ОвенДнес много лесно може да попаднете в неловка ситуация, а

...
ОвенДнес много лесно може да попаднете в неловка ситуация, а
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник, 13 февруари 2024 г.

Овен
Днес доста елементарно може да попаднете в неловка обстановка, а всеки Ваш пропуск ще притегля вниманието на близките. Отношенията с сътрудниците и шефовете Ви ще се скапват. Доста постоянно ще се постанова да потвърждавате своята подготвеност, като ще действате единствено с цел да извършите нужното усещане, а това е извънредно дрезнещо. За страдание Вие не оставяте отрицателните страсти на прага на своя дом, а като разследване от това и персоналните връзки няма да се подреждат ослепително. Ако сте влюбени, са вероятни доста съществени спорове.
Телец
Днес доста неща в персоналния Ви живот ще зависят от Вашата въздържаност, умения да се грижите за себе си и толерантност към хората, които Ви обкръжават. И към Вашия обичан човек преди всичко. Ако такива качества се открият в душата Ви в точния момент, няма да зародят никакви проблеми през този ден.

Близнаци
Ако извършите крачка обратно и погледнете изцяло създалата се картина, ще видите, че тези проблеми, които сте си измислили, в действителност не съществуват. Далеч не всичко, което става, се намира в зоната на Вашите отговорности. Разбира се, на Вас са предоставени доста значими отговорности, и това Ви прави прекомерно нервни. Ако за известно време се откъснете от тях, то доста скоро нещата ще се решат от самосебе си. Така че си намерете метод да се поразходите и да изпиете едно „ постепенно ” кафе, с цел да се откъснете от цялото това препускане.

Рак
Макар че началото на деня няма да е богато на събития, Вие ще сте неспокойни. Причина за безпокойствие в действителност има - скоро ще се обясни, че Вашите позиции не са по този начин надеждни, както е изглеждало по-рано; приятелите също не са надеждни, а обичания човек - не по този начин обичан. Не бързайте! Обстоятелствата през днешния ден не са задоволително удобни, само че огромна част от подозренията Ви са подбудени от характерното разбиране на света, което Ви е свойствено през днешния ден. Трябва да се направи пауза, да се отсрочи решаването на значими въпроси и да сте внимателни в изявленията си. Скоро ще разберете, че нищо не е по този начин неприятно.

Лъв
Удачен ден за имащите матримониални проекти – огромна е вероятността през днешния ден да достигнете на това почтено занятие незабравим триумф.Току-виж – и сватбата се оказала в близко бъдеще...

Дева
Девите са подготвени за решителни дейности и съществени промени във всяка сфера. Доколкото деловата интензивност по понятни аргументи през днешния ден не е висока, болшинството представители на знака ще се съсредоточат върху персоналния си живот. Бедата е в това, че околните Ви хора не схващат Вашите желания и планове, а Вие нямате предпочитание да им обяснявате каквото и да било. Така че вероятността за спорове за жалост е прекомерно висока. Това е не неприятен ден за пътешестване и екскурзии, а също и за всевъзможни други занимания, способстващи за разширение на кръгозора. Но пък с физическите натоварвания не се престаравайте - те биха могли да да доведат до утежняване на самочувствието.

Везни
Нетрадиционният метод за решаването на доста типични проблеми, ще Ви помогне да укрепите своята професионална позиция. Днес имате късмет да въведете ред в връзките с деловите сътрудници, да измененията изискванията на съдействие с по-изгодни, както и да уредите новите си връьки. Могат да пораждат компликации от юридически темперамент. Старайте се да не притегляте вниманието на държавните организации. Този ден е доста подобаващ за домашни празници и отмора в компанията на най-близките хора.

Скорпион
Ако през днешния ден се окаже, че се затруднявате да обясните на своя обичан човек нещо с думи, пробвайте се да извършите това с ария. Нека мелодията сътвори нужното въодушевление, а думите да добавят мислите и да създадат всичко по-съвършено и премислено. Може би по този начин ще му стане по-ясно?...

Стрелец
Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.

Козирог
През целия ден може за малко да се откъсвате от работата си и да се наслаждавате на някои дребни наслади. Само че най-важното си остава вашата работа, изключително в случай че сте характерен представител на своя знак. Не съжалявайте за времето, прекарано в търсене на сведения, обсъждане на проекти, попълване на документи и разискване на комплицирани моменти. Формулирайте мислите си на хартия и в последна сметка това ще бъде преходът към идната крачка за реализиране на Вашите планове.

Водолей
През този ден няма да Ви бъде мъчно да достигате преследваните от Вас цели, само че да разчитате на лаври или да постиганете на всичко без труд все-пак не е нужно да разчитате. В частност, би трябвало да бъдете прозорливи, в случай че сте тясно свързани с хора, от които зависи осъществаването на Вашите проекти и реализация на очакванията Ви, а също и в случай че имате общи финанси. Опитайте се да си върнете задълженията, тъй като другояче идващите наколко седмици ще прекарате според от своите кредитори. В реализацията на проектите може да очаквате помощ от жена.

Риби
Да се промени предишното е невероятно, та по тази причина би трябвало да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте създали (или не сте направили), ще се размие във времето, а това значи, че е пристигнало време да гледате напред и да оставите всички неприятни мемоари зад тила си. Докато изчаквате да утихнат всички негативни страсти, Вашето самообладание ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат, ще Ви отвлекат от несъответствуващите мисли по най-хубав метод. Срещайте се с другари и непрестанно си напомняйте, че Ви чака прелестно бъдеще.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР