ОВЕНДо обед в почивния ден ще жънете успех и ще

...
ОВЕНДо обед в почивния ден ще жънете успех и ще
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Добър за разговори ден за Близнаците, прикрити недоброжелатели вредят на Раците

ОВЕН

До обед в почивния ден ще жънете триумф и ще постигнете на задачите, които сте си сложили. Лекомислието и неизпълнените обещания дадени на сътрудниците ви, е на първо място във ваша щета. На работното място не споделяйте проектите си. Съветът ми към вас е  да прекъснете всички ненужни и блокиращи пътя ви партньорства, другарства, познанства. Не разчитайте, че новите ви сантиментални запознанства ще се трансфорат в трайни. Не изневерявайте, в случай че към този момент сте основали семейство. Ако имате желание да се отдадете на полови наслаждения със инцидентни сътрудници, ще изживеете разочарования.

ТЕЛЕЦ

Отново ви чака сполучлив, деен почивен ден, само че пък приходите си заслужават да се потрудите повече от нормалното, даже и в случай че се преуморите. Следобед ще се наложи да се справяте с проблеми на ваш непосредствен, само че ще съумеете и ще сте удовлетворени от постигнатото. Бъдете тактични и изслушвайте мнението на близките. В персоналните връзки ще имате проблеми, поради отвращение на сътрудниците ви да се съгласят с вас.  Не забравяйте, че в този изпълнен напрегнато ден няма по-добра почивка от стремежи секс.

БЛИЗНАЦИ 

Предстои ви почивен ден, който е добър за диалози. Ще имате триумф както на работното място по този начин и в персоналния живот. Бъдете деликатни в думите си. Давайте право и на сътрудниците си да кажат своето мнение. Най-сетне ледовете ще стартират да се топят и ще настъпи стопляне на връзките, които сами съсипахте. Новите любовни връзки няма да ви донесат нищо друго с изключение на разочарования. Сексуалните ви връзки за следващ път са в рецесия, само че повода е във вашите прищявки и постоянно неодобрение.

РАК

Вредят ви прикрити недоброжелатели. Бъдете деликатни при запознанства, в случай че в този почивен ден сте принудени да ги осъществите и няма по какъв начин да ги избегнете, без значение дали са настоятелен или персонални. Деловите диалози са несполучливи. По-добре се откажете от деловите си пътувания и завършете дилемите си на работното си място. В персоналните връзки са вероятни проблеми с сътрудниците ви поради разграничение в мненията. Направете крачката към изясняване на връзките, зарадвайте обичаните си хора с подарък и се отдайте на приятни полови преживявания.

ЛЪВ

Радва ви бързият и отличен резултат, който в почивния ден ви донесоха концепциите и начинанията от предходните дни. В този ден продължавайте да работите интензивно, с цел да завършите започнатите задания. Разчитайте на интуицията си. Деловите диалози и срещи  са сполучливи и ще реализирате отлична облага. Неприятели се пробват да навредят на персоналните ви връзки. Бъдете готови. Вечерта се отдайте на сантиментални мигове и полови удоволствия и забравете за опитите да ви разделят с интимната ви половинка.

ДЕВА

Днес, макар че деня е почивен, сте в положение да владеете живота си и да управлявате ориста си. Не допускайте въздействие върху проектите си  от странични хора. Внимавайте с контактите. Взимайте сами нужните решения. Отложете деловите срещи и диалози. Денят не е удобен за явяване на изявление за работа. Вечерта останете измежду фамилията си. Отдайте се на сантиментални срещи и създайте хармонията в връзките с обичаните си хора. Сексът ще ви задери със сили и ще ви даде опция да се насладите на възприятията си.

ВЕЗНИ

Въпреки компликациите в почивния ден ще си възвърнете увереността в личните сили. На работното място сте разсеяни и без предпочитание за дейна работа, само че би трябвало да се справите със отговорностите си до края на деня. Концентрирайте се в работата си. Не пропускайте опцията за доходи, които не са ви непотребни. Постарайте се да прекарате повече време с обичаните си хора. Ще се заредите със сили, откакто възприятията ви са споделени. Сексуалните удоволствия изискват да се съобразите с желанието на интимната си половинка.

СКОРПИОН

На работното ви място ще се развихрят спорове с управлението и кавги с сътрудниците, в случай че сте дежурни в почивния ден, е най-добре да не се намесвате и да не взимате ничия страна. Не споделяйте проектите си с непознати хора, тъй като ще ви изпреварят с тяхното реализиране. Това, което би трябвало да завършите няма да ви достави наслаждение, само че хората, които навлизат в живота ви ще ви отворят очите за нови благоприятни условия. Действията ви са импулсивни и непредсказуеми. Рискувате да усложните връзките с интимната си половинка. Сексуалните удоволствия са разтоварващи и ще ви основат незабравими преживявания.

СТРЕЛЕЦ

Не очаквайте позитивни резултати на работното място, в случай че сте ядосани и нервни, че сте там в почивния ден. Не се надявайте на финансови приходи, в случай че сте се провалили при осъществяването на дилемите си през миналите дни. Пазете се от неприятели. Доверявайте се повече на своята вътрешен глас, изключително в случай че упорстват и ви досаждат да ви оферират взаимен бизнес. Ново запознанство ще преобърне напълно персоналния ви живот. Не пропускайте половите удоволствия, които ще накарат съзнанието ви да се изключи изцяло от проблемите денем.

КОЗИРОГ

За следващ път сте неуверени в себе си и ще засилите негативизма си до обед в почивния ден. Не проявявайте прекомерни упоритости на работното място или ги прикривайте от сътрудниците си завистници, даже и в случай че видимо ви поддържат. Заредете се с оптимизъм, даже и в случай че ви мамят. С положителното си въодушевление ще преодолявате незабелязано компликациите по пътя си. В фамилията назрява спор, обвързван с децата ви. Избегнете го в точния момент. Не се отхвърляйте от половите прекарвания, само че не рискувайте да вършиме секс със инцидентни сътрудници.

ВОДОЛЕЙ

Постепенно се възстановява самоувереността ви и вярата да завършите започнатото до края на този почивен ден, макар че ви беше обзела меланхолия. От значение е да намерите време и да започнете настоятелен диалози, които ще ви донесат триумф. Имате опция да подпишете значим контракт и да се отправите на път. Денят ви разрешава възобновяване на хармонията в фамилията. Не пропускайте да бъдете с обичаните си хора, които ви чакат. Откажете се от желанието да създадете сантиментална конюнктура и да се отдадете на полови удоволствия.

РИБИ

Пазете се от разправии, за които в почивния ден причина сте вие с инатливото си и нападателно държание. Емоцията през днешния ден ви пречи да приемете препоръките и да се вслушате в градивната рецензия. Преценявайте приказките си, тъй като ще се изпокарате с вашите сътрудниците си и по-късно мъчно ще възстановите връзките си. Очаква ви персонално благополучие, което не би трябвало да пропускате, поради прищявки и отвращение да се съобразите с интимната си половинка. Сексът ви зарежда със сили и ви разтоварва от напрежението.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР