Овен Хубаво е да се погледнете през погледа на хората около

...
Овен
Хубаво е да се погледнете през погледа на хората около
Коментари Харесай

Хороскоп за 8 април: Тежък петък за 3 зодии

Овен
Хубаво е да се погледнете през погледа на хората към вас и да се замислите къде бъркате. Днешния ден няма да сте доста умерено, само че пък може да научите истини за себе си, които до момента сте се опитвали да не забелязвате. Приемете се такива, каквито сте с всички качества и дефекти и заживейте в мир със личното си аз.

Телец
Малко по-нервен ще е този петък за вас. Доста неща са ви се струпали на главата и напряко ще се чудите от кое място да ги подхванете. Не се тормозете, в края на краищата не сте многоръкия Шива, карайте по-спокойно, което би трябвало ще се уреди.

Близнаци
Днес може да сте малко замаяни и да се чудите какво тъкмо би трябвало да свършите. Използвайте положителния остарял метод с бележките за увещание. Не се разсейвайте, когато се движите по пътищата, не всички знаят за странното ви положение и надали ще се съобразят с вас.

Рак
Днешният ден ще протече по-приятно и умерено от предходните. Ще се чувствате съпричастни към това, което се случва към вас и това ще ви достави наслаждение. Не се хващайте на примамливи приказки за бързи облаги, разсъждавайте разумно.

Лъв
Последният работен ден от седмицата може да ви се стори безконечен, освен това уговорките ви като че ли няма да свършват. Опитайте се да се владеете по-добре и не се сърдете поради неразбориите другиму, сами би трябвало да поемете отговорност за това, което се случва.

Дева
Днес може да се чувствате необичайно безгрижни и да ви се желае да си помечтаете на воля. Хубавото е, че ще имате опция да го извършите без терзания. Все отново не споделяйте с всички какво ви е на сърцето, че може и да ви урочасат.

Везни
Днес ще сте по-напрегнати от нормално и близките мъчно ще схващат настроенията ви. На това от горната страна може да сте неоснователно подозрителни. Не се поддавайте на сходни нагнетяващи ситуацията настроения, не помагате никому и вие сами го знаете.

Скорпион
Днес ще сте склонни да си създавате илюзии за доста неща, макар цялата ви сдържаност, подозрителност и впрочем. Понякога и на вас ви се желае да помечтаете и да имате розови очила. Е, бързо ви минава.

Стрелец
Интересен ден, цялостен с изненади и непредвидени събития. Лесно ще се сприятелявате с хората и на моменти несъмнено ще ви се коства, че всички са ви другари. Вярно е, че оптимизмът ви е втора природа, само че е и правилно, че сте добър другар. С две думи - радостен петък.

Козирог
Ясен, съответен и потребен ден за вас. Естествено ще сте изцяло уверени и сигурни в крайния резултат и всеки, който ви опонира, просто нищо не схваща и можете да му го обясните точка по точка. Ден на справедливо самопризнание за вас.

Водолей
Внимавайте, тъй като всичко е допустимо, изключително в любовта. А любовта, ах, любовта, тя върти света и по този начин е замайва всички напролет. Петък, а от антични времена се знае, че домашната работа в петък, не носи предстоящите резултати.

Риби
Днес е добре да се занимаете с неща, изискващи внимание към детайлите и усърдна работа. Ще действате доста по-практично, само че пък ще сте и много придирчиви и сериозни, не се вманиачвайте в детайлностите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР