ОвенДнес може да осъзнаете, че е време за промяна в

...
ОвенДнес може да осъзнаете, че е време за промяна в
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 10 април: Овни, бъдете нащрек за нови клиенти!

Овен
Днес може да осъзнаете, че е време за смяна в любовния ви живот и да разчупите малко стандартите си. Опитайте нещо ново без боязън и терзания. Определено, връзката ви има потребност от сходно ободряване. Вероятно информацията, която ще стигне до вас през този ден, ще бъде много спорна. Не се опитвайте да анализирайте думите на всеки един ваш сътрудник, защото мненията им могат да са много разнопосочни. Изчакайте утрешния ден, когато всичко ще бъде по-ясно. Може да се отворят нови благоприятни условия за спомагателни приходи, тъй че бъдете нащрек за нови клиенти. Очаквайте положителни доходи, тъй че ще може да увеличите спестяванията си за непредвидени разноски.
Телец

Ако сте мощно влюбени, то спокойният и сантиментален живот няма да ви е задоволителен. Приключенията и търсенето на преживявания с висок адреналин, ще са вашата движеща мощ, която да ви държи живи и щастливи. Не се ограничавайте с това, което ви е елементарно и добре познато в работата ви. Така мъчно ще просперирате. Заемете се с някои сложни задания, които изискват повече компетентности и умения, само че ще ви оказват помощ да израснете професионално. Изглежда  имате потребност от някаква финансова сигурност, само че не позволявайте на прекомерната нерешителност да задуши и това, което имате. Планирайте добре финансовите си благоприятни условия.

Близнаци

Денят ще ви даде чудесна опция да прекарате деня си в обич и естетика с половинката ви. Ако сте на публично място с доста хора, може да привлечете вниманието на някого, който се интересува от вас. С удобното разположение на планетите в този ден в бранша ви отговарящ за работа, ще започнете работата с доста възторг и нови хрумвания. Самочувствието и цялата сила, с която работите ще са берекет за вашата продуктивност. Опитайте се да бъдете великодушни през днешния ден, с цел да ви запомнят с положително околните и приятелите ви. Почерпете компанията ви и дайте пари за щедрост, в случай че имате такава опция.

Рак

Опитайте се да извършите крачка обратно и да анализирате събитията в персоналните ви връзки през последните дни. Ако не сте удовлетворени от някои аспекти, то помислете какво може да измененията в себе си, с цел да имате една по-щастлива и здрава връзка. Опитът, който имате в специалността си ще бъде доста скъп през днешния ден, изключително като го комбинирате с най-новата информация и технологии, които навлизат в работата ви. Може да се окажете извънредно скъп кадър за компанията, за която работите и да бъдете нараснали. Денят ще е удобен за покупко-продажби с недвижими парцели или покупко-продажба на кола. Ако желаете да продадете нещо, то може да дадете спомагателна отстъпка или бонус, с цел да финализирате дадена продажба.

Лъв

Ако всичко сред вас и половинката ви наподобява, че е наред, не значи не нямате никакви паники и проблеми. Ако има нещо, което ви тормози, се пробвайте да говорите с колегата ви за това, с цел да изчистите този проблем и да няма напрежение посред ви. Възможно е да има някакъв тип преструктуриране на работните задания, които се разпореждат на екипа ви. Бъдете подготвени да отстоявате правата си и да контрирате някои неща, които ви се дават да свършите, а не са част от длъжностната ви характерност. Макар финансовото ви положение да е относително устойчиво, не се отпускайте прекалено много в харченето на пари в моловете. Няма смисъл да трупате прекалено много облекла, обувки и чанти, просто тъй като би трябвало да си купите нещо ново.

Дева

Сблъсъкът на характера ви с този на вашата половинка, може да докара до скандал с тежки последици. Постарайте се да не изпадате в афект, с цел да не си развалите положителните връзки с обичания ви човек. Бъдете гъвкави и преглътнете егото си, в случай че се наложи. Ако даден план изостава, а наближава крайният му период, евентуално ще бъдете отговорникът, който да поеме водещата роля в ръководенето на екип. Всички погледи ще са ориентирани към вас и всички ще се надяват тъкмо вие да оправите нещата. Най-вероятно, през днешния ден няма да имате време да се занимавате с финансите си, само че не се чакат някакви съществени проблеми в тази сфера. Балансът сред доходи и разноски ще бъде спазен, тъй че да нямате никакви терзания.

Везни

Не позволявайте на апатията да съсипе романтиката във връзката ви. Дори да нямате опция да прекарате задоволително време с половинката си, постоянно може да намерите пет минути да се обадите на обичания ви човек, или да напишете благо известие. Денят ще се характеризира с висока продуктивност и доста клиенти. Постарайте се да работите на бързи обороти и останете и след работното си време, защото ще реализирате добър спомагателен приход. Добре ще е да се въздържате от покупки на движимости, които към този момент имате под една или друга форма. След късата еуфория от шопинга, бързо ще забравите за придобивката си и единствено ще събира прахуляк в дома ви.

Скорпион

Ако към момента нямате сериозна връзка, то денят ще бъде сполучлив да извършите първата крачка, към някого на който симпатизирате. Ако преди време сте дали отвод за среща, то в този момент може да се извините и да започнете да подреждате всички части от пъзела на любовта. Простичките неща ще са в основата на работата ви през днешния ден. Всичко, което ви се коства мъчно и комплицирано, го разделете на дребни и елементарни стъпки и по този начин ще имате доста по-голяма успеваемост в специалността, която упражнявате. Не очаквайте някакви парични преводи или спомагателни доходи през този ден. Бъдете по-икономични в извършването на покупки като купувате единствено нещата от първа нужда. Денят не е сполучлив за вложения.

Стрелец

Усмивката на лицето ви през днешния ден, ще идва от любовта, която носите в сърцето си. Положителните ви трептения ще са зареждащи и за колегата ви. Излезте на вашето обичано място с обичания ви човек и споделете топлите си усеща. Опитайте се да помогнете на сътрудниците си и да се отнасяте с схващане към тях, като имате едно на разум, че не всеки ще оцени поддръжката ви. Раздавайте усмивки и наслада, с цел да се усмихват и другите към вас. Денят е изключително обещаващ за значими нови финансови придобивки. Инвестирайте всички непотребни пари преференциално. Нещата ще протичат добре и сигурно ще намерите верните покупко-продажби.

Козирог

Възможно е ваш някогашен сътрудник да разнася злословия и информация за вас, която няма да ви се хареса. Разберете се като огромни хора, че нещата посред ви са завършили и няма потребност от сходни действия. Колегите ви може да се опитат да ви разискват, без значение дали се справяте добре или зле в работата си. Опитайте се да си вършите тъкмо и точно работата през днешния ден, с цел да не давате мотив за отрицателни мнения. Опитайте се да сте по-самостоятелни и да не разчитате прекалено много на родителите ви. Разпростирайте се съгласно опциите си, без да се изхвърляте с пазаруването на скъпи и първокласни движимости.

Водолей

Ако се пробвате да разрешите даден фамилен проблем със същите способи и средства, които сте употребявали до в този момент и не са дали добър резултат, то не очаквайте някаква смяна в връзките ви с индивида до вас. Опитайте нещо ново и променете гладната си точка. Проверете най-малко два пъти всичко по отношение на плана, по който работите дълго време. По-добре да работите малко повече през днешния ден, в сравнение с да се изложите с глупава неточност или пропуск. Бъдете в подготвеност да помогнете финансово на ваш непосредствен или родственик, който в изпаднал в неволя. Добрината ви през днешния ден ще ви се върне няколкократно в бъдеще.

Риби

Във ваш интерес ще бъде да не сте прекомерно подвластни от половинката си. Уважавайте себе си и отстоявайте мнението си, без да влизате в спорове. Разделете си отговорностите и дилемите с вашият сътрудник. Днес може да разберете, че е трябвало да бъдете по-сериозни в образованието си. Ще сте изправени пред сложна обстановка, с която най-вероятно ще би трябвало да се справите сами. Помислете добре, в случай че обмисляте покупка, която надвишава една четвърт от месечната ви заплата. Изчислете всички средства, които ще ви трябват да ежедневните ви разноски и преценете, дали да си позволите този масраф.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР