ОвенДнес и на Вас , самите, няма да Ви е

...
ОвенДнес и на Вас , самите, няма да Ви е
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник, 7 октомври 2024 г.

Овен
Днес и на Вас, самите, няма да Ви е ясно, какво желаете от своя обичан човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово деяние или реакция на неговите дейности, ще провокира у Вас единствено негативни страсти. Постарайте се просто нищо да не очаквате - по този начин (може би) ще бъде по- елементарно...
Телец
За Вас стартира по-спокоен и инстинктивен интервал, по тази причина в този момент е най-подходящото време за привършване с нещата, свързани с публичността. Всички връзки, на които не доближава Вашето внимание, би трябвало да го получат колкото се може по-скоро, защото не след дълго ще се наложи да проявявате еластичност, с цел да се потопите в своя вътрешен мир. Нивото на Вашата сила ще тръгне към спад, по тази причина вечерните разходки и тичане са това, от което се нуждаете изключително доста, с цел да се заредите с сила още веднъж.

Близнаци
Емоционалната Ви поддръжка ще е доста нужна през днешния ден на Вашия обичан човек, и то ще се нуждае от нея във всевъзможни количества. За Вас най-главното е, просто да сте паралелно и въпреки и въображаемо да държите своята половинка за ръка. Това се отнася за тези моменти, в които ще и бъде изключително мъчно, тъжно и самотно.

Рак
Звездите Ви поучават, през днешния ден да обърнете колкото се може по- огромно внимание на изражението на очите на своя обичан човек. Двете огледала на неговата душа ще Ви опишат доста повече, в сравнение с думите, писмата или намеците. Затова, в случай че имате опция, използвайте я вярно. И ще узнаете истината.

Лъв
За предпочитане е през този ден да останете на саме със своя обичан човек и да поговорите от сърце. Това напълно не значи, че са се натрупали някакви проблеми, които незабавно би трябвало да се разрешат. Ако все-пак решите да си отговорите на въпроса по какъв начин стоят нещата, все-пак ще стигнете до някакъв резултат

Дева
През днешния ден бъдете изключително вежливи с Вашата втора половинка. По неразбираеми аргументи тя ще бъде доста сензитивна към строгото спазване на разпоредбите на етикета. И в случай че Вие не поздравите, не се сбогувате или не извършите нещо друго от тоя жанр, може да се обиди, и то – много съществено...

Везни
Когато се окажете отвън нормалния кръг от другари, за това има своите аргументи. Обикновено това става, защото у Вас се демонстрират ползи, които те не споделят, колкото и да се стараете да ги заинтригувате. Това може да бъде билярд, подводно плуване или танци – все едно. И в случай че Ви се желае да опитате всичко това, а на приятелите – не, не се стеснявайте. Смело действайте и общувайте с нови хора. Не след доста време ще съберете още веднъж всичките си другари на едно място, и ще ги накарате да се почувстват като едно огромно семейство.

Скорпион
Трудничко и малко горчиво ще бъде през днешния ден на Вашия обичан човек общуването с Вас, защото Вашето държание ще бъде много мъчно за предсказание, и още по- комплицирано за схващане. Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да не поражда у Вашата половинка какъвто и да било дискомфорт от общуването с Вас...

Стрелец
Ако сте подготвени да насочите обстановката в своя персонален живот по нов път, то днешният ден е най-подходящ. Споделете своите мисли с индивида, който Ви интересува, и вижте реакцията. Ако сте настроени съществено, би трябвало да бъдете оптималната почтеност. Затова не се опасявайте да разкажете искрено за това, което чувствате. Нали в случай че желаете да поверите някому своето сърце, би трябвало да започнете със своите страсти. Колкото по0скоро започнете този диалог, толкоз по-скоро ще узнаете, имате ли някакви шансове.

Козирог
Може да се раздавате, а може и да вършиме това прекомерно доста. На работата се постарайте, да намерите златната среда. В края на крайщата не може да се чувствате задоволени, в случай че не се потопите изцяло в това, което вършиме. В същото време би трябвало да се убедите, че към края на деня ще имате в излишък задоволително сила, с цел да може да отидете в спортната зала и да вечеряте, както прилича. Ако нямате сили за това, значи нещо незабавно би трябвало да се промени.

Водолей
Може да посветите това денонощие на задоволство на своите настоящи потребности. Ако не изпитвате някакви остри и не търпящи отсрочване натраплчиви стремежи, денят ще премине еднакво и умерено. През това време е добре да се занимавате със своето занимание или просто да си почивате.Напълно евентуално е, чка до късния следобяд да бъдете оставени сами на себе си,, защото никой няма да се пробва да Ви измълне от нормалната Ви среда и да Ви кара да вършите неща, които не са Ви по душа. Не се предлага да стартирате да се занимавате с нищо ново.

Риби
Емоциите ще правят отстъпка място на разсъдъка, а мисленето Ви ще бъде елоционално и самобитно. Днес не се застоявайте и не се концентрирайте над привични и омръзнали Ви задания, защото бързо ще започнете да скучаете и да допускате несвойствени за Вас неточности. Интересът към непознатото непрестанно ще господства над устрема към тествани способи, предсказуеми контакти и закономерни направления. Колкото повече наближава вечерта, толкоз по-силно може да започнете да изпитвате безпределно увлечение към загадъчност.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР