ОвенДнес, като че ли ще имате усещането, че нещо ви

...
ОвенДнес, като че ли ще имате усещането, че нещо ви
Коментари Харесай

Хороскоп за 6 април: Риби, ще срещнете забележителен човек

Овен

Днес, сякаш ще имате чувството, че нещо ви липсва в персоналния живот. Работата, която ви е погълнала напълно, евентуално е изместила целите ви. Само не забравяйте да отделяте нужното време и внимание на обичания ви човек.

Телец

Материалните богатства няма да накарат даден човек да ви заобича повече. Наблегнете на духовните си качества и усъвършенстването на философския ви взор към нещата, в случай че желаете да привлечете вниманието на половинката ви.

Близнаци

Подгответе се за позитивната смяна, която ще настъпи в любовния ви живот. Желанието ви да сте в естетика с колегата ви ще е доста по-отчетливо през днешния ден. Дори да сте имали дребни разногласия с половинката ви, то през днешния ден всичко ще остане зад тила ви.

Рак

Днес, може да сте много въодушевени от изненадата, която вашата половинка се е постарала да ви приготви. Определено ще се почувствате скъпи и обичани, което ще ви направи доста щастливи в този ден. Този ден е подобаващ както за покупки, по този начин и за продажби.

Лъв

Вероятно, денят няма да е изключително удобен за вас във финансово отношение. Постарайте се да не харчите пари през този ден, защото може да останете разочаровани и парите ви да отидат напразно.

Дева

Твърде многото погазване на една място, надали ще ви води до мечтаната цел. Всичко, което ще би трябвало да извършите през днешния ден, с цел да впечатлите индивида до вас  е просто да бъдете себе си. Звучи простичко, само че бъдете сигурни, че това ще проработи за вас. Позволете си да бъдете оптимално естествени и непринудени.

Везни

За да бъдете видяни от сътрудникът ви, ще се наложи да бъде малко по-различни и истински в изрече си. Този ден е удобен да помислите и върху такива финансови проекти. Комуникацията ще е основна за вас през днешния ден.

Скорпион

Ако желаете в действителност да впечатлите колегата си през днешния ден, то ще би трябвало да му купите стойностен и запаметяващ се подарък. Вероятно звездите ви дават хрумвания да развиете вашият фамилен бюджет или взаимен подобен с ваши близки. Този ден е удобен да помислите и върху такива идейни проекти.

Стрелец

Плановете от предишното ви, които не сте съумели да осъществите с половинката ви, през днешния ден може да бъдат преразгледани. Плануването на някои бъдещи събития ще ви сплоти като двойка, тъй че поговорете с колегата ви за общите ви планове.

Козирог

Днес, ще имате свободата да вършиме каквото си поискате, единствено при изискване, че сте си признали дадена неточност пред вашия сътрудник. Разговорите вкъщи ви, ще създадат обстановката много по-поносима. Всеки финансов въпрос, би трябвало да бъде деликатно премислен.

Водолей

Оригиналност ще е основната дума за вас през днешния ден. Няма да се примирите да си останете у дома вършейки скучни неща. Излизането измежду хора, които приказват единствено за проблеми също няма да ви се понрави. Излезте с колегата си и се отдайте на ваше обичано занятие.

Риби

Тези от вас, които към момента търсят любовта, то с небесната настройка през днешния ден може да имат една невероятна среща със незабравим човек. Този сътрудник ще е съвършеното комбиниране от изострен разум и неудържим сексапил. Не забравяйте да употребявате спомагателни средства за погашение на всички висящи заеми и други предпочитани отговорности.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa. 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР