ОвенДнес може да е най-подходящото време да продължите плана си

...
ОвенДнес може да е най-подходящото време да продължите плана си
Коментари Харесай

Хороскоп за 3 септември: Скорпиони, очаква ви финансов успех

Овен

Днес може да е най-подходящото време да продължите проекта си за главен ремонт на вашата къща. Възможно е да имате някои разногласия с колегата ви през днешния ден. Трудно ще бъдете разбрани, даже да напишете табела с големи букви какви са разпоредбите в дома ви. Няма потребност от кряскане и гледище, в случай че половинката ви не желае да вземе присъединяване в някои действия свързани с семейството ви.

Телец

Вероятно, през днешния ден няма да се чувствате изключително добре и енергични. Планетарното позициониране през днешния ден може да ви подтикне да вземете някои недомислени решения свързани с любовта. Не се поддавайте на страстите си, в случай че сега смятате, че би трябвало да сложите завършек на връзката си. Изчакайте с внезапните решения, защото на следващия ден може да сте доста по-спокойни.

Близнаци

Ако сте възнамерявали да купите продукти за вашият дом или офис, през днешния ден наподобява като най-хубавото време да отидете до съответните магазини. За тези, които са независимо заети, щастливите моменти са на хоризонта, защото увеличеният приход наподобява неминуем.

Рак

Днес, може би ще съумеете да разберете какъв брой съществени са връзките ви с сегашния ви сътрудник и какъв брой надалеч може да стигнете. Хубавото е, че и двамата ще сте удовлетворени от напредъка, който имате с връзката ви, само че в случай че нещо ви стопира и дърпа обратно, то безусловно го обсъдете.

Лъв

Следете от близко разноските си през днешния ден. Меркурий хвърля  назадничав взор върху вашия дом на парите. Всъщност това може да бъде удобна обстановка, защото бизнес покупко-продажбите от предишното могат да бъдат реанимирани. Навярно сте позволили доста неточности, само че това не значи, че сте се изгубили. Денят ще ви помогне да се примирите с най-дълбоките си усеща, с цел да разберете какво в действителност желаете.

Дева

Вероятно, през днешния ден ще ви се наложи да влизате в пояснителен режим, за всяко едно нещо, което сте създали. Желанието на колегата ви да упражнява мощ и надзор над вас, може да ви пристигна малко допълнително и да се породят разногласия. Туширайте изблиците на ревнивост на половинката ви.

Везни

Имате потребност от нещо, което да повдигне духа ви и да ви направи по-дейни и енергични, а актуалната планетарна сила може да се окаже билетът към това странствуване. Изведнъж може да се изявите като рисковано надъхан човек обичащ адреналина, което доста ще изненада колегата ви.

Скорпион

Ако сте чакали подобаващият миг да говорите за нещо значимо с колегата ви, то не отлагайте повече. Ще сте в положение да убедите половинката си, че това което желаете е най-правилното и за двама ви, с цел да имате един благополучен фамилен живот. Този ден може да бъде удобен за вас финансов аспект.

Стрелец

Този ден ще бъде подобаващ за пояснения в обич и започване на нов любовен романс. При фамилните през днешния ден ще царува естетика и съгласие. Хранете се с повече плодове и зеленчуци през днешния ден. Най-важното обаче е да не допускате преумората да вземе превес. Юпитер, ще ви предизвиква за повече обич и вдъхновяващи страсти.

Козирог

Емоционалната ви обвързаност към колегата ви е доста мощна и това ви прави извънредно чувствителни. Възможно е да се почувствате засегнати от думите или постъпките на половинката ви. Здравословният ви живот и обществени връзки ще бъдат неразделна част от положителното ви физическо положение през днешния ден. Пазете си глезените, предизвестява Сатурн. Повече извършения на чист въздух.

Водолей

Ще бъдете обсипани с обич от половинката си. Малко по-малко ще бъдете въведени в приказна сантиментална конюнктура, която да ви накара да се отпуснете и да се насладите на любовта посред ви. Бъдете спокойни, най-вероятно ще имате сила за всичко, само че не я хабете за незначителни и лекомислени неща.

Риби

Обърнете внимание на детайлите и дребните неща, които да създадат половинката ви щастлива и мечтана. Някои неща, които не сте разбирали до в този момент, към този момент са ви ясни и диалозите с колегата ви ще вървят доста по-гладко. Съхранете душeвността си през днешния ден!

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР