ОВЕН Добре е да избягвате споровете днес. Ще ви се иска

...
ОВЕН
Добре е да избягвате споровете днес. Ще ви се иска
Коментари Харесай

Две зодии днес взимат важни решения

ОВЕН

Добре е да избягвате разногласията през днешния ден. Ще ви се желае незабавно да убедите близките в своите визии, само че по-добре е да почакате малко. Ще извършите положително усещане на доста взискателни хора. Ако сутринта бързо ще постигате триумф, следобяд ще са ви нужни повече самообладание и упоритост.

ТЕЛЕЦ

Лесно ще намирате общ език с хора, които са ви скъпи. Може да си говорите за неща, които са значими за всички. Полезно ще е да се завърнете към остарели каузи, които дълго време сте отлагали. Нови познати ще ви оказват помощ в това начинание. Днес ще запомняте всичко бързо и постоянно ще получавате потребна информация от непредвидени места.

БЛИЗНАЦИ

Не бързайте и се постарайте да обръщате внимание на дребните елементи. Това, което през днешния ден ви наподобява нищожно, по-късно може да се окаже значимо. Подходящо време е да разгърнете креативните си благоприятни условия, да употребявате фантазията си във всички занимания и да импровизирате.

РАК

Ден за значими решения. Ще ги вземете ненадейно елементарно. Следвайте интуицията си, която няма да ви изневери. Звездите ви поддържат във всички ваши инициативи, оказват помощ ви в реализацията и на най-смелите проекти. Не са изключени запознанства, с помощта на които пред вас ще се открият примамливи вероятности.

ЛЪВ

Денят е подобаващ да се заемете с нещо напълно ново. Справяте се чудесно, а знанията, получени по-рано ще ви бъдат потребни. Парични доходи и то от непредвидени източници, ще ви разрешат да извършите някои по-големи покупки. Не бързайте да похарчите всичко.

ДЕВА

Подходящ ден за учене. Всичко, което научите през днешния ден, скоро ще ви бъде от изгода. Не единствено бързо ще запомняте информацията, само че и ще си вършиме верните заключения. Добре е да не откровеничите със едва познати хора. Успехи ще имат тези от вас, които не захвърлят започнатото след първите неуспехи.

ВЕЗНИ

Днес може да пробвате силите си в нещо ново, което от дълго време ви интересува. Важно е да не губите време и да не отлагате неща, които може да извършите незабавно. Ще се намерят хора, които са подготвени да ви оказват помощ и поддържат. Съвместната работа може да постави начало на ново другарство.

СКОРПИОН

Днес ще имате късмет да се запознаете с хора, от които може доста да научите. Не са изключени настоятелен оферти. Ще би трябвало бързо да вземате решения, само че интуицията ще ви помогне за най-правилното. Денят е подобаващ да възстановите остарели връзки или да се помирите с някой.

СТРЕЛЕЦ

Днес няма да ви се постанова да се стараете изключително, с цел да се харесате на новите си познати. Те незабавно ще оценят вашата характерност и гения ви. Някои ще решат значими настоятелен въпроси с помощта на обаянието си. Ще вземете верните решения при подготовката за реализацията на значими планове.

КОЗИРОГ

Подходящо време да се заемете с нещо ново. Всичко което ви е нужно, ще научите в придвижване, а интуицията също ви оказва помощ. Около вас има хора, към които може да се обърнете за съвет и поддръжка. Денят е подобаващ за нови покупки – обърнете внимание на движимости, потребни за работата или образованието ви.

ВОДОЛЕЙ

Настройте се за решителни дейности. Може да имате триумфи, единствено в случай че не отстъпвате пред трудностите, които ще се появят през днешния ден. Имате късмет да намерите приложение на своите гении и да покажете на какво сте способни. Лесно завързвате запознанства и бързо ще завоювате благосклонности.

РИБИ

Днес сте енергични, не се боите от компликациите и сте подготвени за решителни дейности. Едва ли някой ще изиска да застане на пътя ви. Не е изключено да получите невероятни оферти да се заемете с нещо ново или да се върнете към добре познато остаряло. Новина ще обърка проектите ви за уикенда.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР