ОВЕНИмате сили да завършите работата си, въпреки че деня е

...
ОВЕНИмате сили да завършите работата си, въпреки че деня е
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Лъвовете да не засягат близките си в спорове, самоанализът носи полза на Девите

ОВЕН

Имате сили да завършите работата си, макар че деня е почивен. Предпазвайте се от машинация. От значение за професионалната ви кариера е да докажете, на сътрудниците си, че сте правилни. Ще издигнете създателите си. На работното място се справяте чудесно. Нежеланието да разберете сътрудниците си е мотив за разправии вкъщи, които ви напрягат и изнервят. Следобедът ще ви сервира запознанства и сантиментални увлечения, само че шансът не е с вас, скъпи дами. Не изневерявайте даже и единствено с почтен флирт, тъй като рискувате да се лишите от интимните мигове с обичаните си хора.

ТЕЛЕЦ

Днес, в почивния ден, сте във властта на несъответствуващи контакти, Бъдете изключително деликатни. Добре е да ги избягвате. Всички проблеми, с които се сблъсквате в този ден са подбудени от нежеланието ви да премълчавате. Отложете деловите диалози и срещи. Не обсъждайте нови контракти, даже и в случай че сте възнамерявали това авансово. Очаквайте нови запознанства и непредвидени сантиментални завършения, скъпи дами. Предпазливостта при доближаването е наложителна, с цел да си спестите разочарованията. Мечтаете за сантиментални мигове и полови наслаждения поради проблеми във вашия съкровен живот, които ви лишават от тях. Може да вземете решение за разлъка

БЛИЗНАЦИ

Колкото и да е мощно желанието ви, освен това без да сте помолени, в почивния ден да се притечете на помощ на човек, който заема значимо място в живота ви, преценете дали не вършиме непоискано положително, с цел да не си спечелите зложелател в негово лице. Следобед ще усетите злоба, подбудена от триумфите ви, която е нещо всекидневно и не трябва да ви тормози. Неочаквано сантиментално премеждие е повода да се почувствате обичани и мечтани, само че все пак бъдете внимателни със запознанствата, с цел да избегнете разочарования. Настроение сте за интимни мигове и полови удоволствия. Не ги пропускайте и бъдете нежни в леглото.

РАК

От сутринта в почивния ден сте въодушевени и подготвени да поставите началото на креативните си хрумвания. На работното ви място царува успокоение. Трудностите може да се подбудени от рискованото ви присъединяване в спекулативни покупко-продажби. Отношенията и с сътрудниците и с околните ви хора са хармонични. Не взимайте прибързани решения, избягвайте грешките. Ще изживеете непредвидени, само че мечтани, сантиментални завършения, уви, някои от тях свързани и с невярност. Когато се приберете вкъщи клюката ще е достигнала до вашия сътрудник и абсурдът, лишаващ ви от секс, е неминуем.

ЛЪВ

Не бива да засягате околните си, в случай че спорите за нещо в почивния ден. Мислете за идните отговорности на работното си място. Отложете деловите срещи, макар че нямате забрани, само че денят не е добър за тях. Стабилизирайте колегиалните си връзки. Предложенията, отправени ви през днешния ден, ще повлекат след себе си финансови загуби. Вечерта очаквайте посетители, които може да останат да нощуват в дома ви, само че този факт не трябва да ви изнервя, изключително в случай че сте близки и в връзките ви царува съгласие. Може да се ядосате поради невъзможността умерено да се отдадете на полови наслаждения.

ДЕВА

Денят е почивен и ви дава обещание чудесно самочувствие и душевна естетика, в случай че не забравяте, че самоанализът ви носи изгода. Имате желание да започнете нов бизнес. Обсъдете концепцията си. На работното място сте разсеяни, само че в случай че се концентрирате триумфът е с вас. Не разчитайте на помощ в профил. Справете се сами със дилемите си. Следобед ви чакат запознанства, които ще слагат началото на сантиментално въодушевление. Личните ви връзки са видимо постоянни, само че все пак рискувате да си създадете проблеми. Семейните да не позволяват невярност, тъй като през днешния ден сте застрашени от заплахата да ви изненада непредвидена бременност, която ще промени живота ви в непредвидена посока.

ВЕЗНИ

Не се ядосвайте поради забавени заплащания, които ви пречат да извършите нужните ви покупки в този почивен ден. Деловите контакти са затруднени. Пазете се от спорове. В положение сте да се справите със отговорностите на работното си място. Оправете неприятното си въодушевление, подбудено от некоректността на ваши настоятелен сътрудници. Близките ви са очаровани от предлагането да ги заведете на ресторант и още в този момент да обсъдите къде ще сте по време на празниците в края на годината. Време е да извършите проектите си и да отделите нужните средства. След приятните мигове и интимни диалози се отдайте на полови наслаждения.

СКОРПИОН

При предпочитание от ваша страна използвайте почивния ден и се заемете с креативна активност. Полезни са всевъзможни срещи и диалози, както и стабилизиране на новосъздадени връзки. В своята буря сте и интензивността ви заразява вашите сътрудници. Справяте се сполучливо със дилемите си на работното място. Деловите диалози са сполучливи. В фамилията ви ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които неизвестно за какво отлагахте. Брачната ви половинка може да ви изненада, че очаквате още едно дете. Поздравете я уместно и в случай че тя има предпочитание не се лишавайте от половите удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Не се колебайте при взимане на значими професионални решения, макар че дня е почивен, само че го сторете с разсъдъка си. Внимавайте с новите настоятелен запознанства и анализирайте всяка дума, която чувате. Бъдете деликатни в думите и дейностите си и не разчитайте на чудеса, а единствено на себе си, тъй като няма по какъв начин да отложите служебните си отговорности. Не е изключено да сте изпълнени с съмнение към брачния си сътрудник поради нещо казано, само че недоказано. Недоверието ще навреди на връзките ви. Сексуалните удоволствия ще ви се разминат, в случай че сте си разрешили да споделите подозренията си с вашия обичан.

КОЗИРОГ

Нуждаете се от разтоварване, а и деня е почивен. Очаквайте промени, свързани с материалното ви състояние. Отпуснали сте се и мъчно ще се справите с професионални проблеми, които изискват стремително разрешаване. Ако сте зад кормилото бъдете внимателни. Не бързайте към уговорената делова среща, в случай че желаете да постигнете триумф в диалозите. Семейни проблеми са повода да реагирате прочувствено. Ако съумеете да надмогнете гнева си, бързо ще се справите с ината на околните си и ще стабилизирате връзките си. Дори и в случай че се чувствате наранени, не се лишавайте от интимните мигове и невероятния секс.

ВОДОЛЕЙ

Подхождайте рационално към това, което ви се случва в почивния ден. В очите на близките сте постоянни и спокойни, само че под тази маска се крие невероятна емоционалност. Тя е повода да имате неприятни срещи, които ще ви ядосат. По-добре отложете плануваните диалози. Непредвидени разноски ще нарушат стабилността на бюджета ви. Вечерта няма да избегнете спор с околните си, поради неспособност да ви схванат и да се съобразят с професионалните ви отговорности, изискващи цялото ви внимание. Ако не пропуснете секса, ще сте удовлетворени и заредени със сили, само че това зависи от вашето въодушевление и предпочитание.

РИБИ

От сутринта в почивния ден сте в положително въодушевление, тъй като думата ви се чува и всичко казано от вас се приема без несъгласие. Начинанията са сполучливи, в случай че са от дълго време планувани. Обмислете ги и пристъпете към деяние. Обърнете внимание на позвъняванията по телефона, в случай че са свързани с новите настоятелен оферти и намерете изгодата за себе си. В персоналния ви живот съществува нежна естетика, която може да бъде разрушена за момент, с една дума или импулсивно деяние от ваша страна. От вашето държание зависи дали ще се отдадете на сантиментални мигове и полови удоволствия или ще предпочетете и през днешния ден да се цупите поради вчерашната препирня.

 

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР