ОВЕНЖънете успехи и отново ви завиждат. Имате нова възможност да

...
ОВЕНЖънете успехи и отново ви завиждат. Имате нова възможност да
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Водолеите да бъдат умерени в разходите, колеги създават трудности на Рибите

ОВЕН

Жънете триумфи и още веднъж ви завиждат. Имате нова опция да постигнете настоятелен съглашения. Подгответе за сключване финансовите контракти със задгранични сътрудници, само че ви поучавам да ги приключите другия месец. Ако сте си създали проекти по какъв начин да вложите парите си, могат да ви ги провалят ваши съперници. Не разказвайте терзанията си. Тактът в персоналните връзки ще ви разреши да изгладите зародилите недоразумения с интимния ви сътрудник и да бъдете щастливи в любовта, благи дами. Имате опция да си създадете условия за спокойни интимни мигове.

ТЕЛЕЦ

Начинанията са несполучливи. Полага ви се да си отдъхнете от напрежението. Не е изключено да помогнете на ваши нови чиновници или служащи, в случай че заемате управителен пост. Денят не е удобен за пътешестване. Не рискувайте! Не проявявайте експанзия към сътрудниците си, тъй като ще си спечелите неприятели. Възможно е ново сантиментално въодушевление, скъпи дами, само че вие не сте склонни да покажете същинските си усеща. Не бързайте да взимате решение за това ново начало, с цел да не се разочаровате и да не се лишите от полови удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Отново обмислете идните настоятелен диалози, от които зависи реализирането на бъдещите ви професионални проектите. Не пропускайте да се видите с ваш другар, юрист и да обсъдите вероятни риск. Следобед се концентрирайте в нормалните си отговорности. Бъдете въздържани. Не мислете за промени на работното място. През този ден очаквайте да изживеете кратковременно въодушевление. Не се доверявайте сляпо на възприятията си, скъпи дами. Не проявявайте импулсивност по време на половите мигове, тъй като може да притесните интимния си сътрудник.

РАК

Днес сте претрупани с работа, поради предстоящи финансови триумфи. Претенциите на ваш сътрудник, че има повече познания от вас ще ви подразнят, тъй като знаете, че не е по този начин. Не насрочвайте настоятелен срещи. Уговорете ги за идващия месец и не се опитвайте да поучавате сътрудниците си по какъв начин да работят, с цел да излеете гнева си. Приберете се незабавно след работа, благи дами. Чувствата ви са споделени и не си коства да обтягате връзките си. Не ги съсипвайте с претенциите си. Не пропускайте половите мигове, с цел да бъде следващото необикновено преживяване.

ЛЪВ

Ще останете разочаровани в упованията си за огромни облаги от ваши инициативи. Подвели са ви със сумата, която са ви дали обещание. Въздържайте се от пътувания. Ако се постанова да организирате настоятелен диалози, изслушвайте с внимание събеседника си, с цел да ви донесат предстоящите резултати. Предстои ви ново сантиментално запознанство, които може да прерасне в сериозна връзка. Семейните да се пазят от  изневяра. Чувствата ви са споделени. В никакъв случай не се отдавайте на полови удоволствия, в случай че не сте фамилни тъй като разочарованията ще са светкавични.

ДЕВА

Престанете да мърморите на колегата си, настоятелен или в персонален проект,  за всяка дреболия тъй като скоро ще му омръзнете и ще го отдалечите от себе си необратимо. Заради компликациите на работното си място не прекалявайте с претенциите си. Всичко замислено може да изчака. Стабилизирайте постигнатото досега. Ако работите в областта на търговията триумфът е с вас. Избегнете основаните от вас затруднения в фамилните връзки, благи дами. Ако сте си разрешили флирт, не очаквайте полови удоволствия, изключително в случай че имате до себе си сътрудник, който няма да ви  го елементарни, даже и да не сте имали физическа невярност.

ВЕЗНИ

Заредени сте със сили и предпочитание за работа. Промените на работното място могат да ви изнервят, само че след броени часове ще се убедите, че са във ваша изгода. Очаквайте доходи, които са задоволителни, с цел да сте спокойни до края на месеца. Отложете уговорените настоятелен срещи, тъй като може да са във ваша щета. Влюбени сте, само че се страхувате да признаете възприятията си, тъй като мислите, че не са споделени или че ще си спечелите насмешки. Интимният ви сътрудник е решил, че сте дистанцирани поради него и ви е подготвил изненада.

СКОРПИОН

От ранни зори ви е обзело нервно напрежение, за което нямате пояснение, само че като че ли сте повлияни и обезпокоени незнайно за какво. Внимавайте да не нагрубите някого и не налагайте мнението си. Материалните ви желания са повода за компликациите, които срещате по пътя си. Печелите неприязънта на сътрудниците си. Не преувеличавайте тежестта на разноските, които се постанова да извършите. Вечерта ви чакат приятни сантиментални мигове. Семейните дами да се пазят от невярност, тъй като ще ги разкрият. Говорете намерено с сътрудниците си за вашите полови стремежи, с цел да избегнете проблемите, поради липса на естетика в интимните мигове.

СТРЕЛЕЦ

Дребни елементи и дребни недоразумения могат да ви отклонят от най-важната ви задача за този ден, а това не е във ваша изгода. Бъдете съсредоточени и търпеливи, умерени и внимателни. Говорете  с сътрудниците си за новите способи, които желаете да приложите на работното място и които носят изгода и на тях. След като се приберете вкъщи се отдайте на фамилията и на обичания си. Изживейте приятни сантиментални мигове. Не пропускайте да споделите възприятията си и да се отдадете на мечтаните и от двама ви полови преживявания.

КОЗИРОГ

На работното място се справяте чудесно с рутинните си отговорности, в цялостен синхрон с условията да сте търпеливи и виновни. Промените са позитивни. Всичко, стартирано в този ден, ще ви донесе триумфи. Единственото условие  е да не сте прибързани. Следобед посетете свои настоятелен сътрудници. Семейните дами са щастливи в брака. Несемейните дами могат да срещнат своята половинка. Създайте сантиментална конюнктура и се отдайте на полови удоволствия, който ще ви доставят взаимна приятност.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете умерени в разноските. Разногласия поради клюки на работното място са причина да нарушите спокойствието си. Неочаквано уведомление за нови задания ще запълни времето ви. Бъдете деликатни с контактите си, избягвайте другарство с непознати хора и не се движете измежду тълпите, с цел да избегнете проблемите. Радвате на споделени усеща, благи дами, в случай че сте фамилни или съществено обвързани. Ако имате до себе си интимни сътрудник, с който сте се дистанцирали, по-добре се разделете без съмнение, с цел да избегнете бъдещи премеждия. Не ви поучавам да се отдавате на секс.

РИБИ

Трудностите са подбудени от безотговорността на ваш сътрудник, само че не пречат да успявате на работното място. Ще постигнете задачите си, в случай че не се ядосате, че всичко се реализира по-бавно. Не избързвайте да критикувате сътрудника си. Изслушайте казаното от него и ще спечелите повече почитание, в сравнение с в случай че спорите и се заяждате. Не се поддавайте на провокациите на колегата си, демонстриращ настойчиво ревността си, само че задачата му не е пояснение от ваша страна, а желае да ви ядоса, та сами да издадете нещо несъществуващо. Не се впечатлявайте. Вечерта се отдайте  на мечтан и от двама ви паметен секс.

 

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР