ОвенЕмоциите породени от миналото и мислите за някоя стара любов

...
ОвенЕмоциите породени от миналото и мислите за някоя стара любов
Коментари Харесай

Хороскоп за 23 август: Риби, стойте на дистанция от колегите ви, които клюкарят

Овен

Емоциите подбудени от предишното и мислите за някоя остаряла обич може да объркат актуалните ви връзки с индивида до вас. Опитайте се да преодолеете страданията от предишното и да гледате напред към бъдещето

Ако сте отлагали присъединяване си в някой групов план, то в този момент ще сте в синхрон с сътрудниците ви и може да се включите с концепциите и познанията си. Съвместната ви работа ще даде положителни резултати.

Финансовото ви положение не е в разцвета си, само че все пак ще се опитате да запазите позитивното си мислене и да бъдете доста изобретателни и изобретателни с малко средства.

Телец

Романтиката може да ви връхлети през днешния ден. Ако сте възнамерявали нормална вечеря с колегата ви, то отменете всичките си проекти и се пробвайте да останете сами с половинката ви, без да ви тормозят за каквото и да било.

Предизвикателствата, с които може да се сблъскате през днешния ден надали ще имат бързо и елементарно решение. Ако сътрудниците ви са прекомерно заети да ви спомагат, помолете ваш другар от вашата сфера на работа да ви помогне със съвет.

Днес, държанието ви може да бъде много необичайно за някои ваши познати, които не са огромни спестовници. Изчисляването на проценти отстъпки и понижения с няколко лв. или стотинки, ще изуми хората към вас.

Близнаци

Звездите ще ви дават чудесна опция да демонстрирате деликатност, милувки и благи думи. Любовните погледи и нежните докосвания ще ви сближат доста. Бъдете откровени в възприятията си и това, което изпитвате.

Спонтанна концепция може да оживи ситуацията измежду целия ви колектив. Направете денят ви оптимално работлив, като обедините старания с сътрудниците си и визиите най-хубавото предложение за план.

Очаква ви добър ден във финансово отношение. Ще усетите сигурност и успокоение от осъществените облаги. На път сте да си върнете улегналият финансов статус от предишното ви.

Рак

Много е евентуално сътрудникът ви да се държи по-хладно и дистанцирано през този ден. Ако работи по значим план, то се пробвайте да помогнете с каквото можете или го оставете на мира да извърши служебните си задължения.

Има възможност мъчно да се справите с всичките ви предоставени работни задания. Каквото и да вършиме, може да се окаже незадоволително и да се наложи да си вземете работа за у дома.

Не се тормозете да търсите и да питате за по-евтини други възможности на това, което желаете да закупите, които са в границите на бюджета ви. Без значение какво ще си помислят другите, вие ще сте удовлетворени от рационалните си покупки.

Лъв

Днес ще е добре да не се държите хладно, а да деянията известна доза ревнивост, която да покаже на колегата ви, че е мечтан и прелъстителен. Това несъмнено ще разсъни пристрастеността посред ви и ще направи чудеса с любовния ви живот.

Колкото и да ви е неприятно да работите взаимно с ваш сътрудник, който не харесвате, през днешния ден може да е неотложно да работите дружно. Опитайте се да се придържате към положителния звук на диалог и да не влизате в спорове.

Най-накрая ще започнете да виждате покълването на семената, които сте посели по-рано. Не се ентусиазирайте прекалено много и не се увличайте в шопинга, защото към момента сте при започване на процеса на създаване на устойчиво финансово положение.

Дева

Позитивната ви сила ще бъде много привличаща за колегата ви. Романтиката може да се окаже връхна точка за връзката ви, по тази причина може да си позволите да извършите нещо, което не правили до в този момент дружно с половинката ви. Подгответе спалнята ви за незабравими прекарвания.

Ако работата ви разрешава, то ще е добре да си извършите дребна разходка в обедната отмора, с цел да се разсеете от цялото напрежение и проблеми, които ви висят над главата.

Постигането даже на минимална облага би трябвало да ви кара да се гордеете, въпреки и това да са средства, едвам стигат за ежедневните ви разноски. Все отново, няма да сте на загуба.

Везни

Опитайте се да четете сред редовете и да разгадаете знаците, които сътрудникът ви дава. Ако желае да остане малко уединено, без да го ви споделя непосредствено, то му дайте това време, без да задавате десетки въпроси.

Вероятно, през днешния ден ще сте по-лениви и мудни на работното ви място. Докато всички бързат и са обезпокоени дали ще съумеят да се оправят с работата в поставените им периоди, вие ще сте на противоположното въодушевление с цялото успокоение на света.

Ако имате опция, прекарайте малко време с ваши другари, които ще съумеят да ви разсеят от някои финансови усложнения, които имате. Няма да ви е ненужно малко развлечение и смях.

Скорпион

Не се опасявайте да се покажете пред колегата ви уязвими и чувствителни. Всеки има тъжни и прочувствени моменти, през които минава, тъй че няма нищо срамно в това. Ще получите поддръжка и протекция от индивида до вас в сложен за вас миг.

Днес, ще имате мотив да се похвалите с достижение в кариерата ви. Усилията ви ще са възнаградени, въпреки и без финансов тласък. Ще получите доста похвали и похвали за усиленият ви труд.

Възможно е да имате куп дребни разноски, които в края на деня да изпразнят портмонето ви. Добре обмисляйте, дали в действителност имате потребност от дадената движимост и какъв брой дълго бихте я употребили.

Стрелец

Опитайте се да сте по-сдържани през днешния ден и да не вършиме подиуми на ревнивост на обществено място. Не злепоставяйте индивида до вас, защото това може да се окаже капката, която може да прелее чашата на търпението на колегата ви.

Днес, може да се отвори чудесна опция за вас да се включите в нов план. Приемете това начинание без боязън, а с любознание и мотивация за триумф. Мислете по-позитивно.

Много е евентуално да проведете диалог с значим клиент или бизнес сътрудник, който ще ви помогне да увеличите облагите си. Не отлагайте диалози и срещи, а ги направете точно през днешния ден.

Козирог

Днес, може да се изявите като глава на фамилията ви и препоръките ви да бъдат чути. Бъдете внимателни и не злоупотребявайте с пълномощията си, в случай че желаете и различен път да сте водещата фигура във връзката ви.

Навярно, ще имате толкоз доста сила, че работата ви може да продължи до късно през нощта. Искайте противоположна връзка от сътрудници и клиенти и се мотивирайте от отправената ви рецензия. Така, сигурно ще пожънете триумф.

Ако се водите от страстите си, може да извършите някои неверни избори и импулсивни покупки, за които да съжалявате по-късно. Послушайте разсъдъкът си и подлагайте всичко на подозрение, с цел да сте сигурни в решенията си.

Водолей

Разчупете нормалният си темп на живот и рутината, която следвате всекидневно. Направете това, което сърцето ви диктува и се оставете на течението да ви води по пътя на любовта.

Не се тормозете за всеки дребен проблем и несъвършенство в работата ви. Просто вземете лист и писалка или отворете преносимия компютър си и си направете чернова за всичко, което смятате да реализирате като проект за деяние.

Ако просто седите на едно място и чакате нещата с финансите ви да се оправят от единствено себе си, то най-вероятно няма да имате позитивен резултат. От вас и работата ви зависи, дали ще увеличите проходите си.

Риби

Вероятно, през днешния ден ще се замислите за проблемите във връзката ви и ще откриете своята виновност. Притесненията и страховете ви, че не сте съвършени могат да ви създадат много свити, прикрити, тъжни и непривлекателни за колегата ви. Открийте хубавите черти в себе си и бъдете по-уверени.

Стойте на отдалеченост от сътрудниците ви, които си търсят компания за сладки приказки и злословия. Кажете, че имате доста работа и нямате време да им обърнете внимание. Изолирайте се пред компютъра си и работете по персоналните си задания.

Ако в последно време сте имали малко повече странични разноски за замяна на техника или електроуред в дома ви, то към този момент ще може да се върнете към предходният си метод на живот. Каквото и да ви коства, се стремете постоянно да заделяте от приходите си за спестяванията ви.

 

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР