ОвенДнес, всичко ще зависи от вас, така че няма да

...
ОвенДнес, всичко ще зависи от вас, така че няма да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 2 юли: Благоприятен ден за Телец, Риби- опознайте партньора си

Овен

Днес, всичко ще зависи от вас, тъй че няма да имате опрощение да се оправдавате с другите. Планетарната настройка ще ви даде опция да сбъднете една ваша фантазия с вашата половинка. Възползвайте се от този късмет и създайте една сантиментална, топла и уютна атмосфера за индивида, който обичате, като се съобразите с неговите стремежи.

Телец

Денят ще е удобен да организирате събиране с роднините ви. Бъдете такива, каквито сте без маски и превземане. Така ще спечелите вашият сътрудник на ваша страна и ще съумеете да извършите всичко, което сте си наумили за вечерта. Ще съумеете да извършите връзката си още по-здрава и хармонична.

Близнаци

Няма да ви липсват обожатели през днешния ден, само че ще се наложи да изберете един човек, с който да поддържате връзка и да не давате напразни очаквания на всички, които се пробват да се доберат до сърцето ви. Ако към този момент имате сериозна връзка, флиртовете ще са неприятна концепция.

Рак

Ако от устата ви не могат да излязат откровените ви усеща под формата на сантиментални, благи думи, то пробвайте да напишете записка или да изпратите известие. Изразете страстите си по метода, по който сметнете за най-хубав, само че дано сътрудникът ви знае какво изпитвате. Направите ли го, няма да имате проблеми.

Лъв

Вероятно, ще изпитате някакъв вътрешен боязън да говорите с колегата си, с цел да не бъдете разбрани неправилно. Поемете си надълбоко въздух и говорете постепенно и умерено, без терзания като обясните всичко, което желаете да кажете на обичания ви човек. Може да не осъзнавате, само че всички стремежи, които имате да вземем за пример ще бъдат директно свързани със здравето ви.

Дева

Очертава се сериозен диалог с половинката ви, в който да разкриете възприятията и желанията си. Искате връзката ви да мине на друго по-сериозно равнище, само че в това време може да се притесните, по какъв начин ще бъде признато това от вашата половинка. Продължете да се грижите за любовта ви, спънки няма да има. Чудесен ден да се погрижите за себе си и самочувствието си.

Везни

В случай, че сте самотни, през днешния ден може да имате предпочитание да опознаете даден човек по-добре, с цел да сте наясно дали ще излезете сериозна връзка от тези взаимоотношения. Вероятно, ще би трябвало да положите малко повече старания в тази тенденция, само че се насладете на това пътешестване за опознаване. Да бъдете прекомерно сериозни към себе си, няма да ви помогне да сте съвършени.



Скорпион

Разположението на планетите през днешния ден ще ви помогне да внесете естетика и да успокоите напрежението във връзката ви. Възползвайте се от тази опция като вършиме повече неща дружно и не спирате да показвате любовта си. Партньорът ви ще оцени всичко това. Ще имате разполагаем всичко належащо, с цел да сте в естетика със себе си и в чудесно здраве.

Стрелец

Днес, конфигурацията на планетите ще ви даде чувство за сигурност и непоклатимост на връзката ви. Опитайте се да покажете на половинката си безграничната си обич и мощни усеща и зарадвайте колегата си с някакъв дребен подарък ръчно изработен от вас самите. Тялото ви има потребност от това филтриране, тъй че не забравяйте и физическите извършения.

Козирог

Днес, може да не се чувствате изключително добре, заради отрицателните страсти. Загърбете всичко отрицателно и всевъзможни разногласия с колегата ви, които сте имали в предишното. Освободете се от тези отрицателни страсти. Имате потребност да започнете на чисто показвайки безрезервната си любов към вашия сътрудник.

Водолей

Ще имате поддръжката на планетите за всичко, с което решите да се захванете през днешния ден и е положително за здравето ви. Планетарното систематизиране през този ден може да се окаже много вълнуващо за любовния ви живот. Планирайте всичко за този специфичен ден като поставите на челно място вашата половинка. Очаква ви гореща и буйна нощ.

Риби

Днес, евентуално няма да пренебрегнете финансовите въпроси и може да зародят някои разногласия с половинката ви по този мотив. Колкото и мощно да обичате, в последна сметка и двамата се нуждаете от пари, с цел да съществувате и неналичието им ще внесе много ужас. Опознайте по-добре сътрудникът си и ще видите, че има огромен капацитет в него, който може да ви донесе положителни облаги.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР