Овен Денят може да се окаже много изтощителен, ако не се

...
Овен
Денят може да се окаже много изтощителен, ако не се
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за 27 февруари

Овен
Денят може да се окаже доста уморителен, в случай че не се щадите повече. Имате потребност да се чувствате по-сигурни в работата си. Днес би трябвало да действате по-спокойно и да изхвърлите всички страхове от мозъка си.

Телец
Ще сте въодушевени и със пристрастеност ще вършиме всичко. Направо ще наелектризирате ситуацията към себе си. Внимавайте единствено да не стане късо съединяване.

Близнаци
Чувството за сигурност ще е от огромно значение за прочувственото ви равновесие през днешния ден. Не изпитвайте страдание за предишното, а се пробвайте да гледате с религия напред. Много персонално приемате всичко, което ви споделят, а това несъмнено не е вярната реакция, къде е прословутото ви възприятие за правдивост.

Рак
Търсите независимост, само че желаете връзка. Това е сериозна алтернатива и няма да съумеете да я разрешите тъкмо през днешния ден. Но е хубаво най-малко да си отговорите на въпроса какво Ви дава свободата и какво Ви дава една връзка? А може би имате потребност от една свободна връзка?

Лъв
Не се разсейвайте с незначителни детайлности, единствено си губите времето. Някакви минали драми още веднъж ще ви мъчат, само че в последна сметка вие сами им позволявате да се вихрят в мозъка ви. Просто не им обръщайте внимание и помислете за нещо прелестно.

Дева
Ще мислите и ще действате бързо, а по този начин се реализират най-сериозни резултати. Дори да не сте напълно сигурни какво тъкмо желаете, то единствено ще пристигна при вас.

Везни
Доста занимателен ден, в който истинските хрумвания като че ли ще ви бомбардират. Освен това са вероятни и някои сантиментални увлечения. Приятелските срещи единствено ще подкладат обзелата ви еуфория, гледайте да се запазите цели до края на деня.

Скорпион
Хубав ден за ограничение в храната, а изключително добър за извършване на поетите обещания. И несъмнено, за намиране на насладата от живота.

Стрелец
Ще се чувствате сигурни в дейностите си, изключително в случай че са свързани с ръчна работа. Като един занаятчия Сръчко ще сте през днешния ден. Използвайте момента.

Козирог
Днес ще сте доста деликатни и загрижени за хората към вас. Но пък това ще ви носи чувство за независимост и задоволство, че има смисъл от това, което вършиме.

Водолей
Днес най-добре ще е да вършите нещата в група. Вие постоянно намирате метод да се впишете във всяка компания, само че през днешния ден ще сте просто ненадминати.

Риби
Сутринта ще сте сте малко нервни, само че с напредването на деня ще се върне позитивният ви взор към света. Сега е време за разбори и проекти, дейностите ще почакат малко.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР