Овен Интересен ден, но не особено резултатен. Най-добре ще е да

...
Овен
Интересен ден, но не особено резултатен. Най-добре ще е да
Коментари Харесай

Хороскоп за 5 януари: Кошмарен ден за 3 зодии

Овен
Интересен ден, само че не изключително ефективен. Най-добре ще е да вършиме това, от което не желаете да имате противоположен резултат, като да вземем за пример да си подадете данъчна декларация.

Телец
Публичните изяви и представянето пред други хора биха имали много добър резултат за Вас. Музиката също е част от силата на този ден, тъй че не пропускайте да се премиите с някое обичано парче.

Близнаци
Денят би могъл да е доста сполучлив, стига да не се отдадете на леност. Нещата ще стават елементарно, без доста старания, може да употребявате удобното стичане на събитията, с цел да извършите някои потребни за вас неща.

Рак
Малко сложен ще ви се стори днешният ден. Нещата ще се реализират постепенно и с доста старания. Добре, че вие не сте от тези, които елементарно се отхвърлят. Стиснете зъби и продължете напред.

Лъв
С неразбираеми интуиции стартирате този към този момент напълно елементарен ден от новата година, а това мощно ще Ви напряга. Звездите май са прекомерно взискателни към Вас тази зима. Или би трябвало да отговорите на високите упования, или просто да се примирите, което несъмнено няма да Ви хареса.

Дева
Всички ще се опитат да трансферират отговорностите си на Вашите рамене и нали сте положителни, няма да откажете. Така обаче вършиме неприятна услуга на хората. Ако толкоз не може да се сдържите – спортувайте, разхождайте се, говорете с другари, само че не вършете работата на всички.

Везни
Не ви е елементарно на Вас. Ще зависите от благоволението на кого ли не, на всичко от горната страна връзката ще е сложна и слаборезултатна. Най-добре да се занимавате със съществени и виновни персони, с цел да не си вгорчавате живота.

Скорпион
Ще имате потребност от успокоение и непоклатимост, само че най-различни мемоари ще нахлуват неканени и ще нарушават психологичното Ви равновесие. Най-добрият метод е просто да наблюдавате страстите и да не им позволявате да Ви превземат.

Стрелец
Днес ще имате служебни проблеми. Този факт няма да охлади ентусиазма ви и е несъмнено, че ще преодолеете пречките. Вкъщи обаче всичко ще е наред.

Козирог
Вие сте толкоз съществени, виновни и всеотдайни, че всеки би мечтал да работите за него. Въпросът е Вие за кого ще поискате да работите. Не се давайте елементарно на всеки, който изиска да употребява качествата Ви. Бъдете наясно Вие какво тъкмо желаете.

Водолей
Труден ден, изключително за взаимоотношенията ви. Днес като че ли всички ще ви приказват на непознати езици, съвсем не се следи съгласие. Опитайте да сте по-толерантни и съпричастни. Пък може да научите някой непознат език в това време.

Риби
Поели сте прекомерно драговолно животът на някои нещастни хора и това ви натоварва душевен. Въпреки това удовлетворението, което ще получите, си коства всички старания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР