ОВЕН Днес с много хора ще намирате общ език. Няма да

...
ОВЕН
Днес с много хора ще намирате общ език. Няма да
Коментари Харесай

Любовни трепети за две зодии, трета с пълни джобове

ОВЕН

Днес с доста хора ще намирате общ език. Няма да са ви нужни и особени старания да се разберете и с тези, които преди са били недружелюбни. Може да уредите остарели спорове и да превърнете остарели противници в нови сътрудници. Ще взимате правилни решения по отношение на работата и бизнеса. Очаквайте парични доходи.

ТЕЛЕЦ

Днес срещите в неофициална конюнктура ще са изключително сполучливи. Може да обсъждате и най-сложните въпроси и ще намирате решения, които да устройват всички. Очаквайте приятни събития вкъщи. Лесно ще поддържате връзка с роднините. Ще се договорите с тях за взаимни дейности при реализацията на общи планове.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете деликатни през днешния ден. Вглеждайте се в дребните елементи – по този начин ще избегнете доста неточности, недоразумения и напразни разногласия. Очаквайте оферти за съдействие. Не бързайте с отговора. Дайте си време да премислете деликатно всичко. Вечерта ще намерите метод да зарадвате обичания човек.

РАК

Днес сте в чудесно въодушевление и бързо ще постигате триумфи. Имате късмет да решите проблеми, които напоследък съществено са усложнили живота ви. Очаквайте положителни вести, както и оферти, на които няма да устоите. Неочаквани визити ще ви зарадват.

ЛЪВ

Ден с положителни хрумвания. Често те са напълно непредвидени за близките, само че постоянно ще се намерят искащи да оказват помощ за реализирането им. Лесно ще намерите надеждни съдружници. Може да се заемете с решаването на комплицирани задания, с които ще се справите много по-бързо, в сравнение с сте очаквали.

ДЕВА

Благоприятен ден, кондензиран с забавни срещи. Мнозина ще желаят да се сприятелят с вас. Не е изключено да стартират връзки, които ще играят значима роля в живота ви. Обичайните занимания през днешния ден ще са ви скучни, тъй че потърсете нещо ново. Очаквайте парични приходи.

ВЕЗНИ

Ден за всевъзможни занятия, изискващи креативен метод. Дайте воля на фантазията си. На доста от нещата не гледате по този начин, както другите хора, към вас и това доста ви оказва помощ. Очаквайте приятни събития вкъщи, както и положителни вести. Денят е подобаващ за взимане на съдбоносни решения.

СКОРПИОН

Сутринта е време за независими дейности. Само по този начин ще имате по-големи шансове за триумф. Преговорите и разискванията ще ви лишават прекомерно доста време, а и препоръките на близките няма да ви оказват помощ. Вечерта е удобна за другарство - може да побеседвате за някои от значимите въпроси.

СТРЕЛЕЦ

Рутинните занимания, през днешния ден ще ви лишават повече време от нормално, което малко ще ви изнерви. Не влизайте в непотребни пререкания. Очаквайте сполучливо решение на финансови въпроси. Някои от вас ще сключат много преференциални покупко-продажби, които ще им обезпечат дълготрайни приходи.

КОЗИРОГ

Днес бъдете деликатни към детайлите. По-често се доверявайте на интуицията си. Така ще взимате правилните решения, даже и с минимална информация. Новини ще ви подскажат над какво да се концентрирайте. Могат да ви дойдат посетители, общуването с които напоследък ви е липсвало.

ВОДОЛЕЙ

В началото на деня са вероятни приятни срещи, а по този начин също и непредвидени условия, които много ще ви зарадват. Мнозина от вас ще имат отлични хрумвания. Динамиката на събитията ще ви изтощи и напрегне. Ако е допустимо, отделете повече време за себе си и за отмора.

РИБИ

Днес бързо ще решавате комплицираните задания. Ще постигнете положителни резултати и в тежки обстановки. Мнозина от вас ще завоюват мощни съдружници. Втората половина на деня е подобаваща за сантиментални срещи. Не пропускайте шанса да изненадате прелестно обичан човек.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР