ОвенДнес за Вас ще се грижат много красиво и трогателно,

...
ОвенДнес за Вас ще се грижат много красиво и трогателно,
Коментари Харесай

Хороскоп за петък, 29 март 2024 г.

Овен
Днес за Вас ще се грижат доста красиво и прочувствено, освен това демонстрирайки изключителна деликатност към Вашата персона. Постарайте се да се отплатит на обичания човек за тези дейности с изключителна реципрочност, откровена наслада и топли усеща.
Телец
Събитията през днешния ден ще се подреждат не изключително удачно, само че и съществени проблеми няма да има. Продължавайте със започнатото, и не бързайте да се захващате с нови действия. Помислете и сами ще се убедите, че в създалата се обстановка това е най-правилната тактичност. Старайте се да избягвате разногласия с шефовете: внезапните думи, казани в изблик на яд, дълго време няма да Ви бъдат простени. Възможни са дарове и сполучливи покупки, а не са изключени и приятни сърпрайзи, готови от околните. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения. За пътешестване това не е най-подходящия ден, тъй като доста време ще бъде похабено.

Близнаци
Ще се наложи да заемете доста твърда позиция по кардинален въпрос, и да я отстоявате, без значение от митингите на околните. Бъдете по-внимателни с новите познати. Те има възможност да се опитат да Ви манипулират, подло призовавайки най-хубавите Ви усеща. Ще получите доста забавни оферти, като не е изключена покана за посещаване на неповторимо мероприятие, което ще предизивика доста огромно внимание. Погрижете се за подобаващ дрешник, в случай че желаете да извършите незабравимо усещане на симпатична за Вас персона. Безупречният жанр би трябвало да стане Вашата визитна картичка.

Рак
Очаква Ви много неприятно пътешестване. Още през цялото време няма да очаквате нищо хубаво, само че на процедура нещата ще се подредят още по-зле, отколколкото сте могли да допуснете. Не е желателно да тръгвате сами! Най-добре е да вземете със себе си човек, на който да може да разчитате в сложни моменти. Разходите, свързани с пътешествието ще се окажат много високи. Възможно е да се изгубят значими документи. Ако си останете денем вкъщи, от начало малко ще поскучаете, само че след това ще си намерите не извънредно увлекателно, само че потребно занятие. По подобен метод дори ще съумеете да урегулирате дребните различия сред околните хора.

Лъв
В последно време сте предпочитали да се криете от всички, и хората, които Ви знаят и обичат, доста са се затъжили за Вас. Какво пък, в случай че желаят толкоз доста да Ви видят, да го кажат в този момент, и освен тъй като биоритмите Ви съответстват, а и тъй като повече не могат да търпят такава обстановка. Ако в този момент сте самотни, поканете ги на посетители. Ако това не е по този начин, кажете „ не ”. Раздялата единствено укрепва мощните усеща.

Дева
Днес Вашия обичан човек ще заприказва с Вас на някаква много сериозна тематика, и то толкоз сериозна, че и сами ще се учудите, тъй като от него изобщо не сте очаквали такива думи. Ще се наложи дружно да се оправяте с казуса и да обсъждате какво да решите. В последна сметка всичко ще приключи повече от сполучливо.

Везни
През това денонощие Вашето усърдие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са към Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и важен триумф през това време биха Ви донесли прочувствените занимания. През този ден имате късмет сполучливо да се възползвате от услугите на задгранична компания, просветително учереждение или необятна мрежа от услуги.

Скорпион
Доста доста зависи от това, ще съумеете ли да намерите верен метод към създалата се обстановка. Старайте се да не избързвате нито с решенията, нито с реализацията им в живота: може да помислите и два, и три пъти - обстановката не изискава, да се бърза. За нови неща се залавяйте с цялата допустима съвестност и основателност. Във радостното въодушевление няма нищо неприятно, само че в случай че то повлече след себе си лековерие, може доста да изпуснете. Общуването с обичания човек ще изисква деликатност и тактичност. Не се дръжте по метод, който е противен на Вашата половинка.

Стрелец
Много подобаващ ден, с цел да си намерите ново въодушевление. Ако в любовната сфера при Вас нещата вървят извънредно безпрепятствено и нови връзки не Ви интересуват, може да завъртите обстановката към намиране на занимание. Например може да се заемете с проучване на някакъв език, да плетете макраме или да колекционирате бирени бутилки...

Козирог
Козирозите ще получат великодушна премия за свършената работа, единствено че доста от упоритостите на представителите на този знак ще останат неосъществени. Може да се уговорите с управлението за увеличение на работната заплата, само че надали ще постигнете покачване в службата. Това е сполучлив ден за къси пътувания, екскурзии, а също и за другарство с настоятелен сътрудници в неофициална конюнктура. Лесно ще се разбирате с по-възрастните от Вас хора, без значение дали става въпрос за родственици, или просто за познати. Като цяло денят е удобен за другарство с членовете на фамилията. Младите влюбени могат да страдат от дефицит на ярки усещания. Жизненият Ви тонус е висок.

Водолей
През този ден повече от всекидневно ще се нуждаете от поддръжка и безусловно ще я получите от хора, които в никакъв случай преди не са показали своето положително отношение към Вас. Възможни са дарове и приятни сърпрайзи. Човек, с който сте имали общ бизнес много от дълго време, ще Ви направи доста забавно предложение за съдействие. Много добре се подреждат и сантименталните Ви връзки и да постигете взаимно схващане с обичания човек напълно не е мъчно. Всички увлечения през този ден ще се окажат много по-сериозни, в сравнение с сте могли да си визиите.

Риби
Ако през днешния ден към Вас витаят хрумвания, предизвикващи дискомфорт, то навръх тези хрумвания би трябвало да обърнете внимание преди всичко. Дошло е време да разширите своите граници и да извършите крачка напред към нов опит, или, в карйна сметка, още веднъж да започнете да атакувате подстъпите към предходни цели. Изпълнени сте с доста сила, и сте в положение да извършите нова оценка на старите условия. Това е отличен ден, в който да дадете някому още един късмет. Твърде огромна е вероятността, тъкмо в този момент да постигнете стремежи резултат.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР