ОВЕНДнес сте във върхова форма и бликате чар. Деловите срещи

...
ОВЕНДнес сте във върхова форма и бликате чар. Деловите срещи
Коментари Харесай

Представителите на една зодия днес бликат от чар

 ОВЕН

Днес сте във върхова форма и бликате сексапил. Деловите срещи са сполучливи, тъй като сте спокойни и самоуверени, само че бъдете виновни и тактични. Отдавна не ви се беше случвало да сте с чудесно самочувствие. Следобед се постарайте даже и с цената на повече старания да отхвърлите работата си. Заетостта ви ще изнерви околните ви и ще ви сътвори неприятности, в случай че не сте се справили със фамилните си отговорности преди да седнете на фамилна вечеря. Не ги разочаровайте. Извинете им се и се отдайте на сантиментални мигове и полови удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

В този ден  сте променливи и прочувствени. Ако ви следва да сключвате договорка не избързвайте, а обмислете всичко още един път. Не слагайте подписа си под финален контракт. Пред вас се отварят необятно вратите към нови благоприятни условия за професионални триумфи. Възползвайте се от тях без съмнение в края на годината. 

Бъдете сериозни към минусите си, колкото и да ви е мъчно да си ги признаете. Не ви поучавам вечерта да прекалявате с условията към колегата си, изключително в случай че не сте фамилни, само че даже и към брачната си половинка е редно да сте умерени. Бъдете деликатни и грижовни, с цел да не се лишите от секс. 

БЛИЗНАЦИ

Трудности ви пречат на работното място и блокират опцията да постигнете задачите си до края на деня. По-добре се въоръжете с самообладание и приемете, че забавянето е във ваша изгода и ви защищава от неточности. Възможни са непредвидени разноски или финансови загуби. Бъдете деликатни при работа с пари. Имате чувството, че ви липсва любовта на интимната половинка. Причината е в подозрението и че още веднъж изневерявате. Ако сте позволили грешката да флиртувате пред очите на колегата или на съседите си ще се разминете със половите удоволствия. 

РАК

Въпреки компликациите ви следва сполучлив ден, в който жънете за следващ път материални триумфи. Вашият оптимизъм ви оказва помощ да постигнете отлични резултати и да достигнете следващия професионален връх. Завършете всичко значимо до обед и се отдайте на потребни диалози с вашите сътрудници и подчинени и вечерта с вашите близки. Звездите ви предизвестяват за проблеми в персоналните връзки поради нежеланието ви за взаимни отстъпки. Сексуалните удоволствия ще ви подминат, в случай че не сте съхраните положителния звук в връзките си. 

ЛЪВ

Днес се чувствате в свои води на работното място и при настоятелен срещи. Постарайте да сдържате страстите си и да завършете работата си. Ще срещнете хора, които ще ви обогатят с нови познания и ще ви бъдат потребни. Не се ядосвайте поради непознатите неточности, даже и в случай че вредят на работата ви. Стига да можете ги поправете и продължете напред.  Не закъснявайте доста, с цел да не изнервите околните си, изключително в случай че сте дали обещание вечерта да отидете на заведение. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, в случай че не са свързани с невярност, която по никакъв начин няма да се хареса и на обичания ви. 

ДЕВА

Използвайте опцията да се справите с изостаналите задания. Не се натоварвайте с няколко едновременно. Степенувайте ги по значимост, с цел да не се преуморите. Отложете деловите срещи и диалози. Не са изключени въздействия в профил, които ще се отразят неподходящо на работата ви. Не се включвайте в съмнителни търговски покупко-продажби. Чувствата ви към вашите половинки са по-силни от всеки път. Постарайте се да си възвърнете хармонията. От вашето държание зависи дали ще дистанцирате интимния си сътрудник или ще се отдадете на интимни мигове и полови удоволствия. 

ВЕЗНИ

Денят ви е под напрежение, само че сполучлив. Освободете се от скептицизма си. Не позволявайте да провалят възможностите ви за материална стабилизация, макар, че сте неуверени в силите и опциите си. Работете съсредоточено и без да отклонявате вниманието от професионалните си отговорности и ще имате триумф. Очаквайте предложение за работа. Стремежът ви да сте водещи и вашата самонадеяност ще са причина да сте неразбрани от близки си родственици. Сексуалните ви връзки не ви задоволяват, само че виновността е във вашето държание и неспособност да кажете какво тъкмо очаквате от сътрудниците си. 

СКОРПИОН

Запознанствата на работното място ще ви основат съществени проблеми, в случай че са свързани с професионалните ви проекти. Не се обвързвайте с новите си познати и работете сами. Дългоочаквана новина, която ще научите при неочакваното осъществяване на делова среща, е гаранция за постигането на поставената цел. Конфликти в фамилията ще съсипят настроението ви вечерта, в случай че не се овладеете. Неподходяща покупка е причина за казуса. Очаква ви сантиментално запознанство. Не бързайте да се впускате в полови удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

В този ден очаквайте нови оферти за нова активност, само че също и компликации на работното място. Не бързайте с обещанията за вложения, даже и в случай че са ви препоръчани от хора, които добре познавате. На всички, които и през днешния ден работят интензивно и гонят следващата цел, звездите припомнят, че би трябвало да са тактични и умерени в дейностите си. Вечерта се усамотете. Не позволявайте страстта да ви подтикне да се карате с околните си без причина. Няма за какво да вините брачния си сътрудник за неналичието на секс, в случай че сте изневерили и са ви разкрили. 

КОЗИРОГ

Денят разрешава да водите диалози, свързани с промени на работното място, само че не и да ги предприемете. Колегите ви няма да ги отхвърлят. Пътуванията ви носят бъдеща облага. Може да подписвате документи, само че не и свързани с финансови интервенции.  Не влизайте в непотребни диалози и спор на работното място. Не е изключено през днешния ден да срещнете по ваше мнение подобаващия сътрудник. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще. Не избързвайте със половите удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Запознанствата ви би трябвало да са добре преценени, поради опита ви да се наложите, че изборът е вас даже и във ваша щета. Не се обвързвайте с обещания за финансова поддръжка. Денят е под напрежение, по тази причина отложете значимите настоятелен срещи. Добре е да приемете делово предложение, което няма да ви отклони от директната работа, само че ще ви донесе пари. Не позволявайте на страстта да ви попречи на връзките и да съсипе положителното ви въодушевление. Не създавайте проблеми в фамилията си. Изневярата на колегата си тълкувайте като протест против вашето държание и поради липса на чести полови контакти. 

РИБИ

Предстои ви спокоен и разтоварващ ден, в който ще се занимавате с приятни неща, които ви успокояват. Време е да изхвърлите непотребните движимости с единствената цел да обновите и подредите отначало живота си. Бъдете сговорчиви и с триумф ще се справите със отговорностите си свързани с работата ви. Запазете успокоение при общуването с вашите родственици, които се пробват да ви дадат доброжелателни препоръки. Не спорете с тях, тъй като ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви схващат. Не сте съгласни да измененията навиците си в леглото и ще се лишите от половите удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР