ОвенДнес, може да ви се наложи да работите по общ

...
ОвенДнес, може да ви се наложи да работите по общ
Коментари Харесай

Хороскоп за 2 август: Риби, ще ви върви в работата

Овен

Днес, може да ви се наложи да работите по общ план дружно с половинката ви. Уверете си, че си давате дребни почивки на постоянно, с цел да приключите по-бързо с работните задания и да си освободите вечерта. Емоционалната ви връзка с вашите сътрудници и организацията, за която работите, ще се ускори през днешния ден. Може да желаете да приложите интелигентния метод за справяне с сложни проблеми. Изглежда, ще се наложи да харчите в границите на опциите си през този ден, макар че не се чакат компликации във финансово отношение. По опция, не допускайте непотребни разходи, подбудени от прочувствени подбуди.

Телец

Подборът на думите ви през днешния ден ще е доста значим, тъй че обмисляйте добре нещата, преди да говорите с колегата ви, с цел да няма афектирани. Половинката ви може да е много по-чувствителна и ранима през днешния ден, тъй че бъдете деликатни. Бъдете бдителни, преди да вземете дефинитивно решение. В живота има избрани правила на ограничавания, времената са сложни и не постоянно можете да работите това, което желаете. Има възможност от съществени загуби от възможна позволена неточност в бюджета ви или пък сте пропуснали някои разноски, за които не се досещате. Ще се наложи да деянията отговорност към финансите, изключително през днешния ден.

Близнаци

Днес, ще имате предпочитание да вършиме нови неща дружно с колегата ви, тъй че в този момент е най-подходящият миг да обсъдите нещата, които и двамата харесвате. Ще се изненадате какъв брой идентични неща харесвате и по какъв брой доста въпроси мненията ви съответстват. Ще имате необятно поле за изява на вашите хрумвания, работни планове и задания. Вероятно, ще останете удовлетворени от професионалните ви изяви. Финансово, може да се справите доста добре през този ден. Разходите могат да бъдат следени съответно. Също по този начин може да съумеете да подредите персоналните си финанси.

Рак

Имате способността да виждате нещата от малко по-различен ъгъл спрямо множеството хора и това е нещото, което вашият сътрудник харесва у вас. Опитайте се да не се притеснявате прекалено много за всяко едно нещо и обърнете повече внимание на обичания ви човек. Ще почувствате, че сте на лимита на своите сили, като че ли работата ви изцежда. Намалете темпото, дайте си повече отмора, с цел да възстановите силите си. Има възможност от съществени загуби от възможна позволена неточност в бюджета ви или пък сте пропуснали някои разноски, за които не се досещате. Така че, малко по-пестеливо и с повече разсъдък подходете към парите си.

Лъв

Вероятно, през днешния ден ще сте в малко по-особено прочувствено положение, което няма да ви се отрази по никакъв начин добре. Партньорът ви ще бъде отсреща да ви помогне да се измъкнете от депресията, в която сте изпаднали, тъй че може да разчитате на него. Опитайте се да не бъдете прекомерно самодоволни към себе си. Не е целесъобразно да бъдете прекомерно удовлетворени към себе си в работния бранш. Пуснете в послание всичко належащо, с цел да можете да кажете, че сте създали всичко допустимо, с цел да привлечете  доверието към вас. Може би, някои от вас много са се охарчили и ще ви се желае бързо да си набавите средства. Опитайте се да се въздържите през днешния ден, изчакайте няколко дни, до момента в който се възстановяват нещата.

Дева

Подгответе се за един ден, в който да стоите на отдалеченост от колегата ви и да не го безпокоите, изключително в случай че има доста работа. Дайте повече независимост и право на персонално пространство на половинката си, без да задавате хиляди въпроси и без ревнивост. Работата ви ще бъде обвързвана с изпращане на доста имейли и документи. Проверявайте деликатно всичко написано и ще имате триумф с бизнес сътрудниците ви. Финансовите благоприятни условия ще бъдат лимитирани през този ден. Възможно е да пожелаете да надскочите бюджета си, само че такава стъпка ще бъде обречена на неуспех, поучават звездите. Задръжте вероятностите си за разширение на бизнеса ви в региона на търговията.

Везни

Днес може да имате спор във връзка финансите. Обвиненията кой харчи повече ще са неизбежни, само че би трябвало да внесете ред по този въпроси и да спазвате ангажиментите си, с цел да не се получават сходни кавги. Най-вероятно ще се справите с множеството задания, с които са ви затрупали. Преценете добре плюсовете и минусите, преди да вземете вярното решение. Ще бъде отлично да си запазите положителните взаимоотношения с вашите бизнес сътрудници. Този ден е удобен да инвестирате в здравето си, само че за сметка на това, не е добър за вложение на пари в недвижими парцели или транспортни средства.

Скорпион

Вече може да си позволите да желаете нещо по-специално и някой по-скъп подарък даже. Желанията ви ще бъдат задоволени. Бъдете почтени и открити с колегата си и заявете това, което желаете, без да се притеснявате.  Най-вероятно ще откриете, че има пропуски, коригирайте грешките, с цел да постигнете нужната успеваемост, както и да избегнете конфузните обстановки. Можете да похарчите средства в границите на рационалното, с цел да си подсигурите мечтаното самочувствие. Финансовото ви положение няма да претърпи огромни промени през днешния ден и ще резервира сегашният си статус.

Стрелец

Вероятно, ще се покажете в по-различна светлина, която половинката ви рядко вижда. Направете дребен прочувствен подарък на обичания ви човек. Очаква ви трогателен, сантиментален ден с колегата ви. Не позволявайте някой да се възползва от вашата доброжелателност. Работата отвън работното ви време си има своята цена, тъй че не поемайте ангажименти за другарски услуги. Във финансово отношение денят е относително добър. Паричните приходи се обрисува да бъдат в границите на упованията ви. Няма смисъл да вършиме опити за непотребни финансови опасности, всичко е предначертано.

Козирог

Партньорът ви може да е много комплициран през днешния ден, тъй че не се тормозете за малко по-затвореното му държание. Ако това продължи прекалено много време, ще е добре да седнете и да си поговорите. Ще постигнете задачите си, които сте си сложили. Ще бъдете окуражавани да вършиме повече от това, което влиза в отговорностите ви, тъй като би трябвало да измененията някои аспекти в професионално отношение. Вероятно, това ще закрепи материалното ви положение. Ако възнамерявате да инвестирате или купувате през днешния ден, очаквайте относително положителни резултати.

Водолей

Днес, може да се наложи да желаете позволение от колегата си за нещо значимо, което възнамерявате да извършите и купите. Не поставяйте половинката си пред приключен факт, с цел да избегнете споровете. Възможно е да усетите самотността на работното си място. Проявете схващане, тъй като не всеки от сътрудниците ви ще може да поддържа вашия темп. Самотността е прекомерно персонална. Има възможност да измененията желанието си в последният миг и покупките да се окажат непотребни. Препоръчително е през днешния ден да не търсите евтиното. Обмислете доста добре, по какъв начин да изхарчите пари за нещата, които сте набелязали.

Риби

Възможно е да имате малко разногласия по някои въпроси с обичания ви човек. Не превръщайте несъгласието си в величествен скандал, а се пробвайте да се поставите на мястото на половинката ви и да погледнете на нещата от различен ъгъл. Денят е удобен в работната сфера. Възможно е да постигнете мечтаното равнище на задоволеност в професионалната среда. Вашите по-възрастни сътрудници, може да ви оказват помощ да решите някои комплицирани проблеми. Има огромна възможност да се подведете по рекламите и да похарчите куп непотребни пари. Също по този начин да надхвърлите бюджета си, като похарчите средствата си неправилно.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализаторКрасимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР