ОВЕНИдеите, които обмисляхте, няма ви донесат очакваните резултати, ако поставите

...
ОВЕНИдеите, които обмисляхте, няма ви донесат очакваните резултати, ако поставите
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: На Стрелците не им се работи, финансови загуби ядосват Козирозите

ОВЕН

Идеите, които обмисляхте, няма ви донесат предстоящите резултати, в случай че поставите началото им. В положение сте да си създадете компликации, поради разрешаване на професионални проблеми. Звездите предизвестяват да не взимате значими решения. В общуването с началниците и сътрудниците си съхранете спокойствието си. Бъдете сериозни към минусите си и се променете най-малко що се отнася до персоналните ви връзки. Не ви поучавам вечерта да прекалявате с условията към колегата си. Бъдете деликатни и грижовни, с цел да не се лишите от секс.

ТЕЛЕЦ

Организирайте и проведете значими настоятелен срещи, само че без да подготвяте контракти.    Не забравяйте да изслушвате мнението на другата страна и да не го оспорвате при първата среща. От вас зависи дали ще съумеете да спечелите от търговия, само че макар изкушението не трябва да рискувате. Имате чувството, че ви липсва любовта на интимната половинка. Причината е в подозрението и че още веднъж сте изневерили. Ако сте позволили грешката да флиртувате пред очите на колегата или на съседите си ще се разминете със половите удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Заемете се с кореспонденцията си и се обадете на тези ваши сътрудници, които дълго пренебрегвахте, изключително в случай че не сте ги поздравили за новата година. И вас ще ви търсят през целия ден за срещи и за работа. На работното място не пропускайте опцията да се заемете единствено с най-неотложните си задания. Звездите ви предизвестяват за проблеми в персоналните връзки поради нежеланието ви за взаимни отстъпки без значение дали сте фамилни или необвързани. Сексуалните удоволствия ще ви подминат, в случай че не сте съхраните положителния звук в връзките си.

РАК

От сутринта в този ден ще се радвате на отлични връзки с вашите сътрудници. Обсъдете забавните хрумвания и проекти, които са обвързани с ваша обща цел. Имате задоволително сили, с цел да отхвърлите дилемите си. Срокът за завършването им е до края на деня. Докажете, че сте виновни. Не закъснявайте доста, с цел да не изнервите околните си, изключително в случай че сте дали обещание вечерта да отидете на заведение. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, в случай че не са свързани с невярност, която по никакъв начин няма да се хареса и на обичания ви.

ЛЪВ

Незавършени задания от предходната седмица са повода за нервно напрежение и компликации. Не проявявайте експанзия, с цел да не търпите санкции.  На работното място от сутринта ще имате срещи и ще се занимавате с рутинни отговорности. Очаквайте доходи, в случай че запазите успокоение и не сте прибързани при взимане на решения за вложения. Чувствата ви към вашите половинки са по-силни от всеки път. Постарайте се да си възвърнете хармонията. От вашето държание зависи дали ще дистанцирате интимния си сътрудник или ще се отдадете на интимни мигове и полови удоволствия.

ДЕВА

Не е желателно да пътувате, тъй като сте разсеяни и ще си навлечете неприятности с пътната полиция, а при идна делова среща ще обречете и нея на неуспех.  Отново сте във властта на страстта, която мъчно сдържате. Не проявявайте висока интензивност на работното място. Рискованите    инициативи са несполучливи и неразрешени. Стремежът ви да сте водещи и вашата самонадеяност ще са причина да сте неразбрани от близки си родственици. Сексуалните ви връзки не ви задоволяват, само че виновността е във вашето държание и неспособност да кажете какво тъкмо очаквате от сътрудниците си.

ВЕЗНИ

Денят ви носи сполучливи инициативи, в случай че спазите условията Съдбата. Не взимайте преждевременно значими решения и не се изкушавайте от предложение за финансови вложения. Следобед се пазете от интриги и злословия, които популяризират ваши съседи, поради злоба към професионалните ви триумфи. Конфликти в фамилията ще съсипят настроението ви вечерта, в случай че не се овладеете. Неподходяща покупка е причина за казуса. Очаква ви сантиментално запознанство. Не бързайте да се впускате в полови удоволствия.

СКОРПИОН

Имате сили да се справите с компликациите, в случай че не забравяте да преценявате дейностите си. Работете умерено и решително. Денят ви дава обещание самопризнание. Трудностите са подбудени и от ваши дейности и опълчване на условията на разпоредбите. Заетостта ви носи доходи, само че сте застрашени от проблеми, поради склонността ви да спорите. Вечерта се усамотете и не общувайте даже с вашите близки, знаете си виновността. Не позволявайте страстта да ви подтикне да се карате с тях без причина. Няма за какво да вините брачния си сътрудник за неналичието на секс, в случай че сте изневерили и са ви разкрили.

СТРЕЛЕЦ

Имате опция да наложите концепциите си. Следобед сте подтиснати и депресирани поради властващата страст, подбудена от фамилни и роднински проблеми. Не ви се работи, само че Съдбата ви поддържа и ви дава сили. Не сядайте зад кормилото освен тъй като сте нервни. Промените на работното място са във ваша изгода, по тази причина не ви поучавам да им се противопоставяте. Не е изключено през днешния ден да срещнете приятни хора, а измежду тях да припознаете подобаващия сътрудник. Привличането, без да сте се опознали, не е гаранция за щастливо бъдеще. Не избързвайте със половите удоволствия.

КОЗИРОГ

Бъдете деликатни и поставете началото на нови занимания, без да избързвате. Ще ви ядосат финансови загуби, поради ваши неточности, подбудени от доверяване, с което ви е мъчно да се справите. Не навлизайте в безсмислени разногласия. Следобед ситуацията ще стартира да се разведрява. Въоръжете се с самообладание. Не позволявайте на страстта да ви попречи, в случай че не сте фамилни и очаквате запознанство. Не създавайте проблеми в фамилията си. Изневярата на колегата си тълкувайте като протест против вашето държание и поради липса на чести полови контакти.

ВОДОЛЕЙ

Длъжни сте, даже и в случай че сте изтощени и напрегнати,    да сте задълбочени в служебните си отговорности. Ако допуснете неточности мъчно ще ги поправите. Деловите диалози са сполучливи. Денят ви дава обещание материални триумфи, в случай че сте подготвили авансово договорите и остава единствено да ги подпишете. Запазете успокоение при общуването с вашите родственици, които се пробват да ви дадат доброжелателни препоръки. Не спорете с тях, тъй като ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви схващат. Не сте съгласни да измененията навиците си в леглото и ще се лишите от половите удоволствия.

РИБИ

Денят ви изкушава да срещнете нови хора. Трудно преценявате новите си познати. Не рискувайте с инициативи на работното място. Препятствията ви оказват помощ да се огледате. Обстановката, в която работите, не е изключително удобна. Заетостта ви ще изнерви околните ви и ще ви сътвори неприятности, в случай че не сте се справили със фамилните си отговорности преди да седнете на фамилна вечеря. Не ги разочаровайте. Извинете им се и се отдайте на сантиментални мигове и полови удоволствия.

 

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР