Овен Добре е да отделите известно време през днешния ден, за

...
Овен
Добре е да отделите известно време през днешния ден, за
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за 23 април

Овен
Добре е да отделите известно време през днешния ден, с цел да извършите малко дихателни извършения, ще бъдете сюрпризирани от резултата. Интересни хрумвания по какъв начин да си прекарате деня няма да ви липсват и нека съумеете да ги осъществите всичките.

Телец
Времето, което отделите за себе си никога не е изгубено, в противен случай ще се почувствате по-добре прочувствено. Започнете утрото с гимнастика за гърба и гърдите, а след това можете да поизлезете на пазар, с цел да обновите пролетния си дрешник.

Близнаци
Днешният ден е най-добре да прекарате на пресен въздух и без друго ще имате предпочитание да разчупите всекидневните рамки. Философските диалози и даже политическите разногласия през днешния ден ще ви карат да се чувствате обществено ангажирани.

Рак
Не е целесъобразно тъкмо през днешния ден да употребявате декоративна козметика за кожата на лицето и на главата, може да има нежелателни последствия. Отделете време за възстановяване на физическата си форма, вместо да мързелувате през тв приемника.

Лъв
Сигурно сте оставили много неща за извършване през днешния ден, само че подценявайте и грижите за тялото. Един масаж или най-малко контрастни бани ще се отразят добре освен на кожата, само че и на настроението ви.

Дева
Просто е наложително да се погрижите за здравето си през тази събота. Домашните средства за поддържане на тонуса не са за занемаряване. Почистването и разтребването ще ви накарат да се почувствате задоволени, че сте поставили всичко по местата.

Везни
Днес от вас просто ще блика сила, ще ви се желае да прегърнете целия свят. Ако сте влюбени несъмнено ще се чувствате на седмото небе, в случай че ли не сте на път сте да го сторите. Забавлявайте се с децата си, това ще ви накара да се почувствате по-млади и витални.

Скорпион
Направете няколко извършения за разкършване. Имате потребност от повече придвижване и пресен въздух. Добре е да посетите околните си или да отидете на някое близо до сърцето ви място, по този начин ще релаксирате най-пълноценно.

Стрелец
Трудно ще съумеете да осъществите всичко, което сте си наумили, ще се наложи да потърсите помощници. Денят е доста забързан и може да се окаже много разпръснат, в случай че не вземете на време нещата в свои ръце.

Козирог
Погрижете се за очите си, изключително в случай че носите контактни лещи. Добре е през днешния ден да си починете от тях. Масажите и компресите с топла и студена вода ще окажат благотворно въздействие върху кожата на лицето. А тези, които нямат сходни грижи, е добре да внимават в предпразничното харчене.

Водолей
Днес ще сте много припрени и мъчно ще съумяват хората да ви угодят. Имайте поради, че всеки си има личен темп и по опция се съобразете с това. Възможно е да се появят дребни парични усложнения, бъдете по-внимателни в харченето.

Риби
Доста чудноват ще е днешният ден за вас. Имате потребност от отмора и уединение, с цел да намерите още веднъж вътрешния си център. Само че странни събития ще ви изведат измежду повече хора. Може да се окаже забавна умелост.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР