви донесе неприятности, нито съществени тествания. Наистина, и на благоприятни условия няма да бъде богат и всичко ще си остане както досега, само че стабилността няма да Ви тормози, а по-скоро ще Ви радва. Може да се заемете с нови планове, само че единствено при положение, че сигурни и тествани съдружници към този момент са Ви дали обещание поддръжка. Спешно се нуждаете от ярки усещания и промяна на ситуацията, както и от прочувствено разклащане, и по тази причина за вечерта си планувайте някакво увлекателно и извънредно занятие. Не давайте на своята „ половинка ” мотив за ревнивост, тъй като през днешния ден сходно преживявани би било пагубно за сантименталните връзки.

Риби
През първата половина на денонощието може да сте мързеливи или мечтателни. Може да удължите утрешния сън с час – два, и нищо няма да загубите от това, че ще се наспите (ако, несъмнено, може да си го позволите...). Надвечер ще Ви обхване предпочитание за бурна активност. Ако сте родени през февруари, ще бъдете доста предприемчиви и ще употребявате всички вероятни пътища за реализиране на новата цел, в това число о най-остроумните и нетрадиционните. Ваши врагове може да станат бъбривостта, агресивността, раздразнителността и несъразмерната самонадеяност.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР