ОвенИма вероятност някой да хареса новия ви стил или да

...
ОвенИма вероятност някой да хареса новия ви стил или да
Коментари Харесай

Хороскоп за 4 декември: Скорпиони, обърнете внимание на финансите си

Овен

Има възможност някой да хареса новия ви жанр или да оцени резултатите от скорошната загуба на ненужно тегло, или ще открие, че моделът на вашето семейство е съвършен във всички връзки.

Ще имате няколко благоприятни условия да реализирате своите работни планове през този ден. Необходимо е да намерите подобаващия метод, в противоположен случай могат да настъпят известни недоразумения.

Днес ще се справите доста добре със всичко което е директно обвързвано с финансовия ви напредък. Може да благодарите на Меркурий, че ви е дал тази изключителна опция.

Рак

Рискът от фамилни кавги и кавги е висок през днешния ден. Не се предлага да обсъждате противоречиви въпроси, да вършиме фамилни проекти или да предприемате несъразмерни отговорности.

Може би ще пренебрегнете значими аспекти в работата си през днешния ден. Това несъмнено ще усложни работния развой и може да провокира съществени спорове.

Изключително сложен финансов ден за вас. Паричните облаги няма да бъдат отразени във вашата астрологична карта.

Лъв

Може да бъдете изтощени от безкрайни позвънявания, известия в обществените мрежи или персонални визити. Може би ще би трябвало се насладите на приятелско празненство отвън града, а не да се отдадете на досадно наличие, заобиколено от сноби.

Очаквайте известни спънки по време на работа. По опция стойте настрани от напрегнатите обстановки. Поставете си предел на опциите си през този ден.

Ще желаете да извършите някои мечтани покупки, само че ще разполагате с стеснен бюджет. Това не е неволя, парите са във вас, единствено се изисква по-настоятелно търсене.

Дева

Повечето от плануваните ви събития ще бъдат сполучливи с поддръжката на другари или родственици. Единственото нещо, с което ще бъдат безсилни да ви оказват помощ, са вашите персонални въпроси. Благоприятен ден за нови запознанства.

Може да зародят изключителни обстановки в работата. Опитайте се да не се притеснявате за неща, които са отвън вашият надзор. Приемете този работен ден като факт.

Очертава се неподходящ финансов ден. Това ще се отрази отрицателно върху наличните ви пари и банкови карти. Необходимо е да избягвате извършването на покупки през днешния ден.

Везни

Този ден надали ще ви даде по този начин дългоочакваните  страсти. Препоръчително е да напуснете градската суетност за няколко часа с обичаната ви половинка, по този начин ще можете да се отървете от насъбрания стрес.

Имате чудесна опция да работите като индивидуалист и да спечелите доста клиенти на ваша страна. Не се обвързвайте в групови планове.

Нещата с финансите ви са толкоз динамични, че на моменти се чудите какво тъкмо се случва и къде изтичат толкоз доста пари, без да се усетите.

Близнаци

Хубав ден за доста от вас, в случай че сте подредили работните си задания по цели. За предприемачите, този ден най-вероятно ще се окаже потребен в бранш работа, създавайки положителни контакти с нови клиенти.

Възползвайте се от удобната позиция на планетите в бранш обич и помислете малко по-сериозно за връзките с колегата ви в дълготраен проект. Споделете един с различен упованията и условията, които имате един към различен.

Финансовият ви хороскоп като цяло е удобен. Въпреки това се предлага да внимавате за разноските си, постоянно би трябвало да оставите запас от средства.

Скорпион

За страдание ви чака един недопечен февруарски ден, който не е подобаващ за романтика, тъй че, в случай че е допустимо, се въздържайте от всевъзможни прочувствени самопризнания. За сметка на това приятелите ще ви останат правилни.

Изглежда мъчно ще осъществите работните си задания през днешния ден. Не са изключени пререкания с сътрудниците ви, които да объркат проектите ви.

Обстойно преразгледайте всички благоприятни условия за вложения и спестявания. Това ще обясни позициите, които би трябвало да заемете, изключително през днешния ден.

Стрелец

В любовният ви бранш настава смяна. Внимателно прегледайте всички обстановки, преди да вземете решение. Не се стремете да преодолявате компликациите допустимо най-бързо и помнете, че сантименталния „ пейзаж “ постоянно е по-задълбочен, в сравнение с наподобява.

Предстои ви скок в кариерата, тъй че се подгответе добре за идната ви изява, с цел да докажете капацитетът и професионалните качества, които притежавате.

Изглежда ви чакат положителни благоприятни условия за осъществяване на финансовите ви проекти. Управляващият Меркурий ви дава знак да деянията повече проницателност в бранш финанси.

Козирог

Ако в фамилното огнище зародят спорни обстановки, не променяйте устоите поради една персонална благосклонност към различен човек. Опитайте се да преминете през този ден без непотребни разногласия. Бъдете подготвени за повече взаимни отстъпки.

Вероятно, ще се озовете пред съществени спънки в работата ви. Потърсете помощ от сътрудници и познати, които да ви спомагат в разрешаването на проблемите.

Финансите изискват първокласен надзор както при покупките, по този начин и при продажбите. Не се обрисуват финансови катаклизми през днешния ден.

Водолей

По отношение на сантименталните връзки, проявете самообладание и избягвайте да ревнувате без причина. Опитайте се да бъдете справедливи, в противоположен случай ви чака дълъг интервал на недоразумение.

Не очаквайте да постигнете положителни резултати на работното си място през днешния ден. Необходимо е да поддържате безпроблемни връзки със своите сътрудници.

Бъдете готови за непредвидени разноски през този ден. Свийте разноските си за занимания и хранене на открито, с цел да не се окажете без нито един лев в края на деня.

Риби

Може да се отпуснете в фамилното огнище, само че не забравяйте да отделите на околните си толкоз внимание, колкото им е належащо. Ако имате съответна цел във връзка с любовта, преследвайте я през днешния ден, тъй като надали намерите по-подходящ миг за това.

Вероятно, ще постигнете избрани цели в кариерата си. Преди всичко не допускайте да се разсейвате на работното място и се концентрирайте върху работните си задания.

Финансите ви малко по-малко ще нарастват с някои незначителни съмнения през този ден. Вероятно излизате от някаква рецесия, в която до скоро сте били и това ще ви удовлетвори.

 Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР