ОвенДнес ще ви е трудно да останете спокойни, а търпението

...
ОвенДнес ще ви е трудно да останете спокойни, а търпението
Коментари Харесай

Овенът е нервен, четири зодии обаче летят от щастие

Овен

Днес ще ви е мъчно да останете спокойни, а търпението ще ви бяга. Направете по този начин, че да няма доста очевидци на това ви положение.

Телец

Това не е ден, в който да проявявате страстите си в цялостната им светлина. Помислете дали няма да издадете своя значима загадка, в случай че се отпуснете.

Близнаци

Днес може да ви се стори, че сте изгубили пътя, само че това е краткотрайно чувство. Поддържайте насоката и скоро ще видите светлина в тунела.

Рак

Тази неделя не приемайте покана за присъединяване в нечии инициативи. Оставете си задоволително време, с цел да разберете защо тъкмо става въпрос.

Лъв

Тази неделя посветете на физическите извършения. Не забравяйте загряването, с цел да не си аргументите дълготрайни контузии.

Дева

Тази неделя ще би трябвало да решите значим въпрос. Усилията няма да са дребни, само че резултатът ще е дългогодишен.

Везни

Днес не се лишавайте от удоволствието да припомните, че сте били прави по даден въпрос. Не може постоянно да сте прекомерно благородни.

Скорпион

Днес не си поставяйте високи цели за осъществяване. Посветете деня на сантиментално прекарване с вашия обичан човек.

Стрелец

Днес бъдете толерантни към това, което не разбирате в приятелите ви. Много скоро тяхната концепция може да стане ваша обичана.

Козирог

Днес не затъвайте в прекомерни размишления. Потърсете успокоение и тишина, в които да не мислите за нищо. Това ще сложи основа за нови хрумвания.

Водолей

Тази неделя обърнете повече внимание на потребностите на половинката ви. С малко изпитание може да създадете незабравими мемоари за двамата.

Риби

Това е ден, в който да се придържате към здравия разсъдък. Ако почувствате жадност за завършения си пуснете някой филм на сходна тема.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР