Овен Имате доста енергия и сте склони да си поставяте неизпълними

...
Овен
Имате доста енергия и сте склони да си поставяте неизпълними
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за 10 ноември

Овен
Имате много сила и сте склони да си поставяте неизпълними задания. Малко се надценявате, къде остана трезвата ви преценка за нещата. А и нужно ли е да свършите всичко тъкмо през днешния ден и в този момент?

Телец
За да затвърдите публичния си статус и да получите самопризнание за заслугите, ви е необходим най-много повечко витален опит. Затова не се дразнете, в случай че не ви оценят уместно, би трябвало още да поживеете.

Близнаци
Късметът най-накрая разтваря крила над вас. Ще се отворят идеални благоприятни условия за реализация, ще можете да сбъднете някои от фантазиите си. Важното обаче е да подредите целите си, с цел да не се разпилявате на вятъра.

Рак
Днешният ден е подобаващ за привършване на каузи, които до през вчерашния ден ви изглеждаха невъзможни. Това ще ви даде религия и мощ. В такива моменти не забравяйте за значимата мощ на профилактиката.

Лъв
Хем няма да ви се мърда доста от у дома, хем ще желаете да ви виждат. Днес несъмнено мъчно ще се измъкнете от нормалната блъсканица, тъй че бъдете подготвени да притегляте погледите.

Дева
Ще се наложи да говорите доста повече от нормално. Ще се окажете в центъра на няколко осведомителни потока и това може да ви завърти в една въртележка, от която няма изплъзване. Май ще би трябвало да се научите да казвате " не ".

Везни
Подгонил ви е мързелът и ви е толкоз мъчно да му избягате. Обувайте бързоходките и хуквайте, че много задания ви чакат. И недейте да лицемерничите, ще си оставите неприятен привкус. Склонни сте да си въобразявате някои работи, а това сигурно не е във ваша изгода.

Скорпион
Имате голямо предпочитание да бъдете видяни и оценени. В това несъмнено няма нищо неприятно, само че не е нужно да се вършиме на палячовци, с цел да ви извърнат внимание и без друго сте задоволително колоритни.

Стрелец
Не е от леките дни. Желанието да се впишете в дадена конюнктура несъмнено няма да се реализира. Ще се наложи да се потвърждавате, само че никога не се отхвърляйте - борете се до дъно.

Козирог
Работата на партньорски начала през днешния ден несъмнено няма да ви се отдава. Или вие имате прекомерно огромни условия, или сте прекомерно безотговорни към хората, с които работите. А може би и двете неща дружно.

Водолей
Мащабните проекти са едно, а детайлното им осъществяване нещо напълно друго. Днес ще усетите на собствен тил това несъгласие и най-трудното - ще би трябвало да го примирите.

Риби
Определено сте луди глави. Склонни сте да приемате прекомерно недомислени опасности във всички посоки. Нищо чудно да се забъркате и в някои обществен скандал. Така най-малко няма метод да останете незабелязани.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР