Овен Днес ще имате доста неща за уреждане. Преди обяд гледайте

...
Овен
Днес ще имате доста неща за уреждане. Преди обяд гледайте
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за днес, 5 ноември

Овен
Днес ще имате много неща за споразумяване. Преди обяд гледайте да ограничите разноските си, по този начин или другояче сметките ви не се губят. Следобеда отделете за телефонни позвънявания и споразумяване на срещи, само че не забравяйте да си записвате къде, по кое време и с кого би трябвало да се видите.

Телец
Днес ще е малко по-нервен ден от през вчерашния ден, само че пък ще получите положителни финансови вести. Работата с административните служби ще ви основава напрежение, а и за какво ви е притрябвало в събота да се захващате с това.

Близнаци
Днес ще ви се желае да сте изключително красиви и привлекателни. С малко повече старания можете да го постигнете. Преди обяд не давайте ухо на слуховете, които се носят, единствено ще разстроите, а това ще повлияе зле на разкрасителните процедури.

Рак
До обяд-остатъчни проблеми от седмицата ще ви мъчат, само че след обяд можете да си отдъхнете и да помислите с кого бихте могли да прекарате най-приятно вечерта. Ангажиментите към този момент ще имат по-нереално измерение и ще можете да ги оставите за по-творчески времена.

Лъв
Приятелските усеща ще надделеят над любовните и обектът на възприятията ви може да остане отчаян в упованията си. Поне обяснете почтено постъпката си, с цел да ви е чиста съвестта.

Дева
Не сте в доста добра кондиция, което обаче ще се отрази пагубно на близките.Опитайте да не трансферирате яда си на всичко и на всеки, а идете в някоя фитенс зала или най-добре хванете гората за няколко часа.

Везни
До обяд ще ви е малко с напрежение, изключително в случай че сте попрекалили нощес. След обяд ще можете по-бодро да се заемете с нещо потребно.Добре, че е събота, та можете да релаксирате.

Скорпион
Преди обяд ще сте още под въздействието на снощни усещания. Не се дразнете от неприятното отношение на инцидентни хора към вас, може би някои хора не са прекарали вечерта си прелестно като вас.

Стрелец
Чак след обяд ще можете да си отдъхнете, че сте съумели да свършите набелязаните задания. Не се впрягайте, в случай че другите ви намират недостатъци, вие сте създали каквото сте могли. Не се превръщайте в жертва на нечии упоритости.

Козирог
Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат прелестното ви въодушевление. Използвайте методичността си, с цел да покажете на останалите, че работата може да се прави и без неспокойствие и мръщене.

Водолей
Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред доста хора, да ви виждат киселата физиономия. Може би подкрепени от храната, само че следобедното ви въодушевление е към този момент за предпочитане, ще сте си влезнали изцяло в кожата си.

Риби
Малко ще поспрат да ви звънят телефоните и да ви търсят по хиляди въпроси, само че това не значи, че ще ви остане време за себе си. Домашните и грижите към къщата ще ви припомнят много осезателно за съществуването си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР