ОВЕН Днес ще бъде добър ден за общуване, за срещи в

...
ОВЕН
Днес ще бъде добър ден за общуване, за срещи в
Коментари Харесай

Фантастичен ден за три зодии, успехът ги следва по петите

ОВЕН

Днес ще бъде добър ден за другарство, за срещи в неофициална конюнктура или разискване на общи проекти. Възможно е да получите поддръжка от хора, от които въобще не сте очаквали. Разберете какви неточности може да допуснете в работен проект и изберете най-ефективния метод за триумф.

ТЕЛЕЦ

Днес ще имате късмет да решите проблеми, с които преди не сте могли да се справите. Вечерта е отлично време да се срещнете със остарели познати. Не оставяйте скрити вашите усеща и страсти. Един огромен жест може да даде подтик на нови връзки.

БЛИЗНАЦИ

Началото на деня ще ви бъде много забързано. Възможно е хората към вас да се наместват в каузи ви и непрекъснато да показват мнение. Това може съществено да ви разстрои. Не би трябвало да реагирате прекомерно остро и не се забърквайте в спорове. Не забравяйте да бъдете себе си.

РАК

Днес обърнете особено внимание на интуицията си. Благодарение на нея ще постигнете поставените цели. Вечерта обърнете повече внимание на фамилията си. Не се опасявайте да говорите за неприятни неща, само че се стремете да избягвате спорове.

ЛЪВ

През деня ще ви предстоят значими финансови решения и превъзмогване на проблеми. Бизнес интуицията ви е извънредно остра и ще ви помогне да се ориентирате вярно и бързо в обстановките. Ваш непосредствен ще ви предложи помощ. Ще постигнете страхотни резултати, в случай че я приемете.

ДЕВА

Обърнете внимание на старите си проекти. Днес ще имате опцията да съживите някои от тях. Опитът, който имате, ще ви бъде от изгода. Методите, които сте употребявали преди, ще бъдат ефикасни и в този момент. Не са изключени забавни запознанства.

ВЕЗНИ

Денят е съвършен да разширите своите познания. Бързо ще запомняте всичко, което ви е потребно и забавно. Често ще се притеснявате за дребни неща. Помислете какво ви развеселява и се фокусирайте върху приятни занимания. Те ще ви оказват помощ да си починете.

СКОРПИОН

Очаква ви един трогателен и непредвидим ден. Възможно е да започнете партньорство с някой, който смятате за съперник. Това ще е малко извънредно, само че е належащо, с цел да получите стремежи резултат. Близък ще ви потърси за помощ. Проучете деликатно казуса, преди да действате.

СТРЕЛЕЦ

Денят е изпълнен с благоприятни условия. Може да получите предложение за вложения, само че преди да предприемете някакви дейности, проучете и анализирайте добре. Не постоянно нещата са толкоз добре, колкото звучат. Вечерта се пробвайте да извършите нещо положително за ваш непосредствен.

КОЗИРОГ

Ако сте упорити, ще постигнете триумф там, където никой не е предполагал. Ако ви е нужна помощ, се обърнете към човек на който може да разчитате. Денят е подобаващ да се заемете с смяна в дома си. Затова ще ви оказват помощ и праите, които ще получите за от дълго време свършена работа.

ВОДОЛЕЙ

Днес звездите ви предсказват триумф във всяко едно начинание, което изисква добра памет, наблюдаване и дарба да се проучват обстоятелства. По-добре е да работите независимо. Възможно е да получите значима информация, която към този момент е добре да не споделяте.

РИБИ

Благоприятен ден за другарство и търсене на нови провокации. Вие сте в положение да говорите за проектите си по подобен метод, че всеки ще желае да ви помогне за тяхното осъществяване. Връзките, които преди са били официални, е допустимо да се трансфорат в другарски. Вероятни са вести отдалеко.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР