ОвенДнес може да се почувствате притеснени от егоистичните постъпки от

...
ОвенДнес може да се почувствате притеснени от егоистичните постъпки от
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 29 март: Овни, разкрийте чувствата си!

Овен

Днес може да се почувствате обезпокоени от егоистичните действия от страна на колегата ви. Партньорът ви може даже да не е наясно, че във връзката също важи закона за вземането и даването. Намерете подобаващото време през днешния ден, с цел да споделите с  обич към половинката си по какъв начин се чувствате. Най-вероятно, няма да съумеете да се справите с неправилното мнение на някои от сътрудниците си. Опитайте се да страните от непотребни разногласия, такива сигурно няма да са ви от изгода на работното ви място. Денят е изключително неподходящ за вложения и покупки. Бъдете по този начин рационални, да влагате парични средства по хипотеза. Няколко отсрочени дни няма да повлияят, кой знае какъв брой на финансите ви.

Телец

Вашият сътрудник може да се усеща прекомерно нуждаещ се, без да осъзнава, че обичате свободата си. Не е нужно да отделяте на колегата си цялото си свободно време, само че би трябвало да му дадете знак, че е същински обичан. Работните задължения ще са свързани с доста диалози с клиенти и сътрудници из цялата страна. Опитайте да се балансирате, с цел да избегнете конфликтни обстановки с управителните фрагменти на работното ви място. Във финансово отношение нещата няма да бъдат окуражаващи през този ден. По опция, избягвайте мнимите оферти за вложения и покупки. Най-добре е да страните от непотребните разходи,  другояче ще си имате парични главоболия.

Близнаци

Вашата магнетизираща сила ще притегли вниманието на всички през днешния ден. Звездите като че ли са на ваша страна, с цел да посрещнете и изпратите този ден с доста обич. Изглеждате заслужавате цялото внимание, което ще получите. За предприемачите, денят може да се окаже потребен в работата, създавайки положителни контакти с нови клиенти. Най-вероятно ще се наложи да бъдете по-предпазливи при планирането на работните си задания. Звездите дават явен знак, че имате голям капацитет да реализирате своите настоятелен инициативи през днешния ден. Инвестициите могат да бъдат относителни като заложени облаги, само че по този начин или другояче не се обрисуват финансови загуби.

Рак

Неангажираните следва да бъдат деликатни през днешния ден, по отношение на любовният си живот. Увлечението надали ще трае дълго. Уверете се, че първо имате същинска връзка с индивида, преди да отидете прекомерно прочувствено надалеч и да се нараните. Не се обрисуват проблеми с сътрудници или с клиенти. Проявете повече еластичност, с цел да подобрите своят коефициент за потребна активност. Не се претоварвайте с доста работа през този ден. Денят е удобен, в случай че желаете да разширите своят бизнес. Въпреки това, изгответе си финансов проект за деяние, направете съответните изследвания и сондирайте мнение с вашите бизнес сътрудници.

Лъв

Възможно е през днешния ден нещата сред вас и обичания ви човек да бъдат нестабилни. Очертава се  известно напрежение сред вас опушвайки редица отрицателни проблеми. Ако двамата продължавате да игнорирате проблемите, това единствено ще ви отдалечи. Въпреки положителната атмосфера в работата, може да очаквате недоразумения от всевъзможен темперамент. Съчетайте силата си с повече изкусен такт. Мотивирайте с възторг! Днес сте застрашени от загуба на пари - бъдете внимателни! Вероятността да ви излъгват финансово или да ви дават продукт с много по - висока цена е изцяло допустима.

Дева

Възможно е на някои от вас да бъдат унили, тъй като все по рядко половинката е покрай вас. Отделете малко време един на различен. Оставете вашата връзка да диша. Така ще се почувствате разчувствани, виждайки колегата си още веднъж в обятията ви. Не изисквайте от себе си, час по-скоро да приключите работните си задължения, тъй като това ще снижи работната ви успеваемост. Така или другояче, работните отговорности няма да намалеят, а в противен случай, ще станат повече в идващите дни. Бъдете рационални и не прекалявайте със своята благотворителност. Когато става дума за пари, би трябвало да имате едно на разум. Спестяването ще ви помогне да се справите с паричните усложнения в бъдеще.

Везни

Напоследък може да се чувствате малко предпазени, което може да е породено от разногласия сред вас и колегата ви. Опитайте се да възстановите самочувствието си. Също по този начин не губете време в борби за дребни различия. Има възможност през този ден работата ви да бъде скучна или изпълнена с сложни задания, една след друга - познати до болежка. Не унивайте, тъй като работата ви е като летен дъжд, в противоположен случай сушата ще бъде пагубна за вас. Може би, се притеснявате за финансовото си положение. Рано или късно всичко се изплаща, тъй като финансовите реализации не са всичко в този живот. А и от време на време неприятните вложения не биха могли да доведат до нищо положително.

Скорпион

Вероятно някои от вас ще стигнат до извода, че сантименталните връзки са загуба на време и че намирането на точния човек е съвсем невероятно. Това отрицателно мислене единствено отблъсне положителното във вас. Отделете малко време, с цел да се справите с отрицателните си възгледи и потърсете позитивните страни на любовта. Днес може да се породи неодобрение от работата на някои ваши сътрудници. Проявете схващане, вместо да се сблъскате в борба или да се стигне до повреждане на колегиалните ви връзки. Меркурий евентуално ще сложи началото на реализацията на финансовата ви тактика. За всеки случай, проверете всички елементи обширно още един път. Възползвайте се от финансовият си баланс и може да разгърнете своят паричен капацитет през днешния ден.

Стрелец

Вашият натурален сексапил ще притегли вниманието ви за нова любовна вероятност. Бъдещата ви сродна душа вероятно ще показа вашите възгледи за нуждата от тъждество и баланс в романтиката. Тази нова обич има огромен капацитет за вас. За да се справите сполучливо, ще бъде добре да сте задоволително уравновесени. Ако сте на управнически пост, очаквайте доста скоро да напреднете в кариерното си израстване. Въпреки че финансовото ви положение ще бъде положително през днешния ден, по-добре избягвайте непотребните разходи. Тези от вас, които търсят ново жилище или дом чартърен, през днешния ден ще имат опция да осъществят задачите си.

Козирог

Може би ще бъдете съсредоточени върху кариерата си, че сантименталният ви живот ще остане някак на назад във времето. Дайте късмет на балансирането. Все отново ще имате своята обещаваща кариера в края на деня. Въоръжете се с самообладание през този ден, тъй като доста от най-наложителните задачи  към момента чакат своят ред. Препоръчително е, колкото се може повече работни задания да бъдат завършени още през днешния ден. Разпределете парите си по цели, тъй като има индикации за допускане на неточности. Малко повече централизация и всичко ще бъде наред.

Водолей

Може да откриете някои дефекти в характера на половинката ви, а това несъмнено ще ви разтревожи. Сигурно сте наясно, че никой не е съвършен. Опитайте да се фокусирате върху техните добродетели, които са ви привлекли. Много е евентуално да сте натрупали много напрежение и същото да ескалира през този ден. Комуникацията с сътрудниците ви ще бъде объркваща и всяка неточност ще се отрази осезателно със знак минус в кариерата ви. Вероятно, ще ви се даде късмет да увеличите капиталовложенията си, по този начин ще реализирате своите финансови проекти. Разпределете добре бюджета си, с цел да избегнете възможни парични загуби.

Риби

Може би ще си мислите за някоя връзка, е завършила с някой, затънтена в предишното. Възможно е през днешния ден двамата да разпалите някои остарели пламъци. Такава обстановка ще се окаже рискова, по тази причина послушайте сърцето си. Този ден ще бъде изпълнен с прищявки от страна на шефове и сътрудници. Това ще ви накара да посърнете или да не бъдете в кондиция на работното си място. Не прекалявайте с негативизма, сигурно няма да промени по този начин създалата се обстановка. Днес е подобаващ за взаимни бизнес вложения. Дайте си късмет да оползотворите наличният си капитал. Използвайки паричният си поток вярно, ще дадете зелена светлина на финансовата си характерност, която ще усили облагите ви.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели  от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР