ОВЕН Днес ще се заемате с ентусиазъм за работа, дори и

...
ОВЕН
Днес ще се заемате с ентусиазъм за работа, дори и
Коментари Харесай

Трудности за няколко зодии, но идеален шопинг ден за Девата

ОВЕН

Днес ще се заемате с възторг за работа, даже и такава, която сте считали за сложна. Всичко ще ви се отдава леко. Няма да губите на вятъра силите си, а интуицията ви ще работи безпогрешно. Вашите хрумвания ще се харесват и хората към вас ще ви оказват помощ на драго сърце.

ТЕЛЕЦ

Добре ще се разбирате с хората през днешния ден. Ще намерите метод даже и към тези, които са извънредно претенциозни. Лесно ще печелите разногласия и добре ще се справяте с решаването на комплицирани задания,. Някой ще има потребност от помощта ви. Не е изключено началото на другарски или сантиментални връзки.

БЛИЗНАЦИ

Днес е потребно по-дълго време да обсъждате работни въпроси или да говорите за бизнес. Ще ви предложат помощ, а може да получите и отлични препоръки. Ще е по-трудно там, където се изисква вглъбеност и висока централизация. Възможни са различия с обичания човек.

РАК

Днес може да нямате грандиозни триумфи, само че ще имате напредък в доста посоки. Няма да ви е нужна помощ, а сами ще се справите със дилемите си. Важно е да разпределите вярно целите и да не си губите времето за несъществени неща. Отлично се разбирате с хората, които споделят вашите ползи.

ЛЪВ

Днес е належащо вярно да разпределите времето си и не го губите на вятъра. Съблазни и изкушения ви преследват щрез целия ден и ще би трябвало да положите много старания, с цел да им устоите. Възможни са непланирани срещи, а остарели познати да припомнят за себе си.

ДЕВА

Не лишен от компликации ден, само че вие ще намерете метод да ги преодолеете. На мнозина от вас ще помогне и опитът. Втората половина на деня може да посветите на шопинг – безпогрешно ще избирате нужните неща. Очаквайте приятни събития в фамилията или положителни вести за вашите близки.

ВЕЗНИ

Днес може да обсъждате и най-сериозните въпроси, без да се опасявате, че ще предизвикате спор. Дружелюбни сте и елементарно ще намирате метод към хората. Не е изключено в такава конюнктура да постигнете значими сделки. Ще имате триумф в комплицираните каузи.

СКОРПИОН

Днес мъчно ще съумеете да запазите душевното си равновесие. Конфликти няма да зародят, с помощта на това, че близките схващат, че е належащо да създадат взаимни отстъпки. Бъдете деликатни. По-добре ще е през днешния ден да завършите остарели планове, в сравнение с да стартирате нещо ново.

СТРЕЛЕЦ

Постарайте се да не рискувате през днешния ден. Предпазливостта и вниманието ви ще оказват помощ да избегнете много неприятни моменти. Послушайте препоръките на хора, които имат богат опит. По-добре е да се занимавате с познати неща и да заложите на рутината. Ще ви бъде мъчно с нови задания.

КОЗИРОГ

Ден за вести. Ще получите потребна информация и ще забелязвате неща, пропуснати от останалите. Постарайте се да не бързате. Обмислените стъпки ще доведат до отлични резултати, а там, където не деянията самообладание, може да очаквате проблеми. Необичайни срещи и запаметяващи се запознанства ви очакават вечерта.

ВОДОЛЕЙ

Не се тревожете. Ако съхранете спокойствието си и гледате на нещата положително, денят ще е сполучлив. Ще пораждат много компликации, само че те няма да ви накарат да отстъпите. Някои от вас ще осъществят остарели проекти, други ще се съсредоточат върху нови хрумвания. Вечерта е време за срещи.

РИБИ

Не се тревожете за маловажни неща, мислете за това, което е в ръцете ви. Може да имате огромни триумфи, с помощта на знанията и опита си. Здравият разсъдък ще ви помогне да вземете верните решения и да постигнете от дълго време сложени цели. Възможни са парични доходи.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР