ОвенДнес, едва ли ще имате необходимото търпение, за да проявите

...
ОвенДнес, едва ли ще имате необходимото търпение, за да проявите
Коментари Харесай

Хороскоп за 24 май: Козирози, родените през тези дни ще имат финансови успехи

Овен

Днес, надали ще имате нужното самообладание, с цел да деянията въздържаност по отношение на държанието на колегата си. Проявете малко самообладание, преди да изстреляте стрелите си, тъй като ще откриете, че силата на истинността е във вас. Не се обрисуват съществени проблеми, които да ви притеснят в професионален проект. Ако не работите по своята компетентност, Нептун ви предизвестява за вероятността от допускане на едни и същи неточности през този ден. Разположението на Меркурий регистрира безпокойствие във финансовия бранш. Вероятно, това се дължи на вашата несигурност и колебливост, които сигурно ще доведат до загуби.

Телец

Ако не сте фамилни може да излезете на среща с някой, който в действителност харесвате. Вероятно, тази среща има капацитет за развиване за нещо по-сериозно. Хармонията при влюбените двойки ще се завърне през днешния ден. Очертава се вероятност за кариерно израстване, можете да увлечете своите усърдия на работното място, без да обръщате внимание на ежедневният битовизъм. Финансовото положение на колегата ви може да докара до нужните промени. Купуването и продажбата на парцели е добър метод да спечелите доста спомагателни пари.

Близнаци

Положителната и мощна връзка сред планетите  ще ви помогне да сложите завършек на най-малко една драма, за един прелестен сантиментален ден. Опитайте се по опция да не сте толкоз дейни на работното място. Прекалените старания вероятно ще се окажат напразни. Въпреки всичко Меркурий ще ви поддържа на работното място по един или различен метод. Днес не се обрисуват финансови катаклизми за множеството от вас. Съдбата е във ваша изгода и може да оперирате умерено с парите си, с цел да спечелите повече от предстоящото.

Рак

Днес може да бъде началото на нова глава в живота ви, що се отнася до любовта. Тези от вас, които не са фамилни, могат да получат неустоимо предложение за по-сериозни връзки от някой, който харесвате. През този ден ще се наложи да поддържате своята централизация на работното място, демонстрирайки вашите професионални качества. Не се обрисуват остри спорове на работното място. Вероятно, ще се изненадате от успеваемостта на някои нови способи да печелите пари, което ще се окаже потребно за вашите спестявания в дълготраен проект.

Лъв

Любовта ще промени живота ви и ще би трябвало да поемете спомагателни отговорности, изключително през днешния ден. Първоначално ще бъде мъчно, по тази причина свиквайте със обстановките. Днес би трябвало да завършите всички идни работни планове, защото е интервалът е удобен. Очаквайте да получите дейна поддръжка от сътрудниците си, с цел да извършите своите работни задължения. От през днешния ден някои от тези вложения евентуално ще  стартират да се възстановяват като облаги. Това е най-хубавият източник на спомагателни доходи.

Дева

И през този ден към момента ще имате някои сложни моменти за превъзмогване, само че благодарение на Венера, вероятно ще се почувствате по - облекчени. Важното е да не падате духом. Най - евентуално ще сте затрупани от куп административни задължения. Денят ще ви се стори цяла безкрайност, тъй че пригответе се за един изтощителен работен маратон. Денят е удобен, вашите финанси ще бъдат релативно постоянни и евентуално ще изпитате терзания по отношение на изхарченото през празничните дни.

Везни

Влюбените и фамилните двойки ще имат разполагаем малко време за диалози през този ден. Ала спомените с лек привкус на сантимент, ще ви оказват помощ да се чувствате по - близки. Очертават се известни разстройства в връзките с някои ваши сътрудници. Има заплаха да изпуснете някакви думи, за които след това ще съжалявате. Днес, има огромна възможност да се окажете в неприятно финансово положение, тъй като разположението на Меркурий не е удобно в бранш финанси. Възможно е да понесете съществени загуби.

Скорпион

Ще е належащо да деянията доста схващане към половинките си през този ден. Определено ще изпитате усложнение, може би тъй като мрачните мисли биха могли да надвишат щастливите моменти. Запазете положително отношение по отношение на сътрудниците си през днешния ден. Освен това положете грижи за здравето си, тъй като ще се наложи да запретнете ръкави и да работите отвън силите ви. Ще се наложи да контролирате разноските си по-прецизно от нормално. Страхът от финансов неуспех може би, ще ви съпътства през целия ден.

Стрелец

Семейните взаимоотношения, евентуално ще изискват много финансови средства. Не се тормозете, защото може да си прекарате деня прелестно, въпреки и непретенциозно. Търсещите работни позиции имат огромни шансове да открият мечтаната работа, а може да се наложи да употребяват връзките си от другари или от близкото им обграждане, с цел да бъдат предложени. Ще е добре да имате контакти с хора, които мислят по-мащабно за бизнес и умеят да поемат премерени опасности. Това са хората, които ще са ваши бизнес сътрудници и ще са удовлетворени да си партнират с вас.

Козирог

В романтиката всичко е обвързвано с страсти и фамилиарност. Опитайте се да разберете желанията на колегата си, колкото се може повече в дълбочина. Не допускайте някои от вашите сътрудници да ви обсебят, посредством своите персонални драми. Ако сте безработни може да не очаквате разочарования през днешния ден. Тези от вас родени през първата десетдневка на този месец, да чакат положителни вести по отношение на финансите. Хората родени през третата декада, да не чакат впечатляващи финансови  резултати.

Водолей

Това, което ви следва е толкоз завладяващо, че наподобява нищо няма да ви тормози - самочувствието ви ще става все по - извисено, разкривайки любовта си. Очертават се промени на работното ви място, но няма място за обезсърчение. Запазването на мира в такива обстановки е най-хубавият метод да се справите с настъпилите неприятности. Вероятно ще ревизирате някои документи няколко месеца обратно, с цел да сравните месечните си разноски и ще се опитате да разберете защо харчите повече пари от нормално.

Риби

От решаващо значение е да помислите, преди да говорите, защото Венера ще следи стриктно  вашите словесни послания. Дали ще капе мед от думите ви или киселина, ще зависи от вас. Днес атмосферата на работното ви място ще се промени към по-добро. Опитайте се да избегнете многото документи, фактури, доклади и прочие. В устрема си да извършите повече и повече пари, може да скъсите времето и да надхвърлите границите на своите благоприятни условия.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР