ОвенДнес ще си дадете сметка, че няма на кого да

...
ОвенДнес ще си дадете сметка, че няма на кого да
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник, 30 януари 2024 г.

Овен
Днес ще си дадете сметка, че няма на кого да се оплачете от ориста. Вашият обичан човек няма да се интересува кой-знае какъв брой от проблемите Ви, и способността Ви да ги решите самосиндикално. Какво пък - няма да Ви е за пръв път да се измъквате от заплетени обстановки независимо...
Телец
Днес Вашият обичан човек ще Ви окаже непредвидена поддръжка в област, в която(по ваша преценка) той напълно не се оправя и в никакъв случай не би могъл да се оправи.За благополучие, такова мнение ще се окаже неправилно, а Вие не един път и дваж ще благодарите за това на Съдбата.

Близнаци
Известни сте с това, че постоянно изпробвате нещо ново, а също и с това, че постоянно можете да уговорите който си желаете да се причисли към Вас. Затова когато се отказвате от оферти, на които нормално не бихте устояли, не се учудвайте, че Вашите другари Ви гледат обезпокоени. Всъщност не би трябвало да се безпокоят, тъй като това е краткотрайна потиснатост. Мяколко планети, настроени практично и отговорно, се грижат да отстраняват неприятностите от Вас. Поне за няколко дни. След това още веднъж ще се откажете сами със себе си.

Рак
Във всички близки връзки на другарство е ключът към триумфа. Затова в случай че подозирате, че индивидът, който обичате, скрива своите същински усеща, не се колебайте нито минута, с цел да стигнете до същността им. Неговите сигнали и подсъзнателни подмятания отвличат от същинските проблеми. Новата информация може да изиска от Вас промяна на упованията, само че това няма да повлияе на същността. Най-важното е, да дадете опция на този човек да разбере, че постоянно ще бъдете на негова страна.

Лъв
Семейната идилия на Лъвовете през днешния ден може да бъде подложена на някои тествания. Съпругът Ви евентуално ще бъде неудовлетворен и ще се усеща ощетен от внимание от Ваша страна, а и евентуално за това ще си има доста значими аргументи. Звездите Ви поучават да деянията грижа - поинтересувайте се от неговата работа, само че не правете това доста упорито и с очевидна скука, тъй като по този начин единствено рискувате да влошите обстановката.

Дева
През този ден Вашите връзки, също както и връзките с Вашия обичан човек, ще зависят напълно и изцяло от това, каква музика ще звучи във Вашите души и уши.

Везни
Ако сте роденио под знака на Везните, има възможност през днешния ден да се окажете пред не лекия избор сред това, което смятате за свое обвързване, и това, което в действителност би Ви донесло наслаждение. Преди да си блъскате главата и да не знаете какво да вършиме, може би е по-добре да помислите, не може ли да ги съвместите по някакъв метод. Да кажем, че ще излезете с другари, само че ще се постараете да се приберете в обичайно време. Или ще свършите предватително по-голямата част от работата си, с цел да имзте по-късно време и за удоволствия...

Скорпион
През този ден е редно да си спомните, че Вашият обичан човек, каквато и устойчивост да има, не е стоманен, и в един миг също може да се „ пречупи ”. Тогава ще бъдете без надеждна опора и правилен бранител. Това значи, че през днешния ден мощният би трябвало да бъдете Вие, с цел да може той най-малко малко да си отдъхне и да се възвърне.

Стрелец
Днес настроението няма да бъде доста устойчиво. У Вас ще се появи предпочитание да научите нещо ново и да се покажете от непредвидена страна. Добре ще преминат срещите Ви с другари и е значимо през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е пораждане на нови хрумвания за творчество, само че ще бъде много комплицирано те да се развият, тъй като доста ще се отвличате по други задания.

Козирог
Денят ще бъде най-удачен за Козирозите-бизнесмени, тъй като уговорените през днешния ден покупко-продажби ще им дадат опция за разширение на бизнеса. Истината е, че за тази цел ще се наложи да предприемете много рискована крачка, само че ще намерите опция да се подсигурите по някакъв метод. Не се опасявайте от взимането на ексцентрични решения – непотребният консерватизъм единствено би стеснил Вашите хоризонти.

Водолей
През този ден обърнете изключително внимание на своя външен тип. Трябва да бъдете неподражаеми и да представлявате пример на усет, жанр и елегентност.Вашият обичан човек - действителен или евентуален, обезателно ще оцени това и няма да изпусне своя късмет...

Риби
Да се промени предишното е невероятно, та по тази причина би трябвало да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте създали (или не сте направили), ще се размие във времето, а това значи, че е пристигнало време да гледате напред и да оставите всички неприятни мемоари зад тила си. Докато изчаквате да утихнат всички негативни страсти, Вашето самообладание ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат, ще Ви отвлекат от несъответствуващите мисли по най-хубав метод. Срещайте се с другари и непрестанно си напомняйте, че Ви чака прелестно бъдеще.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР