ОвенДнес може да чуете лъжи за себе си. Не бързайте

...
ОвенДнес може да чуете лъжи за себе си. Не бързайте
Коментари Харесай

Вълшебна неделя за 4 зодии, очаквайте пари и късмет



Овен

Днес може да чуете неистини за себе си. Не бързайте да се обиждате, изключително в случай че се разпознаете в някои от тях. Единствено – запазете почтено безмълвие.

Телец

Ако усещате, че настроението ви е намалено, се пробвайте повече да си почивате и да водите по-активен метод на живот. Все отново не прекалявайте с натоварването. Пазете се от инцидентни контузии, които може да получите в края на деня.

Близнаци

Този ден е подобаващ за козметични процедури и пазаруване на облекла. Обърнете внимание на кожата си. Отделете време, с цел да посетете козметик или отидете на масаж.

Рак

Днес някакво събитие може да ви подсети, че имате задания за наваксване. Отделете най-малко малко време, с цел да ви е чиста съвестта, само че не прекарвайте целия ден в работа.

Лъв

Днес ще е изцяло обикновено да се чувствате разсеяни и лишени от всякаква рационална мисъл. Разположете се комфортно на дивана или където желаете, и гледайте в тавана.

Дева

Това е ден, в който да бъдете с децата си. Отделете им повече внимание и дръжте обстановката в свои ръце. Не оказвайте обаче непотребен напън, с цел да не нарушите доверието им във вас.

Везни

Очаква ви примамливо бизнес предложение. Не го отхвърляйте с лека ръка, допустимо е да ви донесе съществени дивиденти.

Скорпион

Това е ден на благоприятни условия, които може да не забележите незабавно. Обмисляйте добре това, което се случва към вас, с цел да може да реагирате в своя изгода.

Стрелец

Този ден може да постигнете доста в връзките си с колегата си. На процедура имате шанса да се договорите за всичко и да бъдат признати единствено вашите условия.

Козирог

Това е ден, който би трябвало да посветите на грижа за здравето. Не си правете опити със студени питиета и храни.

Водолей

Днес физическото ви положение ще зависи от настроението ви. Затова си създайте най-вече позитивни страстите. Въпросите за решение може да почакат.

Риби

Днес може да ви помолят за мнение, само че най-добре се въздръжте да го давате. В противоположен случай може да се намесите в нещо, за което по-късно ще съжалявате.

Източник actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР