ОвенДнес не се колебайте да потърси помощ от приятел при

...
ОвенДнес не се колебайте да потърси помощ от приятел при
Коментари Харесай

Мечтите на 2 зодии се сбъдват, трета получава щедър подарък

Овен

Днес не се колебайте да потърси помощ от другар при решаването на битов проблем, обвързван с ремонт. Опитайте се да не се оплаквате от това какъв брой е сложен животът, с цел да имате помощници и за различен път.

Телец

Със сигурност сте на правия път, само че той не постоянно е лек. Това че има някои компликации демонстрира, че сте избрали почтена цел. Продължавайте самоуверено напред!

Близнаци

Засега сте още надалеч от заветната цел, само че това не значи да преставате да търсите способи за постигането й. Повече от всичко мислете за положителния резултат, който ви следва.

Рак

Това е ден, в който планината ще пристигна сама при вас. Не е належащо за полагате кой знае какви старания, с цел да постигнете мечтаното.

Лъв

Този вторник се пазете от прекомерно мощни страсти и усеща. Истинските неща не срещат прекомерни компликации по пътя си. Ако нещо е доста труднопостижимо, мое би би трябвало да изчака по-добър миг за реализация.

Дева

Това е ден, в който да обърнете повече внимание на въпроси, свързани с персоналния ви живот. Усилията ви за повече естетика в връзките ще бъдат високо възнаградени.

Везни

През този ден ще имате всички шансове да се прочуете. Подобни благоприятни условия не се случват постоянно, тъй че мобилизирайте всичките си запаси, с цел да се покажете в най-хубавата си светлина.

Скорпион

Днес няма да има нещо, което да ви попречи по пътя нагоре. Все отново е добре да спрете и да помислите дали си заслужава да жертвате толкоз доста за една-единствена цел.

Стрелец

Днес не позволявайте на личните ви граници да се извърнат против вас. Опитайте се да видите нещата с обсег и бъдете по-широкоскроени в визията ви за света и живота.

Козирог

Днес е допустимо да измененията мнението си няколко пъти. Потърсете съвет у експерт, в случай че става въпрос за задача от професионалната ви област. В персоналния живот се пазете от крайни решения.

Водолей

През този ден не се колебайте да ползвате фантазията ви. Именно това ще е най-голямото ви преимущество пред останалите. Никой не може да ви попречи да гледате на нещата по ваш личен метод.

Риби

Днес бъдете подготвени за смяна на проектите. Не се подавайте на опити да ви разколебаят. Бъдете праволинейни в преследването на желанията ви. Позволете си да мечтаете повече

източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР