Овен Интересен и забавен може да бъде този ден, ако сами

...
Овен
Интересен и забавен може да бъде този ден, ако сами
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за събота, 2 декември

Овен
Интересен и занимателен може да бъде този ден, в случай че сами не се вкарате в драма с любовни детайли. Не разбрахте ли, че в действителност сами режисирате този филм? Променете държанието си и резултатите няма да закъснеят.
  Телец
Сгушени в уютната черупка на страстите, мъчно някой ще Ви накара да покажете носа си на открито. Макар и с отегчение ще свършите доста неща. Не драматизирайте толкоз, постоянно може да е и по-зле, нали ;) Потърсете позитивното и се усмихнете.
  Близнаци
Далечни и необясними неща ще Ви мамят през днешния ден. Като един странник по пътя на духа, ще търсите пътя към истината и към себе си. И въпреки да звучи малко отвлечено, човек постоянно има потребност от глътка религия и щипка знамение, огледайте се, безусловно ще ги забележите.
  Рак
Финансовите проблеми са разрешими, въпреки и не както очаквате. Използвайте повече въображението си и не се доверявайте на мними престижи, следвайте личната си преценка.
  Лъв
Може трагично да възприемете събитията, само че те в действителност ви оказват помощ да изчистите ненужни към този момент показа и да разберете какъв брой огромна мощ имате.
  Дева
Имате ресурс от сили да се справите с всяка обстановка. Бъдете подготвени нещата да не са такива, каквито очаквате. Но пък шансът няма да Ви изневери. Вие сте тези, които могат да сложат всяко нещо на мястото му, не чакайте покана.
  Везни
Като цяло денят има лека сила. Подходящ е за неща, които са спокойни, ненапрягащи, неангажиращи. Все отново не забравяйте да отделите внимание на по-възрастните си роднини, най-много на родителите.
  Скорпион
Днес се фокусирайте върху съответни неща. Не си губете времето да анализирате обиди, недобро отношение и други сходни, това единствено черпи от силата ви. Ако можете да поправите нещо - направете го, само че не губете време в себеизмъчване.
  Стрелец
Бихте могли да извършите невероятни красиви и сполучливи неща, които да зарадват повече хора. Не чакайте и не философствайте, просто действайте, имате голяма мощ за това.
  Козирог
Не забравяйте една дребна загадка - когато се фокусирате върху себе си - растете. Когато се фокусирате върху проблемите си, те порастват. Просто внимавайте къде е фокусът Ви.
  Водолей
На фокус идват партньорствата. Ще се стремите да намерите салдото във всяка обстановка и ще търсите взаимноизгодни решения. Това е прелестно, само че е значимото да умеете и да поставите граница и да спрете, в случай че се постанова. Не се подценявайте и не подценявайте личните си потребности.
  Риби
Ден, в който ще имате много досадни неща за извършване и дотъкмяване. Бъдете практични и не хабете сили за ненужни неща. Разчетете времето и силите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР