ОвенДнес ще Ви се прииска да предпазите своя любим човек

...
ОвенДнес ще Ви се прииска да предпазите своя любим човек
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък, 7 март 2024 г.

Овен
Днес ще Ви се прииска да предпазите своя обичан човек от някаква тягост, която ще се окаже, че го заплашва. Това ще се окаже не толкоз просто, колкото Ви се коства, само че в случай че се постараете и вложите най-хубавите си качества, безспорно ще се получи. Много е значимо да не се боите от компликациите и да вярвате в себе си.
Телец
През този ден ще се чувствате изтощени, и затова - не способни на нищо. За страдание Вашият обичан човек надали ще забележи това, и ще чака от Вас внимание и грижи. Постарайте се тактично да му намекнете за това, че не можете да ну дадете всичко, което чака, в пулен размер.

Близнаци
Изпълнението на ежедневните Ви отговорности през този ден се облекчава. Възможно е да Ви се почви добра компания или угодлив асистент, с който прелестно да прекарате деня. Това е подобаващ миг, с цел да придадете на свършената по-рано работа красива и привлекателна форма. Хубаво би било да въведете в ред своето работно място, а също и да се оправите с дребните си задължения. Ако организирате курс на лекуване, спазвайте инструкциите на лекаря, а и снабдяването с нужните медикаменти няма да съставлява никаква компликация.

Рак
Ако някой го е заслужил, това сте Вие, а това значи, че ще изпитате не малко наслаждение. Дошло е време да се развличате както би трябвало, прекарвайки една чудна и луксозна вечер. Уверени сте, че има кой да заплати за това, нали? Всъщност проблем няма и да възникне, защото този някой жадува да Ви направи положително усещане. Не му пречете...

Лъв
При Лъвовете е допустимо не всичко да бъде наред с вътрешната настройка, а това през днешния ден има заплаха съществено да скапе освен Вашето въодушевление, а и това на Вашите близки. Както постоянно ще Ви оказват помощ фамилията и хората от близкото Ви обграждане. Половинката в фамилията ще Ви окуражи, поставяйки пред Вас един напълно нов проблем, а вечерта като че ли всичко ще вземе с ръка!

Дева
Девите са подготвени за решителни дейности и съществени промени във всяка сфера. Доколкото деловата интензивност по понятни аргументи през днешния ден не е висока, болшинството представители на знака ще се съсредоточат върху персоналния си живот. Бедата е в това, че околните Ви хора не схващат Вашите желания и планове, а Вие нямате предпочитание да им обяснявате каквото и да било. Така че вероятността за спорове за жалост е прекомерно висока. Това е не неприятен ден за пътешестване и екскурзии, а също и за всевъзможни други занимания, способстващи за разширение на кръгозора. Но пък с физическите натоварвания не се престаравайте - те биха могли да да доведат до утежняване на самочувствието.

Везни
Не е наложително непрекъснато да полагате старания, с цел да може всичко в живота Ви да се подрежда добре. Затова в случай че желаете да задълбочите персоналните си връзки или да разширите деловите, не е наложително ежесекундно да работите, без нито са момент да не скръствате ръце. Днес е доста значимо да установите равновесие сред нуждата и по-нататък да полагате старания, и нуждата да почивате. Не е нужно да работите и в обедната отмора, тъй като няма нищо, което да не бъде отсрочено най-малко за известно време.

Скорпион
Денят е обвързван с изкушения и провокации. Достатъчни са единствено няколко минути, с цел да си загубите главата изцяло, и да бъдете въвлечени в луда случка За да съберете мислите си и да се върнете към нормалното си здравомислие, е нужно много повече време. Свойствените за Вас свободолюбие и самостоятелност през днешния ден ще придобият крайни форми. Не единствено че не желаете да обсъждате с околните си своите планове( и още по-малко да търсите съвет), само че и за към този момент отминали събития не бързате да разкакзвате. Резултат от такова държание може да станат съмнение и засегнатост.

Стрелец
Денят е удобен за тези, които са подготвени да работят доста, настойчиво и с минимални почивки. Настойчивост, старание и отвращение за отстъпки в неподходящи условия Ви оказват помощ да укрепите своите позиции, да завоювате доверието на авторитетни хора, на управлението и уважаваните сътрудници. Днес няма да Ви се наложи да прилагате героични старания, с цел да се покажете от най-хубавата си страна. Възползвайте се от това и укрепете своите позиции. Много забавна картина се оформя в областта на персоналните връзки. Очакват Ви огромни изкушения, свързани с някакви събития от предишното и с отдавнашни благосклонности. Да попаднете в капан е много елементарно, само че да се раздерат паяжините на илюзиите и спомените, ще бъде комплицирано.

Козирог
Сега небесата са в чудесно въодушевление – в такова, че желаят да оказват помощ на всеки от нас да откри идеалния сътрудник. Във Вашия случай това е изключително настоящо. Вселената има твърдото предпочитание да Ви помогне да си намерите не краткотраен, а непрекъснат сътрудник, който да не е просто подобаващ. Той би трябвало да бъде идеален. При всички положения ще намерят метод да Ви насочат, с цел да стигнете до това съдбоносно запознанство.

Водолей
Жизненият Ви капацитет е снижен, а това демонстрира, че се нуждаете от отмора. Само не си мислете, че звездите предлагат цялостно бездействие: просто не би трябвало за през днешния ден да планирате уморителни занимания. Може да се поразходите по магазините и е прекомерно евентуално да извършите сполучливи покупки. Денят е подобаващ за срещи с далечни родственици и визити на другари. Стремейки се да се покажете доста гостоприемни, ще се визиите като прелестни стопани. Не злоупотребявайте със спиртни питиета, тъй като след използването им ще се почувствате зле.

Риби
Практиката през този ден е по-важна от теорията. Ако сте разбрали, че за някои значими въпроси не можете да разчитате на поддръжката на сегашните си сътрудници, не бързайте да се отчайвате. Вместо това се оптайте да се върнете към идеала, който в миналото сте отхвърлили, или се обърнете към хора, които до напълно наскоро сте смятали за значими. Възможно е и да не се постанова да търсите поддръжка извън, защото старите полезности към момента са живи в душата Ви и са в положение да Ви станат морална опора.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР