ОвенДнес ще очаквате от своя любим човек някакви определени действия,

...
ОвенДнес ще очаквате от своя любим човек някакви определени действия,
Коментари Харесай

Хороскоп за сряда, 9 октомври 2024 г.

Овен
Днес ще очаквате от своя обичан човек някакви избрани дейности, решителни действия или в противен случай, колебливо безмълвие. И в случай че той не оправдае Вашите упования, ще бъдете толкоз афектирани и разочаровани, въпреки че той няма да има никаква виновност за това.
Телец
Телците елементарно се влюбват и си губят главата. Внезапно нахлулите усеща могат да тласнат представителите на този знак към недомислени, а постоянно и просто глупави действия. От друга страна, ще получите куп нови (и в по-голямата си част приятни ) усещания, и като цяло денят ще бъде доста прелестен. Само че не трябва да забравяте обещанията, които сте дали по-рано: в случай че през днешния ден ги нарушите, за дълго ще загубите репутацията си на благонадежден и заслужаващ доверие човек. И с парите бъдете внимателни: вероятни са безмислени разноски.

Близнаци
Дори и най-сложните и непреодолими трудности да изчезнат от Вашия път, в случай че съумеете както би трябвало да се концентрирайте върху това, с което се занимавате. Заплахата не е най-хубавата тактичност, когато поддържате връзка с хора, само че при положение на трудности по пътя може да се окаже много ефикасна. Не би трябвало да се настройвате против хората, а се настройте против самия проблем. Действайте, дори и в случай че се постанова за реализиране на задачата да деянията експанзия! Не отстъпвайте от своите стремежи, без значение какъв брой мъчно изпълними се оказват те!

Рак
Днес диалогът с Вашия обичан човек може да се окаже доста тежък и няма да донесе наслаждение нито на Вас, нито на него.. Само че той е просто нужен, с цел да можете да приключите с всичко. А и да стигнете до едно значимо и преференциално решение. Бъдете търпеливи и мъжествени.

Лъв
Доста зает ден, само че при добра организация бихте могли да свършите даже повече от предстоящото. Добре е да не се отказвате от замислите и проектите си.

Дева
Направили сте всичко, което сте могли. Отлично знаете, че нищо повече не можете да извършите за решение на дадения спор. По този въпрос Вашата половинка също е наясно. Нужна Ви е трета мощ, която, намесвайки се в ставащите събития, нещо да промени. Възможно е, това да не е в най-хубавата за Вас посока... Това ще стане през днешния ден. Бъдте подготвени за всичко.

Везни
Спокоен и безпристрастен ден, който Ви се желае да прекарате, без да се занимавате с нищо изключително, като (по възможност) не се затруднявате. Ако има такава опция, уредете си отмора, а това чудесно ще се отрази и на здравето, и на самочувствието Ви. Ако въпреки всичко би трябвало да се работи, постарайте се да възложите комплицираните и значими дейности на някой различен, а сами се заемете с рутинната работа. Тя може да е скучна, само че е безобидна. Отгоре на това сте настроени доста безгрижно, а това не може да остане невидимо за представителите на противоположния пол. Ще бъдете обект на огромно внимание, само че е най-добре да се ограничите с безопасен флирт, и с нищо не обещаващо кокетство.

Скорпион
Вие настойчиво не желаете да видите това, което става напряко пред очите Ви! Ситуацията се трансформира с всеки минал ден, а се държите по този начин, като че ли нещата са си както досега. Възможно е, това да е тип защитна реакция, само че въпреки всичко е по-добре да извършите разбор на обстановката и да предприемете нещо. Иначе следствията може да се окажат печални.

Стрелец
Преоценете своите възгледи за другарство с обичания и премахнете всичко, което Ви пречи да вървите напред. Ако сте на мнение, че сте създали всичко допустимо, помислете си за правилността на своя избор. През днешния ден ше бъдете разсеяни и не изключително бдителни. Затова избягвайте огромните магазини, контролирайте разноските си и пазете своите движимости.

Козирог
Денят е обвързван с изненади. Вероятно е непланувано посрещане на посетители. Имайте поради, че неканените гости ще остант дълго време, тъй че бъдете подготвени да се постесните и да се примирите с някои неудобства. Доста мотиви за наслада ще имат Козирозите, ценящи фамилните връзки. Ще ги зарадват вести, отнасящи се до родителите и до по-възрастното потомство. Романтична среща ще остави у Вас извънредно удобно усещане.

Водолей
Като избягвате опитите и във всичко се придържате към общоприетите правила, последователно се придвижвате към задачата. Не се поддавайте на провокации. Хората, които Ви убеждават, че можете да постигнете всичко благодарение на рисковани случки, или желаят да Ви излъжат, или не могат да схванат цялата трудност на сегашната обстановка. За благополучие имате вътрешен глас, която няма да Ви подведе дори и в най-сложните моменти. Не се опитвайте да казвате на другари какво би трябвало да вършат, и какво - не. Съветите Ви освен ще останат недоразбрани, а дори хората, към които са адресирани, ще се почувстват афектирани. Така че е най-добре, да бъдете деликатни в изявленията си....

Риби
Група учени наскоро са оповестили, че любовта провокира в организма същите биологични процеси, както яденето на шоколад. Ако това е истина, то за какво да се безпокоим? Колко сили, време и страсти бихте могли да запазите, в случай че можете да не се вълнувате от никакви връзки? Но в действителност, изключително във Вашия случай, подобен живот би Ви донесъл къде-къде по-малко наслаждение. Позвънете на индивида, който обичате, и не забравяйте да купите прекрасен шоколад....
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР