ОВЕНИзбегнете проблемите на вашето работното място. Не допускайте вашите колеги

...
ОВЕНИзбегнете проблемите на вашето работното място. Не допускайте вашите колеги
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Водолеите да не се поддават на съвети, неприязън от колеги заради успех на Рибите

ОВЕН

Избегнете проблемите на вашето работното място. Не допускайте вашите сътрудници да ви изненадат със среща с непознати, които нямат място до вас, само че се домогват до деловите ви проекти. Деловите срещи, които не са планувани ще ви донесат проблеми, ето за какво ви поучавам да ги отмените, даже и в случай че хората, които желаят да беседват с вас са прекомерно настойчиви. След напрегнатия работен ден, вечерта си дайте заслужена отмора. Забравете за фамилните си отговорности, за готвенето, даже и да са свързани с посещение, което ще ви разтовари. Ако сте във форма можете да се отдадете на интимни мигове и полови преживявания.

ТЕЛЕЦ

Сутринта сте възнамерявали сполучливо начало на настоятелен диалози. Ще ги проведете във ваша изгода, в случай че сте избегнали персоналните проблеми и не сте променливи в мнението си. На работното място не отхвърляйте препоръчаната помощ от сътрудниците ви, с цел да приключите по-бързо със служебните си отговорности и да си почивате. След като се приберете от работа си поканете посетители. Ако не постигнете единодушие със фамилията си, създайте уютна, сантиментална конюнктура за себе си и за околните си. Обърнете внимание на децата си. Сексът може и да не ви достави удоволствието, което очаквате.

БЛИЗНАЦИ

Не сте настроени за работа и мечтаете да се отдадете на развлечения, тъй като и на вас и нужна отмора. Служебните ви отговорности не търпят отсрочване. По-добре се заемете с тях тъй като са от голямо значение за вашия престиж, по тази причина е редно да не пропилявате деня си в безучастие. Не рискувайте. Вечерта си почивайте. Отдадени на работа, мислете и за себе си. Вечерта си почивайте в компанията на обичаните си хора. Имате право на това. Пригответе нещо вкусно за ядене. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат самочувствието.

РАК

Позволете на Съдбата да ви подари триумфи в персоналния и в професионалния живот. Разчитайте на себе си и не се доверявайте на препоръките на хора, които може да не са доброжелателни. Успехът на работното ви място е сигурен, в случай че не прекалите с условията си към сътрудниците или подчинените си. Несемейните ще изживеят многообещаващи срещи и забавни, само че уви, краткотрайни запознанства, само че даже и някое да ги грабне, да са доста деликатни. Не се отдавайте на полови удоволствия, в случай че не сте опознали добре сътрудниците си.

ЛЪВ

Стабилни и успяващи сте както на работното място по този начин и в случай че сте се заели с дейна и по-различна от нормалната акция за показване на вашата активност. Не ви липсват убеденост и чудесно самочувствие. Денят ви носи триумф при осъществяване на вашите настоятелен и бизнес проекти, само че бъдете рационални и не се поддавайте на страстта. Заради персонални проблеми сте нещастни и отказвате да видите вашите неточности. Причината е, че сте се оплели в мрежите на експанзията и страстта, на желанието да критикувате и обиждате с нападателен звук, от които сами няма по какъв начин да се измъкнете без душевни рани. Намерете пътя към помиряване и се извинете.

ДЕВА

Предстоят ви значими и дълго предстоящи промени, които не позволяват крайности в държанието и във вашите дейности. Позволете на вашите сътрудници да ви оказват помощ. Ако имате незабавни задания на работното място се справяте сполучливо, само че с помощ в профил. Не се изкушавайте от оферти за финансиране на планове с неразбираема цел и неразбираем предстоящ резултат. Самотните дами да чакат сантиментална среща, която ще промени напълно живота им, в случай че не се затварят в дома си. Сексът няма да ви достави наслаждение, в случай че сте фамилни, само че сте стигнали до точката на шупване и сте позволили скандал с половинката си, без да има причина.

ВЕЗНИ

Ако прекалявате с хвалбите  си триумфите ви ще провокират завистта на близките. Деловите срещи също ще са несполучливи. Прибързаността е неразрешена. Трудностите на пътя ви са преодолими. За страдание сте склонни да се доверявате на шанса си, който през днешния ден е на светлинни години от вас. Склонни сте да бягате от действителността в персоналните си връзки, скъпи дами, вместо да се вгледате във вашето държание и да осъзнаете грешките си. Сами ще предизвикате затруднения в персоналния си живот, които ще ви донесат любовни разочарования. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат положителното въодушевление.

СКОРПИОН

Делово пътешестване зад граница поради обстоятелството, че вашите сътрудници в чужбина работят, ще бъде сполучливо, в случай че не вреди на осъществяването на служебните ви отговорности. Будите отчаяние в сътрудниците си на вашето работно място, че не могат да се оправят като вас. Надхвърляте упованията им и гоните следващия професионален връх. Не спорете с роднините си, които са решили да ви омъжат без да желаят вашето мнение. Кажете, че през днешния ден, а и в бъдеще, не ви се беседва по тази тематика, тъй като правото на избор по кое време ще създадете семейство е ваше. Семейните имат опция да се отдадат на интимни мигове и полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

От вашата непримиримост комбинирана със съчувствие поради проблемите на вашите близки и сътрудници зависи да не неуспехите проектите си за деня. Не рискувайте. Вашите благоприятни условия в този ден ви разрешават да се изявите по този начин на работното си място, че да стабилизирате позициите си и престижа си. Срещите не са желателни. Ще се приберете изтощени, само че удовлетворени от себе си, поради триумфи на работното място, които държите да споделите. Останете с околните си, не излизайте с другари и споделете прекарванията си. Пригответе си нещо вкусно за ядене. Не се колебайте и се отдайте на сантиментални мигове и полови удоволствия.

КОЗИРОГ

Независимо, че измененията в днешния ден са ви наложени от събитията, може да се възползвате от тях и с триумф да осъществите професионалните си проекти, които са във ваша изгода. Внимавайте с разноските, с цел да избегнете финансовите проблеми в дните пред вас. Сутринта сте напрегнати, тъй като ще се наложи да помогнете другар, който има фамилни проблеми. Рискувате да предизвикате ревността на половинката си, тъй като желае да пристигна с вас. По-добре отидете дружно на уговорената среща, вместо да унищожавате персоналните си връзки, поради подозренията че пазите някаква загадка.

ВОДОЛЕЙ

Не се поддавайте на препоръки, целящи да се впуснете в рисковани инициативи в този ден. На работното си място не рискувайте като обещаете да се включите в губещ план, блокиращ възможностите ви за триумф. Предпазете се от финансови загуби свързани с желанието ви тъкмо през днешния ден да си купите кола или обзавеждане за дома. Вечерта очаквайте разправии с родственици поради непотушен скандал, почнал в ранни зори с родителите на брачна половинка ви. Няма по какъв начин да сте задоволени от половия си живот, откакто непрестанно ви припомнят какъв брой сте неточни към колегата си.

РИБИ

Денят ви носи отлична опция за себереализация и възстановяване на финансовото положение. Не обръщайте внимание на компликациите и не пилейте времето си в пътешестване. Желанието ви да блеснете и да надскочите себе си ще ви донесе както триумф и самопризнание в този ден, по този начин и неприязненото отношение на вашите сътрудници. До обед избягвайте разправии със фамилията, даже и по телефона и се пробвайте да се приберете незабавно след края на работното време. Изяснете повода за напрежението с брачната си половинка и не се отхвърляйте от половите удоволствия.

 

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР