ОвенДнешното утро обещава да бъде доста наситено със събития и

...
ОвенДнешното утро обещава да бъде доста наситено със събития и
Коментари Харесай

Рак: Забравете най-сетне всички обиди, Овен: днес денят обещава


Овен

Днешното утро дава обещание да бъде много наситено със събития и задължения, и дори няма и да поискате да помислите за това, което ще бъде на следващия ден. Приливът на вътрешна сила в действителност е възхитително чувство, само че се постарайте да се сдържате и да не отидете прекомерно надалеч. Тази сила скоро ще се изтощи, тъй че е най-добре да я запазите за по-мрачни дни. Скоро ще Ви се наложи да активизирате всички ресурси от сила, с цел да се справите с някаква комплицирана обстановка. 

Телец

Събитията през днешния ден ще се подреждат не изключително удачно, само че и съществени проблеми няма да има. Продължавайте със започнатото, и не бързайте да се захващате с нови действия. Помислете и сами ще се убедите, че в създалата се обстановка това е най-правилната тактичност. Старайте се да избягвате разногласия с шефовете: внезапните думи, казани в изблик на яд, дълго време няма да Ви бъдат простени. Възможни са дарове и сполучливи покупки, а не са изключени и приятни сърпрайзи, готови от околните. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения. За пътешестване това не е най-подходящия ден, тъй като доста време ще бъде похабено.

Близнаци

Постарайте се през днешния ден да разберете своя обичан човек без думи, а и без думи да го подкрепяте. За него това фактически е доста нужно. Изречената мисъл е неистина, в случай че се има вяра на класика, а ръцете и очите не лъжат в никакъв случай. Вие познавате своята половинка както никой различен и по тази причина можете да и помогнете, както никой различен.

Рак

Забравете най-накрая всички обиди! Колко може да се прелива от пусто в празно?!!! Вече 10 пъти сте разискали всичко, поискали са Ви амнистия или са загладили своята виновност по някакъв различен метод. Повече никаква изгода няма да получите от тази засегнатост. Ако толкоз Ви се е харесало да се обиждате, измислете някакъв различен мотив.

Лъв

Опитайте се да станете такива, каквито сте били в оня ден и час, когато във Вас са се влюбили. Това ще Ви помогне още веднъж да преживеете всички усеща, които тогава са нахлули у Вас, да оцените станалите промени, както и смисъла на Вашия обичан човек в живота ви… А и просто като опит е забавно!

Дева

В очите на ближните си търсете състрадание, а не удивление. Когато го видите, ще знаете към кого би трябвало да се обърнете за помощ. Когато имате потребност. И по едно и също време с това ще си изясните, кой единствено би пускал фойерверки, без да е в положение, да Ви помогне за каквото и да било…

Везни

Във всяка работа, с която ще се занимавате през това денонощие, е желателно да проявявате точност и дисциплина. Дръжте под надзор своите страсти, тъй като в противоположен случай те прекомерно мощно ще въздействат на значимите решения ( настоятелен, професионални). Денят е неподходящ за професионални и настоятелен договаряния. При решаването на финансови въпроси може да имате усложнения. При проблеми не се опитвайте да се възползвате от протекцията на родственици, или да вземете под застъпничество някого. Възможно е съмнение от страна на началството. Вечерта може да почувствате леко неразположение.

Скорпион

Използвайте първата част на деня за обмисляне и за дотъкмяване на остарели задания. Утре обстановката ще се обърне, ще се постанова да прескачате загради, да заобикаляте закона и да вършиме нежелани отстъпки. Просто се вслушайте в себе си. В персонално отношение понеделник е спокоен и удобен ден.

Стрелец

Прекомерното безпокойствие за това, по какъв начин Ви възприемат другите хора, може доста да попречва Вашия напредък. Не може да позволите на известното мнение да дефинира Вашите решения. Макар че това наподобява елементарен излаз от ситуацията, в последна сметка ще се окажете в доста неловки обстановки. Не си заслужава поради известността да жертвате своето без значение мислене. Правете това, което желаете да вършиме: говорете това, за което имате предпочитание и не обръщайте внимание на това, което мислят обкръжаващите Ви. Трябва да пазите верността към своите идеали.

Козирог

Денят ще премине добре, само че въздействието на позитивните трендове през днешния ден може да бъде несъмнено единствено като умерено, а това значи, че за огромни достижения ще са нужни доста повече старания. Ще зародят проблеми в персоналните връзки, тъй като околните Ви хора са уверени, че постъпките Ви са подбудени от нарцисизъм, въпреки че не е по този начин. Не жалете сили за подсилване на фамилните връзки, защото през днешния ден този въпрос е доста настоящ. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични начини за решение на елементарни задания. Денят е подобаващ за покупки на движимости, които ще са Ви потребни в работата.

Водолей

Нещо е на път да се случи, и Вие чудесно знаете това. Възможно е, да е извънредно време, с цел да определите среща на индивида, по който от много от дълго време въздишате и да си изясните, дали и двамата сте подготвени, да изведете връзките си на ново равнище. Последното, направено от Вас предложение е изцяло допустимо да бъде признато. Или да е била получена и утвърдена Вашата кандидатура…. Убедете се, че сте подготвени за огромна изненада в живота си. Не поемайте прекалено много отговорности, защото доста скоро няма да сте господари на личното си време….

Риби

Да се промени предишното е невероятно, та по тази причина би трябвало да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте създали (или не сте направили), ще се размие във времето, а това значи, че е пристигнало време да гледате напред и да оставите всички неприятни мемоари зад тила си. Докато изчаквате да утихнат всички негативни страсти, Вашето самообладание ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат, ще Ви отвлекат от несъответствуващите мисли по най-хубав метод. Срещайте се с другари и непрестанно си напомняйте, че Ви чака прелестно бъдеще.

Източник: lamqta.com

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР