Овен Денят носи енергията на практичност, стабилност и последователност. Като цяло

...
Овен
Денят носи енергията на практичност, стабилност и последователност. Като цяло
Коментари Харесай

Хороскоп за 1 февруари: Нови предизвикателства през целия месец за 3 зодии

Овен
Денят носи силата на деловитост, непоклатимост и поредност. Като цяло силата е слаба, въпреки че надали на Вас би Ви повлияло. Неподходящ ден да стартирате каквото и да било, по-скоро вършете си рутинните неща и се пробвайте да сте спокойни.

Телец
Практичният креативен дух ще Ви води през днешния ден, което от своя страна ще Ви донесе прочувствено задоволство. Целите, които сте си сложили може малко да Ви стресират, само че в случай че потърсите съидейници, нещата елементарно ще се решат, въпреки и по ексцентричен метод.

Близнаци
Ще имате огромни хрумвания и огромни проекти, само че някак сами си слагате спирачки. Страховете Ви са повече от нужното за една съзидателна активност. Време е да се преборите с демоните вътре във Вас. Днес е подобаващ ден да си разпишете задачите и дилемите за започващия месец. Бъдете премерени и реалистични.

Рак
Направете си финансов проект и доста неща ще Ви станат по-ясни. Ден за уточняване на тактиките за деяние, ще имате удобен нюх и вътрешен глас за бъдещето, а това съвършената композиция, която ще донесе триумф. Денят е повече за обмисляне, не толкоз за дейни дейности.

Лъв
Този ден носи спорна сила. От една страна разсънва подтик за деяние, а от друга силата в пространството е малко, което значи, че ще има много пречки в реализацията на дилемите. Важното през днешния ден е да слушате повече и да говорите по-малко, а също и да сте по-кооперативни.

Дева
С удобен дух стартирате месеца, което съчетано с изобретателния Ви разум ще Ви накара да извършите същински чудеса от смелост. Все отново е добре да не се преуморявате, отделете време за извършения и отмора, не претоварвайте тялото си.

Везни
Имате предпочитание да дадете нова тенденция на нещата и естествено ще се сблъскате с някои несъгласия. Нормално е да жертвате нещо в името на новото, въпросът е каква жертва сте склонни да извършите? Днес е ден за обмисляне и установяване на дилемите за идващия месец. Бъдете доста деликатни какво си пожелавате.

Скорпион
Ще отдавате прекомерно огромно значение на детайлите, което може да отклони вниманието Ви от значимите неща. Като се има поради, че интервалът е много под напрежение за Вас, едно такова вглеждане може да нагнети в допълнение атмосферата. Не бъдете перфекционисти, от време на време това е огромна спънка.

Стрелец
Хубав ден за делова, научна и интелектуална работа. Естествено е в този случай да Ви липсва прочувствена дълбочина, само че пък за този вид активност не Ви е нужна. А страстите си ги впрегнете в това да си измечтаете новия месец.

Козирог
Ден за решение на въпроси, касаещи здравето, а също и финансовата страна на нещата. Ще сте настроени практично, само че ще зависите от дейностите на други хора, което може да забави реализирането на проектите Ви. Бъдете търпеливи, през днешния ден е ден за обмисляне, а не за реализация.

Водолей
Ден, в който бихте могли да получите точната информация, която Ви е нужна, с цел да постигнете задачата си. Има заплаха да се разсеете или да се разпилеете в разнообразни направления, внимавайте с това.

Риби
Ден по-скоро за решение на секрети въпроси, на неща, които не желаете да станат притежание на доста хора. Бъдете дискретни и следвайте някакъв вътрешен ред, в случай че желаете да има резултат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР